Na kogo oddać głos w zblizających się wyborach???

żużel w Lublinie

Najlepszym kandydatem na prezydenta Lublina jest:

Czas głosowania minął 16 października 2006, o 19:39

Kowalski Marian
4
5%
Mańka Andrzej
1
1%
Pruszkowski Andrzej
4
5%
Sęk Jan
4
5%
Sienkiewicz Dariusz
0
Brak głosów
Sierakowska Izabela
12
15%
Wasilewski Adam
17
22%
Wojciechowski Zbigniew
37
47%

Liczba głosów: 79

Wiadomość
Autor
Smirnek_
Senior

#226 Postautor: Smirnek_ » 29 października 2006, o 20:16

A ja słyszałem, że tam był cmentarz żydowski :wink:

Koper
Trener
Kontakt:

#227 Postautor: Koper » 29 października 2006, o 20:37

Na stronie Zbigniewa Wojciechowskiego wyczytałem jeden taki oto punkt:
(...)przedłużenia deptaka do 3-go Maja i objęcia nim Pl. Litewskiego, a z placu uczynienia atrakcji turystycznej m. in. dzięki niepowtarzalnej fontannie papieskiej

http://www.zbigniewwojciechowski.pl/GODZIWA_PRACA.html

O przedłuzeniu deptaka juz wczesniej czytałem, o modernizacji fontanny tez, tzn. jest projekt aby byla to fotnanna podwietlana roznokolorowymi reflektorami, ma byc to wszystko podlaczone tez z instalacja dzwiekową itd a w fontannie ma byc zainstalowany zegar sloneczny, zastnawialem sie wiec czy wlasnie ten projekt Pan Wojciechowski nazywa fontanna papieską ale dopiero dzis natrafilem w internecie na informacje ze Pan Wojciechowski ma na mysli zupelnie inny projekt :)
Szczegoly tutaj:
http://www.forum-znak.org.pl/index.php? ... ia&id=4123

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#228 Postautor: Cooper » 29 października 2006, o 22:30

Ale po co fontanna papieska? Moze od razu walnac kosciol na Pl. Litewskim, a deptak przerobic na droge krzyzowa?

Ehh, wkurza mnie to, ze jest tyle rzeczy do zrobienia w tym miescie, a pomysly pojawiajace sie w radzie miejskiej sa coraz bardziej "z dupy", tak jakby juz nie bylo pilniejszych spraw...

Slyszeliscie o tym, ze inwestor galerii Felicity wybuduje w "gescie dobroci" dla miasta, kosztem 8 milionow zlotych....schronisko dla psow i kotow? Za 8 mln mozna by kupic 60 uzywanych meroli do MPK (to taki przyklad pierwszy z brzegu), ktore wymienilyby wszystkie stare Jelcze. Cale miasto by skorzystalo.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#229 Postautor: jataman21 » 29 października 2006, o 22:46

Ciekawe co na to psy i koty :wink:
ObrazekObrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#230 Postautor: meesha » 29 października 2006, o 23:02

Cooper pisze:Za 8 mln mozna by kupic 60 uzywanych meroli do MPK (to taki przyklad pierwszy z brzegu), ktore wymienilyby wszystkie stare Jelcze. Cale miasto by skorzystalo.
Kuper Ty pleciugo, kto Ci takich głupot nagadał przedwczoraj na Głębokiej :?: :lol:

Shoobie pisze:Liczę na kilka głosów od forumowiczów.

No licz, licz :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#231 Postautor: Cooper » 29 października 2006, o 23:11

meesha pisze:
Cooper pisze:Za 8 mln mozna by kupic 60 uzywanych meroli do MPK (to taki przyklad pierwszy z brzegu), ktore wymienilyby wszystkie stare Jelcze. Cale miasto by skorzystalo.
Kuper Ty pleciugo, kto Ci takich głupot nagadał przedwczoraj na Głębokiej :?: :lol:

No Ty 8) Jestes moim autorytetem :lol: :wink: 8) :D
Ostatnio zmieniony 30 października 2006, o 16:16 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#232 Postautor: wojtek_78 » 30 października 2006, o 00:01

meesha pisze:
Shoobie pisze:Liczę na kilka głosów od forumowiczów.

No licz, licz :wink:

Cały czas liczę. Forumowicze! W was nadzieja na normalność.

Koper
Trener
Kontakt:

#233 Postautor: Koper » 30 października 2006, o 00:36

Dziwne ze chociaz kolejne stronki kandydatow na prezydenta miasta Lublina juz ruszajÄ…:
htpp://www.adamwasilewski.pl
http://www.zbigniewwojciechowski.pl
http://www.lasota.lublin.pl

to stronka http://www.andrzejpruszkowski.pl ciągle zaprasza internautów wkrótce :roll:

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#234 Postautor: Torsen » 30 października 2006, o 08:53

wojtek_78 pisze:Forumowicze! W was nadzieja na normalność.

Lewica i normalność mają ze sobą tyle wspólnego, co Karol Polak z Toni Rickardssonem. Bez obrazy Karola, oczywiście.

meesha
Trener
Kontakt:

#236 Postautor: meesha » 30 października 2006, o 12:03

Ale myślisz Dariuszu, że parę klatek dla psów i kotów koniecznie musi kosztować 8.000.000 PLN :?: :shock:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#237 Postautor: mikas » 30 października 2006, o 12:05

Stingu a tego tatara to zamiast kiełbasy wyborczej będziesz rozdawał :?: :wink:

To jest własnie to o czym pisałem wcześniej. 3 osoby przedstawiły swoje lub swoich znajomych kandydatury ale żadna nie wspomniała nawet słowem o tym co chcą zrobić dla tego miasta, czym sie zajmować i na jakich sprawach sie skupić :twisted: Za "ładne oczy" mają na Was ludzie głosować :?:
A można było zacząc chociażby tak:
Z... Znamy się mało... Więc może ja bym powiedział parę słów o sobie, najpierw.
Urodziłem się... Urodziłem się w Małkini w 1937 roku w lipcu. Znaczy w połowie lipca... właściwie w drugiej połowie lipca właściwie... Yyyy... Dokładnie 17 lipca.
Yyyy... No... to tyle może o sobie - na początek...
Czy sÄ… jakieÅ› pytania?

P.S. No no walka Szubiego ze Stingiem w jednym okręgu :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#238 Postautor: Łoptymista » 30 października 2006, o 13:01

Torsen pisze:
wojtek_78 pisze:Forumowicze! W was nadzieja na normalność.

Lewica i normalność mają ze sobą tyle wspólnego, co Karol Polak z Toni Rickardssonem. Bez obrazy Karola, oczywiście.

Nieprawda. Lewica zawsze gwarantuje ten sam normalny (ani wyższy ani niższy) poziom wałków, pzrewałków i kolesiostwa opartego na SBrawdzonych ludziach.

Pebas
Szkółkowicz

#239 Postautor: Pebas » 30 października 2006, o 13:42

sting126 pisze:
Cooper pisze:Slyszeliscie o tym, ze inwestor galerii Felicity wybuduje w "gescie dobroci" dla miasta, kosztem 8 milionow zlotych....schronisko dla psow i kotow? Za 8 mln mozna by kupic 60 uzywanych meroli do MPK (to taki przyklad pierwszy z brzegu), ktore wymienilyby wszystkie stare Jelcze. Cale miasto by skorzystalo.

Nie chodzi o jak to ujales "gest dobroci" tylko o to,ze na terenach na ktorych obecnie znajduje sie schronisko powstanie wlasnie wspomniane Felicity.

A co do kampanii - jak wszyscy to i ja :)

Okreg nr 5 (Kalinowszczyzna, Tatar, Felin), lista nr 5 (Platforma Obywatelska)
poz. 6 Dariusz Bigelmajer
Mlodzi ludzie moga zmieniac Lublin!

super. jestes z mojego okregu. chetnie bym oddal glos. ale dlaczego mam to zrobic akurat na ciebie skoro nie przedstawiles zadnego programy :?: , pomyslow na dzielnice:?: . absolutnie nic :!: . gdybys choc obiecal ze ulica koryznowa przejdzie remont i nie pokrzywie tam wiecej felg, a w wawozie powstanie boisko z prawdziwego zdarzenia dla dzieciakow, albo z wyjazdu z czempiona zniknie zakaz skretu w lewo to jeszcze bym rodzine namowil :twisted:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#240 Postautor: Łoptymista » 30 października 2006, o 14:17

Stingu obiecaj Pebasowi. Mialbys pewne glosy jego i jego rodziny. Zawsze to coÅ›. :wink:

PS Co do stron kandydatow to wiecie moze kto zawiaduje projektami antypruszon i miss pzpr? Ciekawe, ze inni uczestnicy wyscigu do ratusza nie maja swoich opozycjnych stron? :twisted: Czyzby to byl zbieg okolicznosci.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#242 Postautor: bkapusta » 30 października 2006, o 15:15

Ja Panowie powiem szczerze, ze jestem pelen podziwu, ze rozsadnym ludziom [a za takich mam 2 startujacych w wyborach forumowiczow] jeszcze sie chce :) Pozostaje zyczyc powodzenia i moze jak sie dopchacie do "korytka" cos tam pozytywnego zdzialacie :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#243 Postautor: Cooper » 30 października 2006, o 16:26

Coz moze jest i tak, ze mlodzi sa szansa... wyksztalceni, bez ukladow, ambitni... Tyle, ze nie w Polsce. Mlody moze zrobic w radzie miasta cale gowno. Nalezac do partii, jestes tylko reka do glosowania, samemu posiadajac zerowa sile przebicia (kto "gnoja" bedzie sluchal). Jedyna szansa na wybicie sie jest lizanie komus dupy, tak zeby w przyszlosci, gdy dupa sie wybije razem z nia pojsc w gore. Niestety im wyzej sie jest, tym wieksza dupe trzeba lizac. Gdy tego nie robisz, albo wysuwasz sie przed szereg partii, przestajesz istniec. W nastepnych wyborach dupa wystawi kogos innego (z rodziny sie na pewno ktos chetnie znajdzie...). I tak to jest z tymi mlodymi u wladzy. Ciezka sprawa. Ale na Stinga i Szubiego mozecie glosowac, dobre chlopaki 8)

Koper
Trener
Kontakt:

#244 Postautor: Koper » 30 października 2006, o 17:18

Sierakowska na swojej stronie pisze:W Lublinie musi też powstać nowoczesny stadion spełniający wymogi bezpieczeństwa i pozwalający na otrzymanie licencji oraz rozgrywanie na nim spotkań piłkarskich i mitingów lekkoatletycznych na najwyższym krajowym poziomie, a także ubieganie się naszego miasta o organizację meczów międzypaństwowych.

:shock: ani słowa o zawodach żużlowych...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#245 Postautor: Łoptymista » 30 października 2006, o 17:29

Nie od dzisiaj wiadomo, ze czerwoni nie lubia czarnego sportu :evil:

Smirnek_
Senior

#246 Postautor: Smirnek_ » 30 października 2006, o 17:29

No to już wiemy, na kogo nie głosować.

piotr76
Senior
Kontakt:

#247 Postautor: piotr76 » 30 października 2006, o 17:34

No cóż młodzi to może atut ale skoro są w jakiejś partii to na niezależność młodych bym nie liczył obawiam się że będą tylko rękami partii do głosowania i nie wychylą się przeciw swojej partii ... cóz niestety ale taka jest cena przynależności ...

Jeśli wprowadzą odpowiedzialność majątkową za podejmowane decyzje oraz rozliczenie z obietnic wyborczych może zagłosuje :lol: :lol: :lol:

ale fakt Szubi i Darek to nasi i może coś dla klubu zrobią więc jeśli ktoś chce głosować to warto na nich ... heheh jak by co to my ich rozliczymy :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
luckas
Szkółkowicz

#248 Postautor: luckas » 30 października 2006, o 17:37

A inni kandydaci wspomnieli o żużlu coś??(nie liczę Wojciechowskiego) Może jestem niedoinformowany , nie wiem :P Ale jakoś sobie nie przypominam :wink:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#249 Postautor: luCas » 30 października 2006, o 17:48

Polecam ogladanie audycji wyborczych na regionalnej Trojce, mozna zapoznac sie z programami parti. Kupa smiechu,
szczegolnie przasne spoty peezelu heh :wink:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Koper
Trener
Kontakt:

#250 Postautor: Koper » 30 października 2006, o 17:52

Łoptymista pisze:Nie od dzisiaj wiadomo, ze czerwoni nie lubia czarnego sportu :evil:

Wolą piłkę:
Obrazek
Obrazek