Skład na sezon 2007
-
śliwek
ziomal pisze:śliwek pisze:papi pisze:odnosiłem się zarówno do Twojego postu jak i vadika, który stwierdził, że jadąc lubliniakami + obco możemy wejść do 4, o którą walczyć będzie m. in. Gdańsk. Uważam, że sytuacja wyjściowa Lotosu jest i tak niezła, jako jedyni z lidze maja zawodnika z GP, a zaplecze finansowe pozwala im realnie myśleć o górnej części tabeli.
Może się mylę ale chyba Harris jest w Rybniku a jest w gp
i co z tego?? przecież może jeżdzić zawodnik z GP w 1 lidze
chodźby Pedersen w Gdańsku
Ja sie odniosłem do jego postu bo napisał,że gdańsk ma jako jedyny zawodnika z gp...
Ale uzasadnij jakoÅ› swoje przypuszczenia.
Zawodnik pare lat spędził w e-lidze z wynikami dość słabymi, ale przebłyski mu się zdażały... Wiadomo że jest to ryzyko... ale przykład chociażby Jankowskiego, który w e-lidze jeszcze gorzej sobie radził mówi sam za siebie... wiem Gelu można podać przykłady w 2 strone, ale każdy kontrakt jest pewnym ryzykiem.
No przecież dyskutuje się non stop o składziekdsz pisze:Przepraszam, że się wtrącam, ale co macie do powiedzenia na temat składu na 2007 rok?
Masz na myśli wzrost notowań lewicy w wyborach samorządowych, względem wyborów parlamentarnychjataman21 pisze:Społecznośc oceniła co jestescie warci i zadecydowala tym razem dobrze! W końcu społeczeństwo przejrzało na oczy i zdecydowało DOBRZE.
Ja dostrzegam plusy rządów PiS - nie pchają łap do gospodarki (tzn. nie uchwalają gospodarczych ustaw, bo stołki już swoimi poobsadzali) dzięki czemu całkiem fajnie ta nasza gospodarka się kręci ostatnimi czasy...raptem PIS rządzi rok a Ty juz potrafisz ocenić ich wszystkie reformy in minus
...a nie mówiłemMusieli się z kimś dogadać PO nie chciało, nie mieli wyboru, musieli brać Leppera
- Łoptymista
- Trener
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
AGENCIK pisze:Kurcze nawet Grudziadz ma juz ekipeczy jeśli wystartujemy w I lidze to bedziemy tak słabą drużyną jak Rybnik w tym roku wszystko na to wskazuje już prawie nie ma w kim wybierać a nam zostana okruchy co inne kłuby zostawą
agencik spokojnie nie tylko grudziadz ma ekipe
A ty czarku jak wystartujemy to mozesz sie mile zaskoczyc składem
Sipma Lublin

- Łoptymista
- Trener
rAdEk23 pisze:AGENCIK pisze:Kurcze nawet Grudziadz ma juz ekipeczy jeśli wystartujemy w I lidze to bedziemy tak słabą drużyną jak Rybnik w tym roku wszystko na to wskazuje już prawie nie ma w kim wybierać a nam zostana okruchy co inne kłuby zostawą
agencik spokojnie nie tylko grudziadz ma ekipe![]()
A ty czarku jak wystartujemy to mozesz sie mile zaskoczyc składem
a jAK nIe WYStaRtUJeMy?
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
AGENCIK pisze:Kurcze nawet Grudziadz ma juz ekipeczy jeśli wystartujemy w I lidze to bedziemy tak słabą drużyną jak Rybnik w tym roku wszystko na to wskazuje już prawie nie ma w kim wybierać a nam zostana okruchy co inne kłuby zostawą
na obecną chwile, brałbym skład Rybnika w ciemno.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
zarfe pisze:$korzen$ pisze:zarfe pisze:Kościuch na dwa lata w Poznaniu. Kolejny dobry zawodnik nam ucieka:(
Dobry ? chyba cos ci sie pomylilo
Napewno lepszy jak Piotr Åšwist i waleczny przynajmniej
nie porównuj tych 2 zawodników Świst to już najlepsze lata ma za sobą i niedługo już skączy kariere ,a Kościuch dopiero co zaczyna jeździć na żużlu . Poza tym po czym tak wywnioskowałeś
pozdro
zarfe pisze:$korzen$ pisze:zarfe pisze:Kościuch na dwa lata w Poznaniu. Kolejny dobry zawodnik nam ucieka:(
Dobry ? chyba cos ci sie pomylilo
Napewno lepszy jak Piotr Åšwist i waleczny przynajmniej
1. na pewno nie
2. masz coś do waleczności Śwista?
Kosciucha bardzo szkoda,co to Stacha Burzy to przydalby sie.
Ani Kościucha nie szkoda, ani Staszek Burza się nie nam nie przyda - chyba że zaczniemy od II ligi.
-
fan_lublin
Myślę, że skład na miare naszych możliwości za rok może wyglądać tak:
1. Jeleniewski
2.Stachyra
3.A Dryml
4. Sawina
5. Rempała
6.K.Hansen
7.Tomicek
8.Klimek
PS.Przydał by się L.Hansen, Knapp a może i jeszcze Burza, D.Fijałkowski Sawina K.Wolbert. Może zaryzykować i poszukać zawodników jakiś którzy w Polsce dużo jeszczze nie zrobili. Chętnie bym widział Olivera Allena przydał by się Trevis McGowan
Tym składem moglibyśmy spokojnie się utrzymać, oczywiście skład dałem na miare możliwośći naszego klubu. Powinniśmy z tymi zawodnikami porozmawiać a takżę szukać innych rozwiązań.
1. Jeleniewski
2.Stachyra
3.A Dryml
4. Sawina
5. Rempała
6.K.Hansen
7.Tomicek
8.Klimek
PS.Przydał by się L.Hansen, Knapp a może i jeszcze Burza, D.Fijałkowski Sawina K.Wolbert. Może zaryzykować i poszukać zawodników jakiś którzy w Polsce dużo jeszczze nie zrobili. Chętnie bym widział Olivera Allena przydał by się Trevis McGowan
Tym składem moglibyśmy spokojnie się utrzymać, oczywiście skład dałem na miare możliwośći naszego klubu. Powinniśmy z tymi zawodnikami porozmawiać a takżę szukać innych rozwiązań.