Cooper pisze:piotr76 pisze:Meesha no co Ty "Zioło" wraca
Na derektora?
a czemu nie ???
No chyba że Jarek reaktywacja, ale sam mówił kiedyś że on raczej odpuszcza ...
mikas pisze:A ja mam pytanie czy ten sjenit który został będzie dosypany przed zimą czy znów na wiosne zrobimy sobie corride jesli byśmy ewentualnie jednak w jakiejs lidze wystartowali
Speedway-Mati pisze:Propozycja zmian dla I i II ligi.
Markoni pisze:mikas pisze:A ja mam pytanie czy ten sjenit który został będzie dosypany przed zimą czy znów na wiosne zrobimy sobie corride jesli byśmy ewentualnie jednak w jakiejs lidze wystartowali
Bielecki niedawno mówił, że nawierzchnię trzeba całą zmienić bo sjenit powinien być wymieszany z glinką (a nie z gliną)...
Markoni pisze:mikas pisze:A ja mam pytanie czy ten sjenit który został będzie dosypany przed zimą czy znów na wiosne zrobimy sobie corride jesli byśmy ewentualnie jednak w jakiejs lidze wystartowali
Bielecki niedawno mówił, że nawierzchnię trzeba całą zmienić bo sjenit powinien być wymieszany z glinką (a nie z gliną). A u nas wymieszał się z gliną i nic już torowi nie pomoże.
Nawet tego dobrze nie zrobiono, co zepsuło widowiskowość żużla (i nie da się tego zwalić na brak kasy).
Ale pewnie będzie czas, żeby wszystko przygotować jak należy.
kurier lubelski pisze: W lubelskim środowisku mówi się, że w takiej sytuacji zostanie powołany nowy klub, który rozpocznie rozgrywki od drugiej ligi.