Oto jest dzień, oto jest dzień, który dał nam Pan...
Kołodziej out, Kasiński nowym dyrektorem!!!
- Łoptymista
- Trener
- Łoptymista
- Trener
- Łoptymista
- Trener
- Łoptymista
- Trener
Każdy miesza z błotem dyrektora,jednak niewiele osób wie,że on jedyny nie chciał brać udziału w brudnych gierkach zarządu,robić z nimi przekrętów...Chciał dla lubelskiego żużla dobrze-nie udało się z wielu różnych powodów. Jest dwukrotnym drużynowym mistrzem Polski i tylko to się liczy, bo zaszedł z Unią bardzo wysoko, doprowadził do jej zwycięstwa więc ze spokojem mogę uznać go za specjalistę... A Ci,którzy nazywają go złodziejem niech spojrzą na siebie, bo to określenie wlaśnie do nich pasuje i oni o tym wiedzą 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A jak nalezałoby nawazac kogos kto przy tak ogromnej kasie z Rafinerii Trzebinia nie zdolalby osiagnąc sukcesuAniołek pisze:Jest dwukrotnym drużynowym mistrzem Polski i tylko to się liczy, bo zaszedł z Unią bardzo wysoko, doprowadził do jej zwycięstwa więc ze spokojem mogę uznać go za specjalistę...
- Łoptymista
- Trener
Aniołek pisze:Każdy miesza z błotem dyrektora,jednak niewiele osób wie,że on jedyny nie chciał brać udziału w brudnych gierkach zarządu,robić z nimi przekrętów...Chciał dla lubelskiego żużla dobrze-nie udało się z wielu różnych powodów. Jest dwukrotnym drużynowym mistrzem Polski i tylko to się liczy, bo zaszedł z Unią bardzo wysoko, doprowadził do jej zwycięstwa więc ze spokojem mogę uznać go za specjalistę... A Ci,którzy nazywają go złodziejem niech spojrzą na siebie, bo to określenie wlaśnie do nich pasuje i oni o tym wiedzą
Aniołku przyleciałeś z Tarnowa?? A kto z tu obecnych nazywa BK zlodziejem? Napisz cos wiecej o tych "brudnych gierkach zarzadu" i jeszcze nazwij BK osoba w pelni kompetentna to rozbawisz wszystkich do lez.
-
Koziołek
Aniołek pisze:Każdy miesza z błotem dyrektora,jednak niewiele osób wie,że on jedyny nie chciał brać udziału w brudnych gierkach zarządu,robić z nimi przekrętów...Chciał dla lubelskiego żużla dobrze-nie udało się z wielu różnych powodów. Jest dwukrotnym drużynowym mistrzem Polski i tylko to się liczy, bo zaszedł z Unią bardzo wysoko, doprowadził do jej zwycięstwa więc ze spokojem mogę uznać go za specjalistę... A Ci,którzy nazywają go złodziejem niech spojrzą na siebie, bo to określenie wlaśnie do nich pasuje i oni o tym wiedzą
nie wiem na ile mozna wierzyc plotkom ( bo sam osobiscie tego nie widzialem ) ale podobno pan BK, w Tarnowie to nosil tylko neseser za prezesem Szczepanem B.