Gawrzyk pisze:Bo jesli przejdzie projekt Maslanki, byc moze bedziemy musieli pozegnac sie z Lee. Oczywiscie jesli bedzie startowal w GP jako stały zawodnik.
No właśnie o tym zapomnieliśmy
Gawrzyk pisze:Bo jesli przejdzie projekt Maslanki, byc moze bedziemy musieli pozegnac sie z Lee. Oczywiscie jesli bedzie startowal w GP jako stały zawodnik.
a po drugie jeżeli nie pamiętasz albo Cię jeszcze wtedy na świecie nie było to Smith jezdził w Polonii Bydgoszcz i Piła.
Ru$eK pisze:A co do regulaminu to kiedy będzie ogłozsony nowy ??
http://www.przegladzuzlowy.pl pisze:W najbliższym czasie, nowa Główna Komisja Sportu Żużlowego, która zostanie wybrana 11 października na posiedzeniu zarządu Polskiego Związku Motorowego, powinna dokonać zmian w regulaminie na następny sezon żużlowy. W prasie i mediach daje się słyszeć wiele plotek, wiele różnych propozycji zmian.
W jednym z ostatnio udzielonych przez prezesa Apatora Adriany Marka Karwana wywiadów poznaliśmy stanowisko toruńskiego klubu. Z ust prezesa usłyszeliśmy: ,,Jesteśmy za pozostawieniem dwóch obcokrajowców w składzie. Chcemy, żeby po rundzie zasadniczej rozgrywek stworzone były dwie grupy po sześć zespołów. W pierwszej znalazłoby się sześć najlepszych drużyn z ekstraligi, w drugiej - dwie najsłabsze z ekstraligi i cztery najlepsze z I ligi. Pierwsza jeździłaby z zachowaniem punktów z rundy zasadniczej, druga - od "zera". Dwie najlepsze ekipy z drugiej grupy wywalczyłyby miejsce w ekstralidze na następny sezon. Do tego chcielibyśmy wprowadzić w środku meczu jeden wyścig juniorski"
Ile z tych, trzeba przyznać ciekawych zmian zostanie wprowadzonych w życie, a ile zostanie tylko pobożnymi życzeniami, przekonamy się już niedługo. Pozostaje tylko czekać na nowy regulamin rozgrywek na następny sezon.
za sportowefakty.pl
Anglik Lee Richardson podpisał kontrakt na starty w następnym sezonie w zespole VMS Elit Vetlanda. W bieżącym sezonie Lee z powodzeniem startował w Rospiggarnie Hallstavik. Zespół VMS Elit podpisał już kontrakt z Davidem Ruudem.
Mars18 pisze:kota w worku mozna kupic szybko co z tego ze Chrzanowski blysnal forma w tym sezonie w nastepnym moze byc jednym ze slabszych zawodnikow eligi wszystko zalezy od tego jak zawodnik przepracuje okres przygotowawczy i takze jakimi motorami dysponuje ja bym postawil na naszego wychowanka i wlasnie na niego oddalem glos czyli na Roberta Dadosa na naszym torze pewne 10pkt w kazdym meczu ,wkoncu tu sie uczyl jezdzic wiem ze zaraz napiszecie pewnie mi ze co jak znowu beda znim problemy chociazby takie jakie mieli znim we Wroclawiu ja odpowiem poprsotu niewiem .ale ja i tak zchecia bym go zobaczyl w plastronie druzyny lubelskiej w sezonie 2004
P.S co do Knappa to mysle ze jeszcze nam wszystkim kibicom pokaze na co go stac i zacznie jezdzic tak jak w Grudziadzu w zeszlym sezonie
POZDRAWIAM