A Gawrzyk podobno byłeś w Anglii i poszukiwałeś wzmocnień na przyszły sezon, czy to prawda
Skład na sezon 2007
-
Holly
Po długiej przerwie witam ponownie
Holly czy Ty się żużlem interesujesz tylko w zimie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Holly pisze:Po długiej przerwie witam ponownie , skład jaki bym widział na sezon 2007 to :
Nie bójam w obłokach i sądze że na nasze warunki bardzo dobry i możliwy
1.Kuciapa
2.Staszek
3.Śledź
4.Klecha
5.Ferjan
6.Klimek
7.Kennett
8.Pavlic
Pavlic w Lesznie, Klecha w Gdańsku, Ferjan w Gorzowie, Staszek w Grudziądzu - to oczywiscie spekulacje i dopoki nie ma podpisów wszystko jest mozliwe. Ale trzeba się spieszyc - a u nas (przynajmniej medialna)zima. Śledzia i Klechę widziałbym u nas. Kuciapa? Dobra kandydatura ale to taki rzeszowski Jurek Mordel - jeżdżący symbol Józkolandii (chociaż z zielonogórskim akcentem na koncie). Nie sądzę, żeby go puścili, nawet za cenę "siedzenia na ławie".
-
Danio
-
Holly
Holly czy Ty się żużlem interesujesz tylko w zimie Bo w trakcie sezonu coś Cię nie widać
żeby sie dorobić trzeba sie narobić , brak czasu na przyjemności.
Kuciapa? Dobra kandydatura ale to taki rzeszowski Jurek Mordel - jeżdżący symbol Józkolandii (chociaż z zielonogórskim akcentem na koncie). Nie sądzę, żeby go puścili, nawet za cenę "siedzenia na ławie".
Dla mnie to prioryet jeśli chodzi o wzmocnienia , zawodnik który na pierwsza lige jest bardzo skuteczny.Myśle że po tak nieudanym sezonie mógłby sie odbudować w pierszwej lidze , tym bardziej ze Stal walczy o DMP 2007 wiec napewno beda sie wzmacniać na mase.
Myśle ze i tak nie bedziemy w stanie zrobić ekipy walczącej o awans , powiem wiecej , sadze ze to bedzie ostatni sezon który przybije gwóźdź do trumny z szarfą sipma.
Holly pisze:[powiem wiecej , sadze ze to bedzie ostatni sezon który przybije gwóźdź do trumny z szarfą sipma.
Ja raczej powiedział bym, że to był ostatni sezon.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Holly pisze:[powiem wiecej , sadze ze to bedzie ostatni sezon który przybije gwóźdź do trumny z szarfą sipma.
Ja raczej powiedział bym, że to był ostatni sezon.
niech Pan powie, ze zasobą trzyma skrzyżowane palce dłoni
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Wszyscy się czują oszukani, łącznie z tym, który to powiedział. Tak to jest z tym biznesem. W opowieściach i obietnicach są mistrzami świata. A jak przychodzi do realizacji to gdzieś znikają.
Zawsze powtarzam: jak nie masz na papierze, to nie masz NIC .
I nic o tym nie mów bo potem mogą być tylko kłopoty.
Zawsze powtarzam: jak nie masz na papierze, to nie masz NIC .
I nic o tym nie mów bo potem mogą być tylko kłopoty.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Czyli całkiem jak w Białymstoku. Nie ma NICZEGOharry pisze:jak nie masz na papierze, to nie masz NIC .
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
RaDeK23 w stopce pisze:Było ich 6,potem 12...
No co za profanacja
Meesha! Sorki za Ot ale wysłałem ci na PW pytanie.
Hmm, nic nie dostałem, chyba że nie na tym forum
Z roku na roku co raz gorsza bida w tym Lublinie, nic się nie dzieje totalna cisza jakby żużla nie bylo, przynajmniej tyle dobrego ze Pilkarze Motoru pną się w góre i jest szansa na awans i powazny sponsor, tylko szkoda ze Intrall Polska nie wie że kiedys Motor byl sponsorem żużlowców.A moglo być tak pięknie ehhhh...
Cooper pisze:Sledzio pisze:kiedys Motor byl sponsorem żużlowców.
A czym sie ta firma Motor zajmowala, bo ja to mlody jestem i nie wiem.
Ponoc produkowal kombinezony z skory smokow, bizuterie z rogow jednorozcow i zajmowal sie masowa eksterminacja elfow i wrozek
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
Mateusz111
- Junior