Na kogo oddać głos w zblizających się wyborach???
Hans pisze:Czarek pisze:Pan Wojciechowski za parę dni poniesie wyborczą porażkę, a teraz poniósł inną tzn. obiecany sponsor strategiczny okazał się być tylko pobożnym życzeniem. Niestety...
Nie znasz sytuacji co do sponsora to po co piszesz kolejny zbędny post :roll: Tu wg. mnie nie była już jego wina na temat sponsora, ale na pewno są osoby na forum, które mogą nieco więcej powiedzieć na ten temat :wink: :P
Mój post nie jest zbędny, bo napisałem go w temacie dot. wyborów, a p.Wojciechowski kolejny raz nie zabłyśnie w polityce dzięki swej nieskuteczności. Zbędny jest Twój post, gdyż nic nowego nie wnosi do dyskusji.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Na szczescie Iza ma coraz wieksze szanse (juz drugie miejsce za Pruszonem wg Gazety Wyborczej).
http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,3720199.html
http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,3720199.html
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Niestety wszystkie te sondaże można o kant d... potłuc
I co byśmy nie zrobili to czeka nas kolejne 4 lata rządów nieudacznika...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Stingu, dobrze wiesz, ze jak Pruszon zostanie na 3 kadencje, to glownym winnym bedzie PO, bo wystawila takiego kandydata, ze tylko w Lublinie PO przegra nie tylko z PiS ale i z SLDSDPLUPPD
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Czarek pisze:Pan Wojciechowski za parę dni poniesie wyborczą porażkę, a teraz poniósł inną tzn. obiecany sponsor strategiczny okazał się być tylko pobożnym życzeniem. Niestety...
Czyżby się okazało że znów 1% jest więcej wart niż 99%
PS:Mimo to i tak Go poprÄ™ w wyborach.Przynajmniej coÅ› robi a inni tylko
siedzą z założonymi rękoma i czekają na wyniki negocjacji.
Cz@rek pisze:Czarek pisze:Pan Wojciechowski za parę dni poniesie wyborczą porażkę, a teraz poniósł inną tzn. obiecany sponsor strategiczny okazał się być tylko pobożnym życzeniem. Niestety...
Czyżby się okazało że znów 1% jest więcej wart niż 99% :? :?:
PS:Mimo to i tak Go poprÄ™ w wyborach.Przynajmniej coÅ› robi a inni tylko
siedzą z założonymi rękoma i czekają na wyniki negocjacji.
Ja też popieram kandydata, który nie ma żadnych szans. Problem z negocjacjami Wojciechowskiego jest inny - znamy ich wynik, sponsora strategicznego nie będzie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
i tu jsteś w błędzie, większość elektoratu PO w drugiej turze odda głos
na Izę ( niektórzy chcą to zrobić już w I turze) ale władze lubelskiej PO same sobie winne, jeżeli w imie partykularnych interesów osobistych zgłasza się kandydata bez doświadczenia w pracy samorządowej, bliżej nieznanego to będzie taki efekt że kandydat PO nawet II tury nie zobaczy a wystarczyło tak jak wskazywały wstępne sondaże zgłosić Pawła Bryłowskiego...
na Izę ( niektórzy chcą to zrobić już w I turze) ale władze lubelskiej PO same sobie winne, jeżeli w imie partykularnych interesów osobistych zgłasza się kandydata bez doświadczenia w pracy samorządowej, bliżej nieznanego to będzie taki efekt że kandydat PO nawet II tury nie zobaczy a wystarczyło tak jak wskazywały wstępne sondaże zgłosić Pawła Bryłowskiego...
- Łoptymista
- Trener
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
sting126 pisze:Dlatego pamietajcie - glosujac na Sierakowska czy Wojciechowskiego oddajecie tak naprawde dwa glosy na Pruszkowskiego. Wiem,ze juz nudny jestem,ale apeluje co by wszyscy jak jeden maz zaglosowali na Wasilewskiego. Jesli on nie dostanie sie do drugiej tury - prezydentem na kolejne 4 lata bedzie Pruszkowski. ZADEN kandydat z wyjatkiem kandydata PO nie ma szans w drugiej turze. Zaufajcie mi.
Niby masz duzo racji ale uwazam ze w pierwszej turze ludzie powinni glosowac na kandydata ktory im bardziej pasuje a jesli ten nie wejdzie do drugiej tury to w drugiej powinni glosowac na mniejsze zlo. Wasilewski musi przede wszystkim zdobywac glosy ludzi poprzez zaprezentowanie siebie jako dobrego kandydata a nie, poprzez zastraszanie: "Nie zaglosujesz na mnie to jak nie wejde do drugiej tury to znow wygra Pruszkowski", niech kazdy zaglosuje na Wasilewskiego przede wszystkim uwazajÄ…c ze to "dobry kadnydat", jesli jednak uwaza ze lepszym kandydatem jest Sierakowska, Wojciechowski, Pruszkowski, Lasota itd. od Wasielwskiego to niech zaglosuje na niÄ…/na niego...
Pokemon pisze:Czarek pisze:Pokemon pisze: Wybierzcie mnie to dam sponsora!![]()
![]()
Daj sponsora to wybierzemy Ciebie![]()
Otóż to!
Dlaczego P. P. Wojciechowski niby zasługuje na nasze głosy?
Bo się stara? Bo się zareklamował? Bo widujemy go na żużlu?
Jeśli teraz przyszedłby do Klubu przysłowiowy Kowalski przyprowadzając sponsora strategicznego, powinniście wówczas jego poprzeć w Wyborach. Takie jest moje zdanie.![]()
A że już pewnie za późno...to tym bardziej zdyskredytował się ten który rozbudził nasze nadzieje...
Może dlatego że w dużym stopniu dzieki temu panu mogliśmy w ogole oglądać zuzel w Lublinie przez ostatnie lata
Jak widac duża częsc na tym forum przy wyborze swojego kandydata sugeruje sie tylko jego stosunkiem do żużla, w takim razie wskaz tym osobom lepszego kandydata na prezydenta niż pan Wojcechowski, kandydata który zrobił więcej dla tego klubu lub przynajmniej kandydata który sie w jakikolwiek sposób starał
Sorry Stingu co ty mozesz powiedzieć
Nie zagłosujesz na Wasila to tyle będzie twojego członkostwa w partii PO
Wasil nie ma szans, zero w audycjach radiowych, telewizyjnych (moze są choć nie widziałem- nie słyszałem), a ten autobus co jeździ to poprostu tandeta. Po prostu po taqki kandydacie spodziewałem sie czegoś więcej.
A kto wam powiedział, ze będzie druga tura

Wasil nie ma szans, zero w audycjach radiowych, telewizyjnych (moze są choć nie widziałem- nie słyszałem), a ten autobus co jeździ to poprostu tandeta. Po prostu po taqki kandydacie spodziewałem sie czegoś więcej.
A kto wam powiedział, ze będzie druga tura