Na kogo oddać głos w zblizających się wyborach???

żużel w Lublinie

Najlepszym kandydatem na prezydenta Lublina jest:

Czas głosowania minął 16 października 2006, o 19:39

Kowalski Marian
4
5%
Mańka Andrzej
1
1%
Pruszkowski Andrzej
4
5%
Sęk Jan
4
5%
Sienkiewicz Dariusz
0
Brak głosów
Sierakowska Izabela
12
15%
Wasilewski Adam
17
22%
Wojciechowski Zbigniew
37
47%

Liczba głosów: 79

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#401 Postautor: sadychor » 10 listopada 2006, o 09:16

Cooper pisze:
Markoni pisze:Ale tak na marginesie Sadychorze, to jednak wolę choćby popatrzeć na te fajne gadżety i samochody w salonach (a nawet pomacać), a nie tylko widzieć je w TV.

A ja wole ruszyc wlasnym lbem, pozniej ruszyc dupe i zarobic na fure, przy okazji pierd...c wszystkich politykow i wszystko co gadaja. Dlatego na prezydenta trzeba kogos kto nie bedzie przeszkadzal.

Markoni, czy ja wychwalam komunę :?: Co to to nie, ale nie zamierzam piać z zachwytu nad polską "demokracją".

Zarabiaj Cooper na furę, tylko najpierw pomyśl jakim paliwem ma być napędzana, bo wesoła gromadka winduje akcyzę, że ho ho :!: :wink: No i uważaj, żebyś nie skończył tak jak większość w poprzednim ustroju gdzie szczytem marzeń był Fiat 126p, Polonez czy inny kredens. Dziś to jest Daewoo, ekhm, przepraszam Chevrolet i Skoda lub inna furmanka w wersji "goła blacha i silnik na korbę" za jedyne 33 000 PLN*. No i dokonaj tego pracując tylko w kraju a nie wojażując po Świecie za chlebem.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#402 Postautor: Cooper » 10 listopada 2006, o 09:20

sadychor pisze:. No i dokonaj tego pracując tylko w kraju a nie wojażując po Świecie za chlebem.

A co to za roznica? Jak w Polsce zarabia sie mniej to sie jedzie tam gdzie placa wiecej. Jak nad polskim morzem jest kiepska pogoda to sie wyjezdza nad Srodziemne.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#403 Postautor: sadychor » 10 listopada 2006, o 09:24

Pewnie, tylko jak kiedyś ktoś wyjechał na saksy albo miał rodzinę zagramanicą to też jeździł Mercedesem a nie jakąs Wołgą :) Więc co się zmieniło ekonomicznie dla szarego człowieka, skoro dalej musi tułać się po obcych landach :?:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#404 Postautor: Łoptymista » 10 listopada 2006, o 09:32

Cooper pisze:
sadychor pisze:. No i dokonaj tego pracując tylko w kraju a nie wojażując po Świecie za chlebem.

A co to za roznica? Jak w Polsce zarabia sie mniej to sie jedzie tam gdzie placa wiecej. Jak nad polskim morzem jest kiepska pogoda to sie wyjezdza nad Srodziemne.

Czyli jak popsuje mi sie stary poldek to powinienem kupic sobie niezawodnego saaba za 100 tys zyli. Gratki. Szkoda ze wczesniej na to nie wpadlem.
Pozyj jeszcze troszke to pogadamy.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#405 Postautor: Cooper » 10 listopada 2006, o 09:37

:roll: :roll: :roll:

Oczywiscie nie moglo sie obyc bez ucieczek osobistych do mojego mlodego wieku 8) Chodzi mi tylko o to by samemu szukac roznych mozliwosci, nie zwazajac na polityke. Mozena wyjechac,. mozna probowac w Polsce. Mi jak sie samochod zaczal starzec i psuc wyjechalem, by zarobic na lepszy. Jak bede chcial otworzyc biznes w Polsce, albo kupic mieszkanie, tez wyjade, bo to latwiejsze zarobic za granica. Wiem, ze sprawy maja sie inaczej, gdy ktos ma rodzine itd.

Choc oczywiscie nie chce, zeby ta dyskusja doprowadzila do jakiegos sporu, bo oczywiste jest, ze nienormalna to sytuacja, gdy trzeba sie mocno nakombinowac, by normalnie zyc.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#406 Postautor: sadychor » 10 listopada 2006, o 09:45

Łoptymista pisze:(...)Czyli jak popsuje mi sie stary poldek to powinienem kupic sobie niezawodnego saaba za 100 tys zyli. Gratki. Szkoda ze wczesniej na to nie wpadlem.
Pozyj jeszcze troszke to pogadamy.

Przeca Ty nawet prawka nie masz to czego moralizujesz i to w dodatku chwytami poniżej pasa :?: :roll:
I co taki jesteś sfrustrowany :?: Podobno Sierakowska jest "czerwona" i fuj, wyraź więc tak dosadną opinię na temat współczesnych decydentów, tak dla równowagi.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#407 Postautor: Łoptymista » 10 listopada 2006, o 10:09

@ Coop - przecie ja nawet nie wiem ile Ty masz lat. :]
A jesli chodzi o te Twoje wyjazdy. Samochod? - wyjazd. Mieszkanie - wjazd? To po cholere tu wracac. Zobacz ile zoszczedzisz na biletach :)
Pozyj dluzej odnosilo sie bardziej do... a zreszta doskonale wiesz o co chodzilo.

@ Sadychor - a co ma czerwonosc Sierakowskiej do sypiacego sie poloneza, ktorego obecnie nie mam, ale zawsze moge miec?
Z frustracja tez nie trafiles. Akurat jestem very very very happy.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#408 Postautor: Cooper » 10 listopada 2006, o 10:13

Mam 22 lata, lubie Polske i dlatego tu wracam. Poza tym za granica nie ma takich typow jak Ty 8)

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#409 Postautor: Łoptymista » 10 listopada 2006, o 10:15

... i Krzysztof Kononowicz.

Zbigniew Pyda
Kontakt:

#410 Postautor: Zbigniew Pyda » 10 listopada 2006, o 10:32

jataman21 pisze:Mój dobry znajomy startuje w wyborach do samorządów lokalnych, okręg nałkowskich i okolice, jak możecie zagłosujcie :wink:
PSL miejsce 7 Pyda Zbigniew.
Dobry chłopak :wink:
Pozdrawiam

Dzięki za poparcie jataman21 !!! Oczywiście wszystkich kibiców TŻ Lublin proszę o poparcie.
Pozdrawiam Zbigniew Pyda (Abramowice, Bronowice, Dziesiąta, Głusk, Kruczkowskiego, Nałkowskich, Majdanek, Maki, Wrotków, Za Cukrownią, Zemborzyce)
Lista 1 numer 7

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#411 Postautor: sadychor » 10 listopada 2006, o 11:42

Łoptymista pisze:(...)
@ Sadychor - a co ma czerwonosc Sierakowskiej do sypiacego sie poloneza, ktorego obecnie nie mam, ale zawsze moge miec?
Z frustracja tez nie trafiles. Akurat jestem very very very happy.

Łoptymista pisze:Nieprawda. Lewica zawsze gwarantuje ten sam normalny (ani wyższy ani niższy) poziom wałków, pzrewałków i kolesiostwa opartego na SBrawdzonych ludziach.

Łoptymista znowu pisze:Nie od dzisiaj wiadomo, ze czerwoni nie lubia czarnego sportu

i jeszcze raz Łoptymista pisze:zaloz sie ze nie
predzej reka wielu osobom uschnie niz zaglosuje na czerwonych

Precz z czerwonymi, precz z preczem, niech żyje obecny ustrój. Bo jest super. Na Poloneza i mnie stać, tylko muszę poczekać aż Pani w kasie wyda mi resztę gdy płacę za pieluchy. Dobra kończę, bo wyjdę na obrońcę PZPRu, podczas gdy chcę jedynie wyrazić pogląd, że teraz wcale nie jest tak wesoło.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#412 Postautor: Łoptymista » 10 listopada 2006, o 13:14

A jak wygra Iza to dopiero bedzie wesolu.

Marku mozesz napisac mi na pw o co Ci chodzi? Czy tylko przypierdzielasz sie do moich wypowiedzi ot tak dla sportu?
EDIT
Aha i szkoda ze nie dodales ze wypowiedzi te pochopdza z watkowi o polskiej lewicy, a nie o polskiej polityce jako takiej.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#413 Postautor: bartosch » 10 listopada 2006, o 14:30

Zbychu powodzenia!
szacun!
carpe diem!

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#414 Postautor: kdsz » 10 listopada 2006, o 14:46

Już 17 stron ciągnie się ten wątek, w żadnym innym temacie tak chętnie nie udzielają się forumowicze..... Jeszcze pomyślę, że te wybory to coś ważnego...
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#415 Postautor: Apocalips » 10 listopada 2006, o 17:05

Nie wiecie na kogo głosować ? Dobrze, że mieszkańcy Białegostoku nie mają z tym problemu.... http://www.youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM :lol: :lol:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#416 Postautor: K.A.M.I.L. » 10 listopada 2006, o 17:20

MOTOR LUBLIN

Snys
Zawodowiec

#417 Postautor: Snys » 10 listopada 2006, o 17:32

Zobaczycie ile ludzie na niego zagłosuje.... :roll: :lol:

rob7
Senior

#418 Postautor: rob7 » 10 listopada 2006, o 19:06

kdsz pisze:Już 17 stron ciągnie się ten wątek, w żadnym innym temacie tak chętnie nie udzielają się forumowicze..... Jeszcze pomyślę, że te wybory to coś ważnego...

... raczej jednak coś ważnego, raz na cztery lata decydujemy jak będzie zarządzany Lublin....
tak więc tuż przed ciszą wyborczą sugestia, popierajmy przyjaciół sportu
Zb. Wojciechowskiego
i do Rady Miasta
Wojtka Krakowskiego (Czechów, Sławinek)

Koper
Trener
Kontakt:

#419 Postautor: Koper » 10 listopada 2006, o 20:42

rob7 pisze:... raczej jednak coś ważnego, raz na cztery lata decydujemy jak będzie zarządzany Lublin....
tak więc tuż przed ciszą wyborczą sugestia, popierajmy przyjaciół sportu
Zb. Wojciechowskiego
i do Rady Miasta
Wojtka Krakowskiego (Czechów, Sławinek)

Zbigniew Wojciechowski
oprocz tego ze kandyduje na prezydenta miasta rowniez kandyduje do Rady Miasta (Okręg II: LSM,Rury,Osiedle Piastowskie) z listy nr. 15 (Idziemy Razem - Lubelska Centroprawica) tutaj stronka tego komitetu:
http://www.idziemyrazem.org

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#420 Postautor: Hans » 10 listopada 2006, o 21:35

To się poprze Wojciechowskiego tu i tu, ale coraz bardziej możliwe staje sie, że może być wysoko w prezydenckich :!:
Liczę na to, że zostanie prezydentem- myślę, że ma facet realny plan, na poprawę warunków dla sportu w Lublinie, o innych rzeczach zapomnijmy- tego typu, że od razu nam będzie się żyło lepiej, niech klubowi będzie lepiej- ja tam przeżyję bez poprawy :wink:

Koper
Trener
Kontakt:

#421 Postautor: Koper » 10 listopada 2006, o 21:53

Dzisiejszy pomysł z Ziutkiem był strzałem w dziesiątkę, ciekawe słowa powiedział dzis sam Wojciechowski ze on nie obawia się spotykać bezposrednio z ludzmi, nie chce przemawiac jedynie zza szklanego ekranu (tudzież rzutnika na Litewskim :wink: to juz ja sobie dopowiedziałem :wink: )

Zbigniew Pyda
Kontakt:

#422 Postautor: Zbigniew Pyda » 10 listopada 2006, o 23:00

kdsz pisze:Już 17 stron ciągnie się ten wątek, w żadnym innym temacie tak chętnie nie udzielają się forumowicze..... Jeszcze pomyślę, że te wybory to coś ważnego...

Cztery lata prosperity jeśli zostaną wybrani Ci właściwi, oczywiście można zapytać- A ZNASZ TAKIEGO?
Pozdrawiam Zbigniew Pyda

Koper
Trener
Kontakt:

#423 Postautor: Koper » 10 listopada 2006, o 23:17

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#424 Postautor: Lublin_Fan » 11 listopada 2006, o 00:07

Ja nie wnikam, który ustrój lepszy, który kandydat jest cacy itp.
To co chciałbym powiedzieć wszystkim to: LUDZIE IDŹCIE GŁOSOWAĆ.

Żeby potem nie było marudzenia jaką to denną władzę mamy. Żeby nie było psioczenia, że dewotki wyszło z kościoła prosto do lokalu wyborczego i uszczęśliwiły całe miasto.

Większość oglądających forum to ludzie młodzi. Dlatego chciałbym, aby decydowali o tym kto będzie rządził w Lublinie. W ten sposób wpływacie na przyszłość swojego kraju/regionu/miasta. Nie pozwólcie, aby zadecydowali za was inni.

Pomimo braku dobrych kandydatów, jednak warto zastanowić się kto jest mniejszym złem i faktycznie ma szanse na zrobienie czegoś pożytecznego.

Pozdr.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#425 Postautor: maestro76 » 11 listopada 2006, o 00:33

cisza wyborcza! zamknijcie ten temat w koncu - ile mozna o tej polityce walkowac :evil:
never ride faster than your angel can fly