Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa 21.10.2006
-
Mateusz111
- Junior
Mateusz111 pisze:K.A.M.I.L. pisze:Na wolne miejsce obstawiam z top 10 1 ligi, jeżeli to Polak to Mariusz Staszewski jeśli obco Matej Ferjan.
Ciekawe zawody się szykują, pogoda również ma być wspaniała tak zapowiadali![]()
Ja też obstawiam że to będzie Polak.
Karol Polak
Hehe. Ja to już wczoraj odkryłem
Gawrzyk pisze:Jeleń dał trochę plamę, bo powiedział, że nie jedzie dopiero w środę.
niewiem czy widziales go na zawodach amatorow w ubiegla sobote, daniel mial jeszcze opatrunki na nogach i podanie go do skladu w poniedzialek bylo raczej lekka glupota, bo wiadome bylo iz nie pojedzie, a jesli zdecydowal by sie jechac to raczej nie wypadlby zbyt dobrze ze wzgledu na urazy powypadkowe
No skoro sam zawodnik uważał, że się pozbiera na te zawody (na "Nazimka" też się zresztą wybierał) to czemu miałby ktoś go nie brać pod uwagę przy ustalaniu składu
A że okazało się, że się jednak jeszcze nie "wylizał" to już nie wina Gawrzyka ani nikogo innego kto ustalał skład na te zawody...
A że okazało się, że się jednak jeszcze nie "wylizał" to już nie wina Gawrzyka ani nikogo innego kto ustalał skład na te zawody...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Mam pytanie. Czy w jakikolwiek sposób byt lubelskiego żużla w przyszłym sezonie jest uzależniony od dzisiejszego memoriału ? Nie wiem, od liczby kibiców na stadionie, od kwoty, którą uda się zebrać do puszek, od postawy niektórych zawodników. Może potencjalny sponsor postawił jakieś warunki ?
Ge(L)o pisze:Mam pytanie. Czy w jakikolwiek sposób byt lubelskiego żużla w przyszłym sezonie jest uzależniony od dzisiejszego memoriału ? Nie wiem, od liczby kibiców na stadionie, od kwoty, którą uda się zebrać do puszek, od postawy niektórych zawodników. Może potencjalny sponsor postawił jakieś warunki ?
Słyszałem że jak nie będzie ponad 1000 kibiców na stadionie to mają zamknąć na dobre stadion a członków zarządu wsadzić do więzienia
Nie spodziewał bym się jakiś tłumów na trybunach. Obsada wcale nie jest rewelacyjna, tylko 2 w miare znanych zawodników, w dodatku początek o godzinie 14, gdzie jeszcze wiele osób jest w pracy...
Nie zmieni nic nawet darmowe wejście, pewnie będzie nie wiele więcej osób niż na ostatnim meczu ligowym
Nie zmieni nic nawet darmowe wejście, pewnie będzie nie wiele więcej osób niż na ostatnim meczu ligowym