Na razie od czasu kiedy rozpoczela sie cisza wyborcza został napisany jeden post i uwazam ze w tym poscie Lublin_Fan napisał bardzo mądrze o wyborach, cóż nie każdy musi to zauważyćmaestro76 pisze:cisza wyborcza! zamknijcie ten temat w koncu - ile mozna o tej polityce walkowac
Na kogo oddać głos w zblizających się wyborach???
Tragedia to tu trwa od 8 latjataman21 pisze:Ten sondaz to tragedia by była dla Lublina... mam nadzieje ze się nie sprawdzi...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Dziennik Wschodni pisze:W samym Lublinie sondazu Dziennika Wschodniego uczestniczyly 2002 osoby.
myślę, że to zbyt mała grupa i wyniki mogą się jeszcze dosyć mocno różnić, także 0,5% rożnicy między Pruszkowskim a Sierakowską kompletnie nic nie znaczy. Jutro się okaże ile w tym prawdy
Grupa jest akurat duża jak na taki sondaż (dla sondaży ogólnopolskich przyjmuje sie za reprezentatywną grupę ok. 1000 osób). To czy wynik faktyczny będzie mało czy dużo odbiegał od wyników sondażu jest bardziej kwestią metodologii doboru próby jak i sposobu przeprowadzania samego badania
A tych nie znam 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Obawiam się, że w przypadku tego sondażu będzie nawet większy. Niestety na korzyść Pruszkowskiegosting126 pisze:Co do sondazu - przyjmuje sie,ze blad w takich badaniach moze wynosic nawet 3%
Obym się bardzo nie pomylił
Meesha powiedziałeś to jak profesjonalista "socjolog"
Taaa, cudzysłów jest tu jak najbardziej na miejscu
Wszyscy tylko nie Pruszon. Osiem lat koszmaru to wystarczająco dużo, by ludzie wyciągneli odpowiednie wnioski. Finał Sierakowska/Wasilewski nie byłby zły, tymbardziej, że nasza zatwardziała komunistka nie ma żadnych szans na rywalizację z kandydatem PO. Tylko na kogo w takiej sytuacji zagłosuje dewotkowy elektorat 
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Koper pisze:A ja uwazam ze nie bedzie to złe jesli Wasilewski zmierzy sie z Pruszkowskim a nie Sierakowską w II turze...Oczywiscie zaglosuje za Wasilewskim ale fajnie byloby posluchac rozliczenia z 8 latami rzadzenia przez Pana Pruszkowskiego w konfrontacji z kandydatem PO, Adamem Wasilewskim.
A ja juz mam dosyc. NiechPruszon odpada jak najszybciej. Mam nadzieje, ze juz jutro beda powody do swietowania, ale niestety tak jak Meesha obawiam sie, ze wyniki pojda raczej na + dla pisu. No i zostana nam 2 tygodnie stresu o przyszlosc tego miasta
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.