Mateusz111 pisze:Skoro wszstko stracone, to moze ktos powie co to był za "tajemniczy sponsor"...
Pewno nie.
A skad wiesz, ze wszystko stracone. Przeciez pan Z. Wojciechowski nigdzie nie powiedzial "nic nie wyszlo z negocjacji".
Kogo masz na myśli? Bo ja mam wrażenie, że zdecydowana większość pożytecznych w pierwszej lidze zawodników podpisało już kontrakty. Za wyjątkiem Kloszarda, o którym nic ostatnio nie słychaćjataman21 pisze:Dogadani a nie zakontraktowani.
Gelo pisze:To zależy - składem np. Hamill, Loram, Ferjan, Suchecki, Śledź, Tomicek, Klimek nie wozilibyśmy ogonów i w I lidze. Podalem prawie 30 nazwisk a i jeszcze by sie kilkanaście znalazło.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Gelo pisze:To zależy - składem np. Hamill, Loram, Ferjan, Suchecki, Śledź, Tomicek, Klimek nie wozilibyśmy ogonów i w I lidze. Podalem prawie 30 nazwisk a i jeszcze by sie kilkanaście znalazło.
Racja Gelu, tyle, ze te co teraz wybrales, to juz tacy najlepsi z "odpadow", a watpie w to, zeby udalo sie pozyskac wszystkich.
Danio - coÅ› taki pesym
Gelo pisze:Nie przesadzajmy - jeszcze nie jest aż tak tragicznie. Jasne, że teraz z każdym dniem ktoś będzie ubywał ale jeszcze mozna sklecić całkiem ciekawy zespół.
Rempałowie, Suchecki, Staszewski, Okoniewski, Kościuch, Knapp, Jeleniewski, Max, Ferjan, Gjedde, Loram, Hamill, Brhel, Drymlowie, Piszcz, Trumiński, Tomicek, Trojanowski, Staszek, Krzyżaniak, Śledź, Kuciapa, Stachyra, Miesiąc - to tak "na szybko". Jest w kim wybierać - jeszcze.
bkapusta pisze:Cooper pisze:Sledzio pisze:kiedys Motor byl sponsorem żużlowców.
A czym sie ta firma Motor zajmowala, bo ja to mlody jestem i nie wiem.
Ponoc produkowal kombinezony z skory smokow, bizuterie z rogow jednorozcow i zajmowal sie masowa eksterminacja elfow i wrozek