Skład na sezon 2007
- Łoptymista
- Trener
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mam pytanie, teraz w tym nowym regulaminie jest zapis, że musi być jeden junior z Polski
Jeżeli odpadł Karlsson trzeba będzie szukać zawodnika, który okaże się strzałem w 10, takim zawodnikiem był Richardson swego czasu. Mam wciąż nadzieje, że obiecany sponsor wkońcu się pojawi. Podawany przeze mnie skład wcześniej uległ trochę przemeblowaniu w związku ze zrodzeniem się różnych spraw ( podpisanie kontraktu przez Karlssona w Ostrowie, odpuszczenie na ten sezon przez Shieldsa ligi polskiej).
Obecnie chciałbym ujrzeć taki skład:
Niels K. Iversen
Magnus Zetterstroem
Jacek Rempała
Dariusz Śledź
Sławomir Drabik
Grzegorz Knapp
Norbert Kościuch
Lubos Tomicek
Kenneth Hansen
Rafał Klimek
Maciek Michaluk
Pozdrawiam
Jeżeli odpadł Karlsson trzeba będzie szukać zawodnika, który okaże się strzałem w 10, takim zawodnikiem był Richardson swego czasu. Mam wciąż nadzieje, że obiecany sponsor wkońcu się pojawi. Podawany przeze mnie skład wcześniej uległ trochę przemeblowaniu w związku ze zrodzeniem się różnych spraw ( podpisanie kontraktu przez Karlssona w Ostrowie, odpuszczenie na ten sezon przez Shieldsa ligi polskiej).
Obecnie chciałbym ujrzeć taki skład:
Niels K. Iversen
Magnus Zetterstroem
Jacek Rempała
Dariusz Śledź
Sławomir Drabik
Grzegorz Knapp
Norbert Kościuch
Lubos Tomicek
Kenneth Hansen
Rafał Klimek
Maciek Michaluk
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Sytuacja zaczyna przypominać tę sprzed 2 lat tzn. brak optymistycznych informacji dot. budżetu klubu i brak konkretnych (czytaj: zamożnych) sponsorów, co skutkuje przespaniem okresu transferowego i zapewne zatrudnieniem "przeciętniaków".
Wobec tego najbardziej sensownym krokiem wydaje się być wycofanie zespołu z rozgrywek, po co dalej brnąć w przeciętność i robienie długów.
Wobec tego najbardziej sensownym krokiem wydaje się być wycofanie zespołu z rozgrywek, po co dalej brnąć w przeciętność i robienie długów.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ge(L)o pisze:A ja mam ochotę oglądać żużel w Lublinie, nawet za cenę przecietności i nawet przy takim składzie jaki był rok temu.
Co oznacza spadek do II ligi, fatalną frekwencję i kolejne długi, a w konsekwencji pewnie upadek klubu. Nie lepiej "przeczekać" ten sezon i zorganizować coś bardziej profesjonalnego, lepszego?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Wycofanie klubu żuzlowego w Lublinie zbiegłoby się z całkiem realnym awansem piłkarzy Motoru Lublin do drugiej ligi, pozostaje jeszcze przeforsowanie po wyborach samorządowych pomysłu Pani Sierkowskiej że Lublin potrzebuje przede wszystkim stadionu piłkrskiego i lekkoatletycznego i pozamiataneCzarek pisze:Sytuacja zaczyna przypominać tę sprzed 2 lat tzn. brak optymistycznych informacji dot. budżetu klubu i brak konkretnych (czytaj: zamożnych) sponsorów, co skutkuje przespaniem okresu transferowego i zapewne zatrudnieniem "przeciętniaków".
http://www.speedway.torun.com.pl/ pisze:Karkosik dał się przekonać!
Dyrektor KS Toruń (p.o. prezesa) Mirosław Batorski negocjuje umowę sponsorską z Romanem Karkosikiem. Zdaniem Batorskiego jeden z najbogatszych Polaków dał się już przekonać do wspierania finansowego klubu i zawiązania spółki.
-
Koziołek
dla mnie wycofanie klubu z rozgrywek to juz ostatecznosc, bo nawet moglbym ogladac slaby zuzel... aby byl. ale z drugiej strony wpadac w kolejne coraz wieksze dlugi nie ma sensu... poza tym jak ten sezon skonczymy znow na miejscu w okolicach 5-6 to jaki sponsor przyjdzie ?? nikt nie chce wydawac przeciez kasy na cienizne. mam nadzieje, ze w klubie nie przespia transferow i podpisza z takimi zawodnikami jak Shields ( czyt. malo znany, a okazuje sie strzalem w 10) przy takich zawodnikach, ktorzy nie sa pewnie drodzy mozna duzo zrobic
takich 4-5 Shieldsow w Lublinie i mecze u nas wygrane i napewno cos bysmy szarpneli na wyjazdach
ale to tylko takie moje zdanie wiec prosze o nie bluzganie mnie tutaj zaraz
pozdrawiam
rAdEk23 pisze:ziomal pisze:czy my mamy podpisane kontrakty z Karolem Polakiem i Maćkiem Michalukiem bo nie jestem pewnien
http://www.czarnysport.pl/arts.php?id=1 ... ady%202007
tam jest podane że tak ale nie wiem czy to prwada
Jezeli dobrze pamietam to mielo oni kontrakty na 2 lata
a skÄ…d to pamietasz??
-
Koziołek
Koziołek pisze:to, ze Shields 2 razy ulegl kontuzji, ktora wyeliminowala go z polowy sezonu to nie znaczy, ze zle jechal. przeciez ladnie jechal, a gdyby nie kontuzje sadze ze moglby byc jednym z najskuteczniejszych zawodnikow 1 ligi, przy tej formie ktora reprezentowal na torze.
gdyby gdyby. gdyby babcia itd... fakt jest faktem, że w ważnych meczach punktów nam nie przywiozł i kropka.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Hans pisze:http://www.speedway.torun.com.pl/ pisze:Karkosik dał się przekonać!
Dyrektor KS Toruń (p.o. prezesa) Mirosław Batorski negocjuje umowę sponsorską z Romanem Karkosikiem. Zdaniem Batorskiego jeden z najbogatszych Polaków dał się już przekonać do wspierania finansowego klubu i zawiązania spółki.
Andrzej Matkowski na pzld pisze:Pan Roman K. warunkowal wspieranie torunskiego zuzla przyjeciem przez miasto
pewnej jego propozycji zwiazanej z firma Elana i osiedlem Rubinkowo.
Propozycja nie zostala przyjeta, kasiorki na zuzel nie bedzie ...
Z tego, co slyszalem od osoby zamieszkujacej Torun i orientujacej sie w
tamtejszych "klimatach", cala gra toczyla sie o cieplo. Cieplo, ktorego
nadmiar wytwarza firma Elana (mimo pracy na "pol gwizdka" energii cieplnej
tam produkowanej wystarczyloby do ogrzania polowy Torunia). No i pan Roman
K. chcial odsprzedac czesc tego ciepla do ogrzewania Rubinkowa. W zamian byl
gotow zostac "zbawca torunskiego zuzla" i wylozyc grube pieniadze na klub
zuzlowy. Ale ze sprawa z odsprzedaza tegoz ciepla sie rypla, to i "milosc"
do torunskiego zuzla nagle wygasla ...