Skład na sezon 2007
- Łoptymista
- Trener
fan_lublin pisze:Myślę, że skład na miare naszych możliwości za rok może wyglądać tak:
1. Jeleniewski
2.Stachyra
3.A Dryml
4. Sawina
5. Rempała
6.K.Hansen
7.Tomicek
8.Klimek
PS.Przydał by się L.Hansen, Knapp a może i jeszcze Burza, D.Fijałkowski Sawina K.Wolbert. Może zaryzykować i poszukać zawodników jakiś którzy w Polsce dużo jeszczze nie zrobili. Chętnie bym widział Olivera Allena przydał by się Trevis McGowan
Tym składem moglibyśmy spokojnie się utrzymać, oczywiście skład dałem na miare możliwośći naszego klubu. Powinniśmy z tymi zawodnikami porozmawiać a takżę szukać innych rozwiązań.
ja bym dodał Śledzia zamiast Stachyry. A Allen u nas w przyszłym sezonie nie pojeździ bo podpisał dziś w Gnieźnie.Travis czego nie , moglby robic kolo 8 pkt w kazdym meczu.
-
fan_lublin
fan_lublin pisze:Myślę, że skład na miare naszych możliwości za rok może wyglądać tak:
1. Jeleniewski
2.Stachyra
3.A Dryml
4. Sawina
5. Rempała
6.K.Hansen
7.Tomicek
8.Klimek
PS.Przydał by się L.Hansen, Knapp a może i jeszcze Burza, D.Fijałkowski Sawina K.Wolbert. Może zaryzykować i poszukać zawodników jakiś którzy w Polsce dużo jeszczze nie zrobili. Chętnie bym widział Olivera Allena przydał by się Trevis McGowan
Tym składem moglibyśmy spokojnie się utrzymać, oczywiście skład dałem na miare możliwośći naszego klubu. Powinniśmy z tymi zawodnikami porozmawiać a takżę szukać innych rozwiązań.
Przydal by się pierw sponsor a póżniej zawodnicy bo jak narazie to trzymamy ręke w nocniku.
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:z grona wolnych zawodnikow wypadl Davey Watt. Idzie do Józefów. I z tego co mi wiadomo to na dwa lata..
Nie no bez jaj. Teraz wiadomo czemu nowe WZMOCNIENIE było taką tajemnicą. Oczywiście mozna zawsze uwierzyć, że DW obudzi sie w e-lidze i zacznie wymiatac po 6-9 pkt. Pewniejsze jest jednak to, że po kilku jego wystepacj ktos z Marmy moze obudzic sie z reka w nocniku.
gtratki transferu;p
Gawrzyk pisze:
ps
ciekawe kiedy mikas sie pochwali na jozkowym forum pewnymi informacjami
Wiedząc że też czytasz tamto forum wiedziałem ze prędzej czy pozniej sie przyczepisz
Ale te 2 lata to już za duży szczegół żeby mi sie chciało stukac w klawisze
Gawrzyk pisze:
zreszta nie ma co sie dziwic dlaczego kontrakt podpisal watt a nie rempala, kuciapa czy inny baran. Dave pewnie nie dostal nic za podpis i nie ma gwarancji startowej. a polak na poziomie watta kasuje przed sezonem 50-100 tys zlotych.
ps
ciekawe kiedy mikas sie pochwali na jozkowym forum pewnymi informacjami
Zgadza się. Watt nie dostał ani centa za podpis, żadnych gwarancji startowych i zgodził się na niską biegopunktówkę.
Mikas pochwalił się swoimi informacjami na rzeszowskim forum, lecz nie wie o wszystkim...
NIe ma się co podniecać. Marta po tewgorocznym szaleństwie z Holtą, teraz rozsądniej wydaje swoje pieniążki. Aczkolwiek skład raczej napewno będzie słabszy...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
- Łoptymista
- Trener
maloh pisze:na waszego Rympałka też sie czają
w I lidze może wybierać w ofertach, a i E-liga o niego pyta
Niech pyta. Zdrowia zycze.
Na temat JR mam niestety podobne zdanie jak na temat innych czlonkow klanu czyli GRrrrrrr, TRrrrrrrrrrr i MRrrrrrrrrrrrr.
Kazdy mecz potrafia skopac i jedyne czego w ich przypadku mozna byc pewnym to to, ze... niczego nie mozna byc pewnym. Nowy pracodawca JRrrrrrr na pewno szybko doceni jego potencjal i bedzie b. szczesliwy z wynikow osiaganych przez niego.
maloh pisze:na waszego Rympałka też sie czają
On taki "nasz" jak Franciszek czy Truminsen "wasz"
Pewnie pójdzie tam, gdzie nie będzie musiał daleko dojeżdżać (Rzeszów??? Lublin??? Krosno??? Kraków???w I lidze może wybierać w ofertach, a i E-liga o niego pyta
Chcecie to wierzcie, tylko później znów będzie lament
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Haszyszowy
6 grudnia konferencja w Rzeszowie. Dla wszystkich miejsca nie będzie, więc podejrzewam, że Baran, Stachyra i T.Rempała wylecą. Tu pole do popisu dla waszych działaczy. Wbrew pozorom, można jeszcze zbudować dobrą drużynę i przetrwać następny sezon...
Tylko trzeba ruszyć dupę i szukać sponsorów, a nie siedzieć na forum i narzekać.
Nie wiem, czy już widzieliście. Jeśli nie, to polecam szczególnie młodszym użytkownikom.
Mecz Motor Lublin - Sparta Wrocław z 1994 roku.
Part I
http://www.megaupload.com/?d=YDXQ7386
Part II
http://www.megaupload.com/?d=3KUJI3E2
Part III
http://www.megaupload.com/?d=Z648L48K
Wszystkie części należy scalić Total Commanderem.
Taki prezent na mikołajki od józefa.
Zdrówko
Tylko trzeba ruszyć dupę i szukać sponsorów, a nie siedzieć na forum i narzekać.
Nie wiem, czy już widzieliście. Jeśli nie, to polecam szczególnie młodszym użytkownikom.
Mecz Motor Lublin - Sparta Wrocław z 1994 roku.
Part I
http://www.megaupload.com/?d=YDXQ7386
Part II
http://www.megaupload.com/?d=3KUJI3E2
Part III
http://www.megaupload.com/?d=Z648L48K
Wszystkie części należy scalić Total Commanderem.
Taki prezent na mikołajki od józefa.
Zdrówko
- _piotrusss
- Kadrowicz
Ja używałem jakiś czas... Krzywdy nie narobił.Torsen pisze:Obawiam się tylko, czy ten Megaupload toolbar to nie jakiś józkowy podstęp
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
-
śliwek
Szybko sie sciagnal ten meczyk? Ile waza te 3 czesci razem?
EDIT: juz sam sprawdzilem... troche sciagania bedzie, jedna czesc ma 223 MB, nie wiem jak pozostale, ale pewnie tez cos kolo tego. A transfer z tego megauploadu najszybszy to nie jest...
EDIT: juz sam sprawdzilem... troche sciagania bedzie, jedna czesc ma 223 MB, nie wiem jak pozostale, ale pewnie tez cos kolo tego. A transfer z tego megauploadu najszybszy to nie jest...
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2006, o 21:19 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dla tych którzy nie chcą instalować Toolbara :
Tyle że Java może się skopać po tym zabiegu. Cos za coś
1. W pasku adresu wpisujemy about:config
2. Klikamy prawym klawiszem myszki na jakimÅ› wpisie, wybieramy "Dodaj ustawienie typu>>ÅaÅ„cuch (string)"
3. W oknie, które się pojawia wpisujemy: general.useragent.override
4. W kolejnym okienku wpisujemy:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.2; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; MEGAUPLOAD 1.0)
5. Restartujemy przeglÄ…darkÄ™.
Tyle że Java może się skopać po tym zabiegu. Cos za coś