Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Markoni

#1626 Postautor: Markoni » 21 listopada 2006, o 22:23

jataman21 pisze:
Chyba jak Zenon z Bohdanem, jeżeli chodzi tu o kabareciarzy.

Dokładnie, ale nie musisz poprawiać takich błędów bo aż takie poprawianie jest żałosne.

Na wszystko masz odpowiedź ostrą, taką masz chyba naturę.
Grzecznie Cię poprawiłem, ponieważ imię Smolenia bardzo często jest w ten sposób mylone (chyba, że u Ciebie jest to literówka).
Chodzi o to, że jest i Bogdan i Bohdan, a on jest Bohdan.
Sądzę, ze nie jest to żałosne poprawianie bo chodzi tu o imię.
A jak by ktoś napisał "yataman21" albo "jataman12" :?:
W ogóle by się niektórzy pogubili i nie wiedzieli o kogo chodzi :)
Z żużla powstałeś i w żużel się obrócisz

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1627 Postautor: jataman21 » 21 listopada 2006, o 22:28

Jataman, zgadzam sie nie mam pojecia po co to pisalem chyba bylem za bardzo na bani a tak poza marginesem kiedy gramy w szachy ? ;p

Kiedy chcesz 8)

Markoni nie mam ostrej odpowiedzi na wszystko... tylko w sprawach politycznych :wink: Nie literówka a mi się pomyliło.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#1628 Postautor: Radzio » 21 listopada 2006, o 22:44

Markoni pisze:
Może na Grand Prix :?:
Zapamiętam i odezwę się w odpowiedniej chwili, żeby przyznać Ci rację albo pokazać swoją. Zobaczymy.
Rzeczywiście bym się zdziwił, gdyby ich jeszcze było na coś sensownego stać.

nie mówie to o gp a o poziomie 1-ligowym.
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2006, o 06:54 przez Radzio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1629 Postautor: jataman21 » 22 listopada 2006, o 00:02

nie mrówie

Nie mrów Radziu :wink:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#1630 Postautor: Kaka » 22 listopada 2006, o 04:38

sting126 pisze:Z jedynym gosciem, ktory pozostal bez podpisanego kontraktu, a ktorego stac na liderowanie I-ligowemu zespolowi...

Moze i stac go na wiele, szkoda ze pokazal w minionym sezonie...tak niewiele, no ale zawsze mozna powiedziec ze slabszy sezon w wykonaniu Twistiego to byl...wypadek przy pracy :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#1631 Postautor: Radzio » 22 listopada 2006, o 06:55

jataman21 pisze:
nie mrówie

Nie mrów Radziu :wink:

oj czepiasz się;) zmęczony byłem już o tej porze:)

Koziołek

#1632 Postautor: KozioÅ‚ek » 22 listopada 2006, o 10:46

witam. jak widac po ilosci moich postow, zadko kiedy sie udzielam na forum ( wole czytac :D ) ale czasami juz mnie cos trafia i nie moge sie powstrzymac :!: przepraszam, ze schodze z tematu, ale co do Ciebie jataman21 to juz nie mam sily. czytam te Twoje posty i z kazdym dniem chce mi sie smiac coraz bardziej :!: do kazdego pretensje, na kazdego zjazd, a widac ze jak narazie to Ty jestes ta jedna z osob co nie ma zielonego pojecia o zuzlu. jak masz tylko kasy ( pisales ze za walke dostajesz tyle, co pewne osoby musza przez rok pracowac) to zasponsoruj lubelski zuzel lub poszczegolnych zawodnikow :!: w czym problem :!: :?: i chyba masz za duzo wolnego czasu, bo odpowiadasz na post kazdej osoby przy okazji obrazaja jÄ… wiec moze idz sobie do piwnicy i poboksuj sobie troche i pograj w te slowe szachy to Ci ulzy :) przepraszam za obraze, ale nie jestem jedyna tutaj osoba, ktora juz denerwujesz na duza skale. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#1633 Postautor: Fork » 22 listopada 2006, o 11:07

W sumie, to jest forum.. i każdy może wyrazić sobie opinie..
Co nie oznacza, że trzeba mieć jednak jakiś szacunek (respect) do ludzi, którzy (de facto nie zawsze :wink: ) tworzą dla nas ciekawe widowisko, nastawiajac karki.
Oczywiscie, zaraz ktos napisze ze zuzel to dla zawodnikow praca ale mimo tego trzeba pamiętac o tym, ze "scigają" sie tez dla kibiców :)
Kilku moich przyjaciol zaczynalo, badz jezdziło na zuzlu i wiem jak ciezki to kawałek chleba. Dlatego zawsze podchodze do tego z dystansem.
Pozdrawiam :)
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#1634 Postautor: kdsz » 22 listopada 2006, o 11:16

Koziołek, ile Ty masz lat? Jak masz pisać tak żałosne posty, to lepiej, żebyś nic nie pisał. Twoje rozumowanie jest dla mnie chore. I taka uwaga - jak się nie znasz na żużlu, to się nie wypowiadaj, bo kolejny raz się ośmieszasz.

:lol: :lol: :lol: :lol: ;)
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Koziołek

#1635 Postautor: KozioÅ‚ek » 22 listopada 2006, o 11:20

hmm czy kolejny raz to nie wiem, bo ja zadko kiedy tu pisze :!: sadze, ze jestem nawet troszki starszy od Ciebie, bo swojego czasu probowalem sil na zuzlu ale kiedy to bylo :) takze wiem co mowie... zreszta ja wlasnie nic nie napisalem o zuzlu, tylko o jatamanie21... wiec nie wiem co to ma do mojej zuzlowej wiedzy. pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#1636 Postautor: Fork » 22 listopada 2006, o 11:23

Koziołek, ile Ty masz lat?

A co za roznica? 18 czy 28? Mniejsza o wiek..
Chłopak napisał to co myślał... kolejny raz powtarzam to jest forum :wink:
Czy sie osmieszył?
no nie wiem.. ja mowie np. za siebie ze na zuzlu znam sie jak na pozadnego kibica przystalo.. i wiadomo, ze sa ode mnie madrzejsi :wink:
Ale chyba nikt nie wypisywal, ze jest najmadrzejszy?
Do wpisow jatamana trzeba sie przyzwyczaic.

ot cała sprawa.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#1637 Postautor: kdsz » 22 listopada 2006, o 11:27

Koziołek pisze:hmm czy kolejny raz to nie wiem, bo ja zadko kiedy tu pisze :!: sadze, ze jestem nawet troszki starszy od Ciebie, bo swojego czasu probowalem sil na zuzlu ale kiedy to bylo :) takze wiem co mowie... zreszta ja wlasnie nic nie napisalem o zuzlu, tylko o jatamanie21... wiec nie wiem co to ma do mojej zuzlowej wiedzy. pozdrawiam.
Ach, nie wyczułeś ironii. No trudno, pozdrawiam serdecznie :)
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Koziołek

#1638 Postautor: KozioÅ‚ek » 22 listopada 2006, o 11:38

dobra, ostatani post tutaj, bo to nie jest miejsce ( a szczegolnie temat ) na klotnie. poza tym nie chce sie z nikim klocic. widze, ze Fork mnie zrozumial. wyrazilem swoje zdanie na temat postow jatamana21...sam tez to zrobilem, obrazajac go ale w celu uswiadomieniu mu, ze " co ktos nie napisze to on i tak wie lepiej ". ja napewno nie uwazam ze znam sie najlepiej, ale to co powinieniem wiedziec to wiem i tyle mi starczy :D jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam

chyba mam cos jednak z glowa :D juz sie zagubilem na poczatku :? moze kdsz napisales mi to tak jakby mi to mial napisac jataman21... ?? :twisted: ojj cos sie ze mna dzieje :lol:
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2006, o 11:44 przez KozioÅ‚ek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#1639 Postautor: RadeKas » 22 listopada 2006, o 11:39

Tak pieknie kdsz zparodiowal Jatamana i nikt go nie docenil :( :wink:
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
vadik
Junior

#1640 Postautor: vadik » 22 listopada 2006, o 12:46

to teraz każdy bedzie sie kłócił o to kto ma większą wiedze, kto sie lepiej zna, kto ma większe pojęcie na temat zuzla... przesada każdy wie na tyle ile mu potrzeba i nie ma co sie licytowac... i tak jak napisał Fork tutaj ma każdy prawo coś do powiedzenia, a na jakim to będzie poziomie to już jego sprawa!!

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1641 Postautor: jataman21 » 22 listopada 2006, o 15:09

witam. jak widac po ilosci moich postow, zadko kiedy sie udzielam na forum ( wole czytac ) ale czasami juz mnie cos trafia i nie moge sie powstrzymac przepraszam, ze schodze z tematu, ale co do Ciebie jataman21 to juz nie mam sily. czytam te Twoje posty i z kazdym dniem chce mi sie smiac coraz bardziej do kazdego pretensje, na kazdego zjazd, a widac ze jak narazie to Ty jestes ta jedna z osob co nie ma zielonego pojecia o zuzlu. jak masz tylko kasy ( pisales ze za walke dostajesz tyle, co pewne osoby musza przez rok pracowac) to zasponsoruj lubelski zuzel lub poszczegolnych zawodnikow w czym problem i chyba masz za duzo wolnego czasu, bo odpowiadasz na post kazdej osoby przy okazji obrazaja jÄ… wiec moze idz sobie do piwnicy i poboksuj sobie troche i pograj w te slowe szachy to Ci ulzy przepraszam za obraze, ale nie jestem jedyna tutaj osoba, ktora juz denerwujesz na duza skale. Pozdrawiam

Pokaż mi dziecko kogo i gdzie zjechałem, czasem rozmawiamy troche ostrzej, ale w wiekszosci sie z ludzmi znamy i czasem poprostu wymieniay tak poglądy. Moja wiedza na temat żużla jest napewno większa niż Twoja i to że Ty nie masz o nim zielonego pojęcia, to nie znaczy ze mozesz mnie obrażać. Moja kasa, to jest moja i uwierz mi na slowo ze nie wystarczyloby na zasponsorowanie jednego zawodnika przez sezon, bo to trzeba mieć naprawde duże pieniądze, wiec troche mniej grzecznie mówiąc odpier*** się od mojej kieszeni bo ona nie powinna Cie interesować. Kolejna sprawa... nikogo nie obrazam, tylko wypowiadam swoje zdanie, często nie zgadzając się z innymi co nie oznacza obrazy. Od szachów też się odczep... bo co Ci do tego.
Koziołek, ile Ty masz lat? Jak masz pisać tak żałosne posty, to lepiej, żebyś nic nie pisał. Twoje rozumowanie jest dla mnie chore. I taka uwaga - jak się nie znasz na żużlu, to się nie wypowiadaj, bo kolejny raz się ośmieszasz.

Dobre :wink:
Do wpisow jatamana trzeba sie przyzwyczaic.

Dzięki 8)

chyba mam cos jednak z glowa juz sie zagubilem na poczatku moze kdsz napisales mi to tak jakby mi to mial napisac jataman21... ?? ojj cos sie ze mna dzieje

Chyba masz, a ironie u kdsz widać od razu, aż mnie zabolała( :lol: :lol: ) wolno czaisz chłopcze.

Pozdrawiam
ObrazekObrazek

JAG
Senior

#1642 Postautor: JAG » 22 listopada 2006, o 15:44

jataman,nie wnikając w niczyja wiedzę,uważasz że na miejscu jest zwracać sie do innych per "dziecko,chłopcze" nie znając tej osoby?
:),czasami :(

śliwek

#1643 Postautor: Å›liwek » 22 listopada 2006, o 17:00

papi pisze:odnosiłem się zarówno do Twojego postu jak i vadika, który stwierdził, że jadąc lubliniakami + obco możemy wejść do 4, o którą walczyć będzie m. in. Gdańsk. Uważam, że sytuacja wyjściowa Lotosu jest i tak niezła, jako jedyni z lidze maja zawodnika z GP, a zaplecze finansowe pozwala im realnie myśleć o górnej części tabeli.

Może się mylę ale chyba Harris jest w Rybniku a jest w gp

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#1644 Postautor: piwo__ » 22 listopada 2006, o 17:32

Radzio pisze:
ps.
piwo_ pisze:Pozdrowienia z Lublina

kiedy idziemy na piwo ;)?

Mam nadzieje, ze jakos szybko. Mysle, ze piatek lub sobota. W piatek mam w planach male piwko ;) a w sobote zapewne wpadne na spotkanie do TQ. Takze mysle, ze do zobaczenia juz bardzo niedlugo ;)

Darek Śledź to nie cieć ;))))
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
ziomal
Kontakt:

#1645 Postautor: ziomal » 22 listopada 2006, o 19:36

śliwek pisze:
papi pisze:odnosiłem się zarówno do Twojego postu jak i vadika, który stwierdził, że jadąc lubliniakami + obco możemy wejść do 4, o którą walczyć będzie m. in. Gdańsk. Uważam, że sytuacja wyjściowa Lotosu jest i tak niezła, jako jedyni z lidze maja zawodnika z GP, a zaplecze finansowe pozwala im realnie myśleć o górnej części tabeli.

i co z tego?? przecież może jeżdzić zawodnik z GP w 1 lidze
chodźby Pedersen w Gdańsku

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#1646 Postautor: Regdal » 22 listopada 2006, o 19:54

i chyba wszystko jasne...

Wygrałeś Stedke...
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2006, o 20:05 przez Regdal, łącznie zmieniany 2 razy.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#1647 Postautor: Fork » 22 listopada 2006, o 19:58

Nie chce poprawiac forumowiczów z ort. bo zaraz będą mnie wyzywać od Bralczyków :wink: "po prostu" :wink:

jataman,nie wnikając w niczyja wiedzę,uważasz że na miejscu jest zwracać sie do innych per "dziecko,chłopcze" nie znając tej osoby?

To prawda, troche nie ładnie napisał. Myśle, że to "w ramach" złości :)
Trzeba zakończyć tę wymiane zdań... :lol:
Wracajac do tematu.
Kazdy nabijał sie ze Staszka Burzu :twisted: Ja tam mysle, ze poradziłby sobie. Moze nawet nie gorzej niz Kościuch czy Suchecki :?:
I wydaje mi sie, ze nie ma co dramatyzowac. Przeciwnicy ligowi nie śpią i kontraktują zawodników (u nas było tak w tamtym roku :wink: ), co nie znaczy, ze nie ma juz wartościowych zuzlowcow na rynku. Nawet Polaków.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1648 Postautor: bkapusta » 22 listopada 2006, o 20:06

ziomal pisze:
śliwek pisze:

i co z tego?? przecież może jeżdzić zawodnik z GP w 1 lidze
chodźby Pedersen w Gdańsku

Czytaj kuna ze zrozumieniem ziomal.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1649 Postautor: jataman21 » 22 listopada 2006, o 20:50

W porównaniu z tym co pisała ta osoba do mnie to jest to jak najbardziej na miejscu, nie wiem również co jest nie tak w określeniu kogoś "chłopcze", ja nie widzę w nim nic złego.
Kazdy nabijał sie ze Staszka Burzu Ja tam mysle, ze poradziłby sobie. Moze nawet nie gorzej niz Kościuch czy Suchecki

Wiele razy pisałem, że to zawodnik na 8-10pkt i ja bym go nie przekreślał, na 2 linię w sam raz. Sam się zastanawiam czemu wielu forumowiczów się z niego śmieje.
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1650 Postautor: Gelo » 22 listopada 2006, o 23:18

Kazdy nabijał sie ze Staszka Burzu Ja tam mysle, ze poradziłby sobie. Moze nawet nie gorzej niz Kościuch czy Suchecki

Wiele razy pisałem, że to zawodnik na 8-10pkt i ja bym go nie przekreślał, na 2 linię w sam raz. Sam się zastanawiam czemu wielu forumowiczów się z niego śmieje.
Pozdrawiam

jataman - bez jaj - i Ty sie z kimś licytujesz na znajomość żużla? Naprawdę nie wiesz czemu wielu forumowiczów sie śmieje ze Staszka Burzy? :shock: