Na kogo oddać głos w zblizających się wyborach???
W ogole w miescie sie zrobil cyrk. A to autobus Wasilewskiego a to samochod ciagnie za soba wielka podobizne Wojciechowskiego. Telebimu z reklama Pruszona pilnuja jakby to byl skarb narodowy conajmniej
. Po domach laza kandydaci z autoreklama, ulotki jak zwykle zalaly miasto i nie bedzie mial kto ich sprzatac
. A i tak nie ma zadnego kandydata o ktorym moznaby powiedziec, ze na 100% zrobi cos dla miasta.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Jesli ktoś wierzy obietnicom pani Sierakowskiej dot. stadionu to sam sobie szkodzi. Kandydatka socjaldemokratów raz mówi o budowie stadionu piłkarsko-lekkoatletycznego, raz piłkarsko-żuzlowego, a innym razem dwóch: piłkarskiego i żużlowego. Widać, że chce tylko nałapać głosów jak największej ilości kibiców i tyle.
A prawda jest tak, że zarówno Motor, z którego faktycznym szefem Kurczukiem jest ostro skonfliktowana (gdyby nie centrala nie byłoby w Lublinie sojuszu SLD-SDPL), jak i TŻ Wojciechowskiego nie mają na co liczyć.
A prawda jest tak, że zarówno Motor, z którego faktycznym szefem Kurczukiem jest ostro skonfliktowana (gdyby nie centrala nie byłoby w Lublinie sojuszu SLD-SDPL), jak i TŻ Wojciechowskiego nie mają na co liczyć.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Cooper pisze:Prezydent nie musi byc specjalista od budowy stadionu. Wazne, ze wie o potrzebie budowy takowego i ma zamiar cos w tym kierunku robic.
Zatem życzę Ci by na Zygmuntowskich powstał stadion z bieżnią lekkoatletyczną na 3,5 tys. miejsc.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
A Harasimiuk? Dość znany w środowisku lubelskim, dotychczas chyba niezwiązany z polityką. Nie znam niestety jego poglądów politycznych, ale myśle że mając poparcie PO mógłby powalczyć o zwycięztwo.sting126 pisze:Z czystej ciekawosci - kogo widzielibyscie jako kandydata PO na Prezydenta Lublina? Zaznaczajac,ze Brylowski i Palikot kandydowac na to stanowisko nie moga.
Ps. Zaznaczam, że nie przyglądałem się uważnie tej postaci i rzucam jego nazwisko raczej jako hasło niż poważną propozycję
Pps. A może kandydat z innego miasta? Skoro w Wawie mają mieć prezydenta z Gorzowa, siatkarze mają Lozano, piłkarze Benhakera, to czego Lublin nie mógłby mieć na przykład z Krakowa, Warszawy czy Wrocławia ?
Czarek pisze:Cooper pisze:Prezydent nie musi byc specjalista od budowy stadionu. Wazne, ze wie o potrzebie budowy takowego i ma zamiar cos w tym kierunku robic.
Zatem życzę Ci by na Zygmuntowskich powstał stadion z bieżnią lekkoatletyczną na 3,5 tys. miejsc.
Taki zart, czy naprawde nie rozumiesz?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dlatego, że to siódme co do wielkości miasto w Polsce a największe w tej połowie Polski? Miasto wojewódzkie?Bochen pisze:dlatego nie mozemy miec Prezydenta z innego miasta bo co za idiota by przyszedł do takiego mizernego miasta jak Lublin??jakie tu miałby atrakcje?? jakie by były plusy tego przyjscia do Lublina?? u nas nawet sport jest na marnym poziomie:P:P:P:P
- marcin_lub
- Junior
akurat wychodząc z hali natknąłem się na niego, rozmawiał z byłym managerem Startu, a przy okazji byłym dyrektorem/prezesem (:?:) LKŻ-u Lublin. I powiem szczerze, że ma coś z prawdziwego kibica, nie jest człowiekiem który przesiedzi na tym meczu, bo tak wypada kandydatowi tylko wie na czym polega urok sportu. Jest kibicem i za jego ewentualnej kadencji przynajmniej sport w Lublinie poszedłby do przodu, a co pewnego poza kiełbasą wyborczą moga nam zaoferować pozostali kandydaci
Ja już swojego kandydata wybrałem
Ja już swojego kandydata wybrałem
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Gawrzyk pisze:Tak jak mówiłem. Na dzisiejszym meczu Startu, znów jedynym spośród kandydatów - "przyjaciół sportu" obecnym na meczu w koszykówkę Startu AZS (300 kibiców) był Zbigniew Wojciechowski. No i podobno w sondażach mocno idzie w górę i atakuje podium
I to siÄ™ ceni
Głosujcie na Zbiegniewa Pyde okręg 6
Lista nr. 1 pozycja 7
Dobry chłopak i postawcie krzyżyk a piwko u mnie macie
Pozdrawiam
P.S: Wojciechowski poleciał po całej linii... zawiódł nie jednego... po cholere obiecywał i zrobił w pewnym sensie z siebie pośmielisko... wywiady tu tak do tygodnika zuzlowego... nie lepiej było to w ciszy załatwiac i bez rozgłosu a przynajmniej twarz zachować??
No nic w moich oczach wiele stracił.
Pozdrawiam
Lista nr. 1 pozycja 7
Dobry chłopak i postawcie krzyżyk a piwko u mnie macie
Pozdrawiam
P.S: Wojciechowski poleciał po całej linii... zawiódł nie jednego... po cholere obiecywał i zrobił w pewnym sensie z siebie pośmielisko... wywiady tu tak do tygodnika zuzlowego... nie lepiej było to w ciszy załatwiac i bez rozgłosu a przynajmniej twarz zachować??
No nic w moich oczach wiele stracił.
Pozdrawiam
Coz, zycze Zbigniewowi Wojciechowskiemu wygranej, ale obawiam sie, ze "atakowanie podium" to za malo - jest niestety baaardzo duze prawdopodobienstwo, ze w drugiej turze spotka sie Pruszon z Sierakowska i nie bedzie na kogo glosowac. Ja w kazdym razie w razie takiego negatywnego scenariusza na druga ture nie pojde, bo nie umialbym wybrac pomiedzy nieudacznikiem a komunistka - wstydzilbym sie glosowac i na Pruszkowskiego, i na Sierakowska.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Podejrzewam, ze mieszkancom w pamiec ma po prostu zapasc krótkie haslo "PREZYDENT WOJCIECHOWSKI", dlatego "Zbigniew" dano na koncu troche jak zbedny balast
. Zdaje siÄ™, ze mielismy podobna kampanie prezydencka z motywem przewodnim "PREZYDENT TUSK". Ma to pewnie wbijac sie w podswiadomosc 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!