Skład na sezon 2007
No z tego co zostało można jeszcze całkiem niezły zespół zmontować np.
1.Dryml
2.Dryml
3.Gjedde
4.Ferjan
5.Jansson/Max
6.Hansen
7.Hansen
Pewnie a gdzie jakiś polak?? Mistrzu wes nic juz nie pisz bo każdy Twój post jest żałosny... narazie to licencji nie mamy i wątpie czy wystartujemy, oczywiście wierzę w to, jak dla mnie na tą chwile to 50%:50%.
Ja juz chce tylko obyśmy wystartowali... walczmy o utrzymanie, ale niech żużel w Lublinie bedzie
jataman21 pisze:Pewnie a gdzie jakiś polak?? Mistrzu wes nic juz nie pisz bo każdy Twój post jest żałosny... narazie to licencji nie mamy i wątpie czy wystartujemy, oczywiście wierzę w to, jak dla mnie na tą chwile to 50%:50%.
Ja juz chce tylko obyśmy wystartowali... walczmy o utrzymanie, ale niech żużel w Lublinie bedzie![]()
![]()
Uważam że trochę przesadzasz... każdy kto ośmiela się mieć inne zdanie niż ty zostaje zdyskredytowany i piszesz żeby się lepiej już nie odzywał... nie każdy musi być taki mądry i posiadać taką wiedzę jak ty - za to jeszcze na szczęscie nie wyrzucaja z forum... bo zostałbyś tylko Ty i Gelo
P.S. Sory Gelu nie mogłem się powstrzymać, to z czystej sympatii
-
śliwek
jataman21 pisze:Z pozostałych zawodników można jeszcze zbudować zespół walczący o e-lige np:
1.Sawina
2.Dryml
3.Hamill
4.Ferjan
5.Dryml
6.Tomicek
7.Hansen
W rezerwie J. Rempała, Jeleniewski, Sledz, Gjedde, Klimek.
Takim składem jeszcze mozna wiele zwojować, ale pozostają nam tylko marzenia.
Pozdrawiam
I on mi gadał na temat polaków...
śliwek misiu ja podalem skład taki, że mozna jeszcze walczyć o e-lige z pozostałych zawodników. Na rezerwe za to wrzucilem prawie samych polaków. 2 rzecz ze nie ja to samo co Ty tylko jak już Ty to samo co ja... mój post był duzo wczesniej.
Saint nie masz racji... z Mikasem często mamy odmienne zdania, a nigdy się nie obrazamy, rozmawiamy normalnie i wydaje mi się że się lubimy.
Chodzi mi o fakt, że nie wiemy czy wystartujemy, nie przyznano nam licencji a kolega pisze bezsensu 20 raz to samo kogo zakontraktować, do tego uwzględnia samych obco. Nie mamy również sponsora...
Poczytaj śliwka posty to zrozumiesz o co mi chodzi... pisze nigdy nie wnosząc nic do dyskusji i praktycznie zawsze powtarza posty 3-4 wczesniejsze kogoś, a pisanie po to żeby pisać jest bezsensu.
Pozdrawiam
Saint nie masz racji... z Mikasem często mamy odmienne zdania, a nigdy się nie obrazamy, rozmawiamy normalnie i wydaje mi się że się lubimy.
Chodzi mi o fakt, że nie wiemy czy wystartujemy, nie przyznano nam licencji a kolega pisze bezsensu 20 raz to samo kogo zakontraktować, do tego uwzględnia samych obco. Nie mamy również sponsora...
Poczytaj śliwka posty to zrozumiesz o co mi chodzi... pisze nigdy nie wnosząc nic do dyskusji i praktycznie zawsze powtarza posty 3-4 wczesniejsze kogoś, a pisanie po to żeby pisać jest bezsensu.
Pozdrawiam
Lublin nie sklada broni. W sumie to nie widze inaczej
Jak to Lublin bez zuzla... To ze beze mnie sie poki co radzi to nie znaczy, ze stracic ma tez speedway...
Aha, oto artykulos... http://kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=32333
Ps. Nie pamietam (czyt. nie wiem) jak zrobic odnosnik np. z tekstem 'tu czytaj'
Pozdrowienia... i do zobaczenia...
Aha, oto artykulos... http://kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=32333
Ps. Nie pamietam (czyt. nie wiem) jak zrobic odnosnik np. z tekstem 'tu czytaj'
MOTORLUBLIN
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
piwo__ pisze:Ps. Nie pamietam (czyt. nie wiem) jak zrobic odnosnik np. z tekstem 'tu czytaj'
[url=tutaj wpisujesz adres ktorego ma dotyczyc odnosnik]TU CZYTAJ lub inny tekst odnosnika[/url]
Np. Sierakowska u Lisa
radeklublin pisze:Moojim zdaniem skład powinien wygladać tak:
1.Peter Karlsson
2.Grzegorz Knapp
3.Sebastian Trumiński
4.Jacek Rempała
5.Jonas Kylmakorpi
6.Rafał Klimek
6.Andreas Messing
8.Lubos Tomicek
9.Jurica Pavlic
10.Kim Jansson
11.Daniel Jeleniewski
12.Joe Screen
13.Damian Baliński
Ten skład daje napewno ekstralige przynajmniej powinien ale czy stać nas na ppodobny skład??
śliwek...
moze jeszcze A,Malysz ? sponsorze !!!

sting126 pisze:jataman21 pisze:Saint nie masz racji... z Mikasem często mamy odmienne zdania, a nigdy się nie obrazamy, rozmawiamy normalnie i wydaje mi się że się lubimy.
Teraz Cie troche ponioslo chyba...
To że Ciebie Sting nie lubie i sie z Tobą często kłóce to nie znaczy że jak sie nie zgadzam z Pawłem to jego też nie lubie
Paweł zgadzam sie z Twoją wypowiedzią a propos naszych dyskusji i mam takie same zdanie na ten temat ( to już drugi raz w tym tygodniu sie zgadzamy
- Łoptymista
- Trener
Cooper pisze:sting126 pisze:, prezydentem zostanie Sierakowska i juz nigdy zuzla na Zygmuntowskich nie obejrzymy...
A skad ta smiala teoria?
Przeciez pani kandydat wyraznie mowila, ze przy Zygmuntowskich ma byc stadion pilkarski.
Ergo nie ma miejsca na zuzel, piciopolo czy figofago. Poza tym dochodza pewne inne sprawy ale nie bede o tym pisal. Postawisz browara, abo dwa to moze powiem.
Ja sie domyslam, o co chodzi, ale nie przesadzajmy. Zuzel w Lublinie na pewno nie zostanie zlikwidowany tylko dlatego, ze lewica naciska na pilke i wybudej stadion likwidujac jedyny tor w LBN.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
- Łoptymista
- Trener
Åoptymista pisze:Wystarczylo, ze zaczela kandydowac
No tak, a wszystko zaczelo sie 61 lat temu kiedy sie urodzila
- Łoptymista
- Trener
Głosując na Sierakowską nie mozna się tylko zastanawiać czy da kasę na żużel i stadion, ale czy dzięki niej będzie więcej sponsorów (bo to jest najważniejsze!) tzn. czy obnizy podatki miejsckie, opłaty, ułatwi inwestowanie, zniesie bariery dla przedsiębiorców, zmniejszy biurokrację.
A odpowiedź brzmi: NIE, gdyż lewica robi od zawsze coś zupełnie odwrotnego.
A odpowiedź brzmi: NIE, gdyż lewica robi od zawsze coś zupełnie odwrotnego.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Lewica jeszcze nie miala okazji rzadzic tym miastem (szczegolnie jesli chodzi o ostatnie 12 lat), wiec cala wina za biede w wymienionych przez Ciebie kwestiach spada na prawice.
Cooper pisze:Lewica jeszcze nie miala okazji rzadzic tym miastem (szczegolnie jesli chodzi o ostatnie 12 lat), wiec cala wina za biede w wymienionych przez Ciebie kwestiach spada na prawice.
Oj miala, miala
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.