Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1426 Postautor: Cooper » 9 listopada 2006, o 13:14

Zeby sie utrzymac trzeba najpierw wystartowac 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1427 Postautor: jataman21 » 9 listopada 2006, o 13:53

Czarno widze przyszły sezon, ale jeszcze czarniej widze przyszłość forum jak widzę takie posty i takich osobników co piszą np.
Mój skład:
1.Jeleniewski
2.Piszcz (Max)
3.Staszek (D.Stachyra)
4.Trumiński (Iversen)
5.Śledź
6.Klimek
7.Tomicek

no i koniecznie Jacek Ziółkowski przy sterze i J.Stachyra z batem !
Publika będzie, swojaki, nieżli obco,dyscyplina, brak olewactwa.

Człowieku co ma Piszcz do Maxa, jest jego mechanikiem ?? Bo nie wiem... co ma Trumiński do Iversena?? jeszcze lepsze...
Publika będzie ?? dyscyplina?? brak olewactwa ?? gadałeś z tymi zawodnikami że zdeklarowali się juz zabijać o Lublin??
Stary proponuję idz raz na mecz albo chociaz poczytaj o żużlu zanim zaczniesz wypisywac takie brednie.
Sorry za taki post ale juz się we mnie gotuje jak czytam piękne plany Gorzowa czy Ostrowa ilu to nie mają sponsorów... każdy do przodu a my zostalismy z obietnicami i nawet nie wiadomo jak narazie czy wystartujemy...
Pozdrawiam :roll:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1428 Postautor: Gelo » 9 listopada 2006, o 14:46

Mam dejavu sprzed dwóch lat. Listopad - myślimy o Karlssonie, grudzień - schodzimy na Zetterstroema. Następnie poprzez półkę Wardzałów i Burz łapiemy w ostatniej chwili Pietraszków.

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#1429 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 9 listopada 2006, o 15:06

Grudnia jeszcze nie ma a o Zetterstroemie juz musimy zapomnic 8) :lol:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1430 Postautor: bkapusta » 9 listopada 2006, o 15:34

Ja to wszystko widze strasznie pesymistycznie [nie wiem moze wina tej ponurej pogody i strzalow za oknem:P normlanie jak na wojnie]. Wydaje mi sie, ze zuzla moze poprostu w Lublinie zabraknac. I tak mielismy amatorke oparta na kibicach i Sipmie ale z gowna bicza nie ukrecisz. Trzeba miec profesjonalny klub, sponsorow albo sie skonczy na samym dnie. Absolutnie nic nie wskazuje na to, zeby mialo byc dobrze.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#1431 Postautor: Dobromir » 9 listopada 2006, o 17:13

No jak dla mnie to w tym momencie skład marzeń to:

Śledź
Jeleniewski(Gjedde?)albo ktoÅ› inny
Rempała
Knapp
Max
Klimek
Tomicek

Ale obawiam się że może to wyglądać tak:

Trumiński
ktośtam
Jeleniewski
lipny obco typu Brhel
Piszcz
Michaluk
Polak

Step

#1432 Postautor: Step » 9 listopada 2006, o 22:53

jataman21 pisze:Czarno widze przyszły sezon, ale jeszcze czarniej widze przyszłość forum jak widzę takie posty i takich osobników co piszą np.
Mój skład:
1.Jeleniewski
2.Piszcz (Max)
3.Staszek (D.Stachyra)
4.Trumiński (Iversen)
5.Śledź
6.Klimek
7.Tomicek

no i koniecznie Jacek Ziółkowski przy sterze i J.Stachyra z batem !
Publika będzie, swojaki, nieżli obco,dyscyplina, brak olewactwa.

Człowieku co ma Piszcz do Maxa, jest jego mechanikiem ?? Bo nie wiem... co ma Trumiński do Iversena?? jeszcze lepsze...
Publika będzie ?? dyscyplina?? brak olewactwa ?? gadałeś z tymi zawodnikami że zdeklarowali się juz zabijać o Lublin??
Stary proponuję idz raz na mecz albo chociaz poczytaj o żużlu zanim zaczniesz wypisywac takie brednie.
Sorry za taki post ale juz się we mnie gotuje jak czytam piękne plany Gorzowa czy Ostrowa ilu to nie mają sponsorów... każdy do przodu a my zostalismy z obietnicami i nawet nie wiadomo jak narazie czy wystartujemy...
Pozdrawiam :roll:

Słuchaj facet, jeśli chcesz wiedzieć to nie opóściłem ani jadnego meczu od 1983 roku + wiele GP w Europie i kraju+inne zawody krtajowe - takie jak np. wszystkie mecze (wyjazdowe też) Motoru 89-93. Także oszczędź swoje wypocinki, bo się w tym szaliczku spocisz i katarek gotoowy.
A skład to jest mój !!! I tobie do tego tyle co.... szkoda gadać, jesteś jaszcze za "mały"!

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1433 Postautor: jataman21 » 9 listopada 2006, o 22:56

Misiu mozesz chodzić i 100 lat na zużel ale jak widze jak porównujesz Trumińskiego do Iversena to śmiać mi się chce... jakbyś znał się troche na zuzlu to byś wiedział że dzieli ich 10 klas i nie podniecaj się tak ile to Ty nie chodzisz na żużel bo jakie to ma znaczenie w kontekście Twoich jakże idiotycznych wypowiedzi. Co do mnie i mojego szalika to **** Ci do tego :wink:
Sorry za OT i pozdrawiam
ObrazekObrazek

Step

#1434 Postautor: Step » 9 listopada 2006, o 23:11

jataman21 pisze:Misiu mozesz chodzić i 100 lat na zużel ale jak widze jak porównujesz Trumińskiego do Iversena to śmiać mi się chce... jakbyś znał się troche na zuzlu to byś wiedział że dzieli ich 10 klas i nie podniecaj się tak ile to Ty nie chodzisz na żużel bo jakie to ma znaczenie w kontekście Twoich jakże idiotycznych wypowiedzi. Co do mnie i mojego szalika to **** Ci do tego :wink:
Sorry za OT i pozdrawiam

Po pierwsze:
nie porównuję, tylko jest to opcja na trudniejsze mecze.
Po drugie:
nie twierdzę, że jastem znawcą żużla !!!
Po trzecie :
idiotycznie to kolega wyglÄ…da na focie !!!
po czwarte:
nie czujÄ™ siÄ™ podniecony, na pewno nie z powodu tego wpisu!
A co do opisu siebie w swoim szaliczku, sam opowiedziałeś tzw. kilka słów o sobie. Spodziewałem się - po obrazku.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1435 Postautor: jataman21 » 9 listopada 2006, o 23:27

Skoro nie mamy sponsora narazie, inne kluby się wzmacniają gdzie widzisz łatwiejsze mecze ?? Kolejna sprawa, gdzie Ci taki Iversen podpisze kontrakt na nieograniczoną ilość startów, że mielibyśmy go brać tylko na wybrane mecze ??
Wygladam tak jak wyglądam i co Cie to obchodzi, chętnie zobaczyłbym Ciebie i usłyszał to samo ze idiotycznie wyglądam na live.
Skończ juz swoje żałosne wypociny...
ObrazekObrazek

Ge(L)o
Trener

#1436 Postautor: Ge(L)o » 9 listopada 2006, o 23:38

Dziewczyny, tylko nie za włosy, nie za włosy :lol: :lol: :lol:

Smirnek_
Senior

#1437 Postautor: Smirnek_ » 10 listopada 2006, o 11:39

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1438 Postautor: kilar » 10 listopada 2006, o 17:19

Iversen w pakiecie z Protasiewiczem :) Ciekawy sklad szykuje sie w Zielonej Gorze... Walasek, Lindgren.
A u nas cos cicho... moze klub robi niespodzianke i tak jak przed tym sezonem jednego dnia oglosi 4 nowych zawodnikow :lol: :wink:

noe

#1439 Postautor: noe » 10 listopada 2006, o 17:24

predzej oglosi wycofanie sie z rozgrywek

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#1440 Postautor: Hans » 10 listopada 2006, o 19:16

noe pisze:predzej oglosi wycofanie sie z rozgrywek

oj raczej w to wątpię, baaaaaaaaaaaaaaaardzo w to wątpię, a wiem co mówię :wink:

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#1441 Postautor: dilucio » 10 listopada 2006, o 19:29

to podziel sie swoja wiedza...nie badz sknera...

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#1442 Postautor: boxing » 10 listopada 2006, o 20:02

kilar pisze:Iversen w pakiecie z Protasiewiczem :) Ciekawy sklad szykuje sie w Zielonej Gorze... Walasek, Lindgren.
A u nas cos cicho... moze klub robi niespodzianke i tak jak przed tym sezonem jednego dnia oglosi 4 nowych zawodnikow :lol: :wink:

Karol Polak, Maciek Michaluk, Daniel Jeleniewski, Bohumil Brhel - cos zanosi sie, ze na taka czworke mozna liczyc.
Zapowiada sie, ze bardzo mocne sklady beda mialy Ostrow i Gorzow i trudno bedzie ich przebic. Ciezko uwierzyc, ze zaszachujemy rywali Bjarne Pedersenem, Matejem Zagarem, Matejem Ferjanem i Markiem Loramem.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#1443 Postautor: maestro76 » 10 listopada 2006, o 22:48

ostrow i gorzow beda poza zasiegiem wiec mozna sobie juz ekstralige powoli odpuszczac.pozostanie walka o pierwsza czworke.
zamiast nikomu nieznanych wynalazkow proponuje sciagnac lubelakow co moze chociaz przyciagnie wiecej kibicow na mecze.
*.jeleniewski
*.piszcz
*.staszek
*.knapp(prawie jak lubelak :wink: )
*.truminski
*.sledz
*.klimek
michaluk,polak

do tego jednego niedrogiego obco(kjastas puodzuks?)+jednego obcego juniora(hansen) i jazda 8)
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1444 Postautor: Gelo » 10 listopada 2006, o 23:22

maestro76 pisze:ostrow i gorzow beda poza zasiegiem wiec mozna sobie juz ekstralige powoli odpuszczac.pozostanie walka o pierwsza czworke.
zamiast nikomu nieznanych wynalazkow proponuje sciagnac lubelakow co moze chociaz przyciagnie wiecej kibicow na mecze.
*.jeleniewski
*.piszcz
*.staszek
*.knapp(prawie jak lubelak :wink: )
*.truminski
*.sledz
*.klimek
michaluk,polak

do tego jednego niedrogiego obco(kjastas puodzuks?)+jednego obcego juniora(hansen) i jazda 8)

Wszystko fajnie - ale pierwsza czwórka i skład który podałeś to dwie wykluczające sie kwestie. Jeżeli ze składem ktory mieliśmy w tym roku wymęczyliśmy pozostanie w lidze przegrywajac dwukrotnie na torze drugoligowca (już) z Krosna to jak mamy awansować do czwórki Trumińskim, Jeleniewskim i Staszkiem? Jeszcze raz powtarzam - żeby zneutralizować samego Karlssona potrzebujemy dwóch średniaków - np. Lorama i Hamilla - i to bez gwarancji powodzenia, bo obaj mogą zrobić po 6 punktów. Staszek? Po co nam zawodnik gorszy od Knappa? Jeleń? Po co nam zawodnik, który nie zapewni nam żadnego zwycięstwa wyjazdowego potrzebnego do awansu do pierwszej czwórki? Piszcz/Trumiński - po co nam zawodnicy, którzy przeciętnie radzili sobie w II lidze? Śledź? - tak pod warunkiem, że bedzie miał anioła stróża jak w Rzeszowie (w co wątpię). Knapp? Tu problem - niby dobra końcówka na słabych rywalach ale na wyjazdach jego norma to 6 punktów w 6 startach. Klimek/Michaluk/Polak - no comments

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#1445 Postautor: maestro76 » 11 listopada 2006, o 00:24

zgoda--ale tegorocznym skladem powinnismy bez problemu w 1 czworce sie znalezc-ze nie wyszlo to juz inna para kaloszy.

jezeli okaze sie ze jakims cudem pozyskamy moznego sponsora bedzie mozna wymyslac powazniejsze nazwiska(chociaz z dnia na dzien ich ubywa)-jak narazie kasy brak,pare dlugow do splacenia,dotychczasowy sponsor niepewny... :roll:

staszek,sledz na dobrym sprzecie moga przywozic dwocyfrowki,knapp i jelen slaba ale u siebie solidna druga linia do tego nieobliczalny trumna,z piszczem hgw ale zawsze jakos go lubilem 8) -
przy konkretnej motywacji ta ekipa jest w stanie powalczyc o 4 msc

co do walki z karlsonami to nawet sie nie nastawiam na jakiekolwiek pkt z ostrowem i gorzowem
never ride faster than your angel can fly

maloh
Szkółkowicz

#1446 Postautor: maloh » 11 listopada 2006, o 10:02

Step pisze:Nie ma co się napinać z tym awansem, pewni siebie są:Ostrów,Gorzów,Rybnik,Gdańsk...

Gdańska najbardziej... co ty piszesz za głupoty? nawet budżetu jeszcze nie ma!

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#1447 Postautor: K.A.M.I.L. » 11 listopada 2006, o 10:05

Mam nadzieję, że chociaż na stronie cisza, na forum cisza to w klubie coś się dzieje. Działania idą w dobrym kierunku i za niedługo coś się wyjaśni. Może się mylę, ale nikt z orientujących się nie pisze na forum w jakim kierunku działania zmierzają. Kolejni bardziej wartościowi zawodnicy podpisują kontrakty. Tak ostatnio się zastanawiałem nad przyszłym składem, bo wciąż mam nadzieje, że zespół wystartuje w rozgrywkach i te wszystkie czarne wizje to tylko plotki. Przechodząc do składu, regulamin jest już mniej więcej znany na sezon 2007. Mój typ na skład, który wywalczyłby pierwszą 4 wśród zespołów 1 ligi:

Charlie Gjedde - nie startował w obecnym sezonie, ale oglądając jego tegoroczną jazdę w Reading podczas DPŚ, jest typem walczaka, moim zdaniem byłby w pierwszej 10 1 ligi
Matej Ferjan - chociaż wydaje się mało prawdopodobne, aby odszedł z Ostrowa. Jeżeli byłby cień szansy, ten zawodnik zawsze jest w czołówce 1 ligi
Mark Loram - to taka propozycja, gdyby nie było mowy o Ferjanie. Zawodnik ten zawsze walczy do końca, może jego wyniki nie są oszałamiające, ale jego jazda to jest to czego w żużlu jest coraz mniej.
Dariusz Śledź - przy odpowiednim kontrakcie sądze, że jeździłby tak jak w sezonie 2005 w barwach Stali
Jacek Rempała - może kilka razy wpakował swoich kolegów w płot, ale wciąż jest to klasowy zawodnik. Wydaje mi się, że 2 sezon w naszych barwach miałby bardziej udany niż pierwszy.
Sławomir Drabik - kolejny doświadczony zawodnik, wydaje mi się, że do ekstraligi się nie załapie a w 1 lidze mógłby być czołowym zawodnikiem.
Grzegorz Knapp - zna lubelskie realia, na drugÄ… liniÄ™ w sam raz.
Norbert Kościuch - chociaż w przyszłym sezonie nie będzie obowiązywał przepis zawodnika z nr 8 do 23 lat, to spodobała mi się jego zadziorność podczas Memoriału.
Lubos Tomicek - jeżeli nie podpisał jeszcze kontraktu, to miejmy nadzieję, że nasz klub wciąż prowadzi z nim rozmowy.
Kenneth Hansen - jeżeli klub interesuje się tym zawodnikiem, a mam takie przeczucie, że tak jest, to moim zdaniem byłby nie gorszym zawodnikiem niż Tomicek w obecnym sezonie.
Rafał Klimek - jego przyszłość w naszym klubie to wielka zagadka, jednak chciałbym oglądać go w naszych barwach.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#1448 Postautor: Dobromir » 11 listopada 2006, o 12:20

No ja bym szedł w tym sezonie na ryzyko i brał Maxa i Gjedde na obco tym bardziej że Loram Hamill czy Ferjan wcale nie są od nich pewniejsi.

Do tego dożucić Śledzia,Knappa,Rempałe i spokojnie możemy celować w 4-5 miejsce.

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#1449 Postautor: kezman » 11 listopada 2006, o 12:32

Gjedde juz chyba w Ostrowie, ale gdyby mu sie szybko zlozylo oferte?

pozdr.

Koper
Trener
Kontakt:

#1450 Postautor: Koper » 11 listopada 2006, o 12:42

Gdybysmy szybko zlozyli oferte Petereowi Karlssonowi to..roznie to mogloby byc, a gdyby ciocia miała wąsy to by była wujkiem, mozna sobie gdybyac i tylko gdybac do momentu kiedy nie bedziemy mieli argumentu w postaci konkretnych pieniedzy sponora strategicznego...