Rok temu miał też dwa turnieje pod rząd, dzień wczesniej startował we Wroclawiu podobnie jak Jacek Krzyżaniak ktoremu udało się pogodzić dwie imprezy dzień po dniu i wystartował też w I memoriale Witolda Zwierzchowskiego i Roberta Dadosa w przeciwienstwie do Rybki, mam nadzieję że tym razem Darkowi jednak uda sie wystartować zarówno w Lublinie jak i w Rzeszowie, tym bardziej że Rzeszów dzieli mniejsza odległość od Lublina niż Wroclaw.dilucio pisze:Dariusz Śledź Poza tym, w niedziele mam turniej w Rzeszowie. Musze wszytsko tak ulozyc, aby pogodzic obydwie imprezy.
Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa 21.10.2006
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
22.10 w Ostrowie na memoriale wystąpi Kastia Poudżuks
. Może z nim zagadać, żeby dzień wcześniej przyjechał do nas? Gość powinien być zainteresowany takimi "castingami", ponieważ zapowiadał niedawno, że chce startować w pierwszej lidze.
A jakby odmówił to oczywiście Iversen
Ps. Programy będą, ale niestety takie jak na ostatnim meczu.
Pozdr.
A jakby odmówił to oczywiście Iversen
Ps. Programy będą, ale niestety takie jak na ostatnim meczu.
Pozdr.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
meridol
-
Mateusz111
- Junior
meridol pisze:kolego Radekas jak turniej się szykuje w dobrej obsadzie i klub jeszcze daje tobie możliwość wejść na stadion za darmo to też na nic... ???![]()
Ludzie opamiętajcie się trochę.
Chyba nie zalapales. Nie pisalem o Zorro i Sucheckim odnosnie turnieju, tylko skladu na przyszly sezon. Niech sobie w sobote jada, byleby nie przymierzac ich na 2007 rok, a przynajmniej nie jako liderow.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
szakes pisze:daniel raczej nie pojedzie
Daniel Jeleniewski na pewno nie pojedzie. Obrażenia powypadkowe okazały sie dużo większe niż on sam myślał na początku. Szczególnie nogi zaczęły się "odzywać". Ponieważ nie ma co narażac zawodnika na jeszcze większą kontuzję nie nalegaliśmy na jego występ. Chociąż wielka szkoda, że przy takich zawodnikach nie wystąpi.
No i ciężko teraz bedzie znaleźć dobre zastępstwo tak na ostatnią chwilę.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Na druga linie jeszcze ujdzie, ale nie przymierzajmy go na lidera.
W ogole moim zdaniem w takich turniejach powinno wypatrywac sie wlasnie liderow, bo druga linie znalesc to juz nie taki problem. Musimy miec kogos kto bedzie robil te 12 punktow zawsze i wszedzie. Mam nadzieje, ze w sobote taki lider sie znajdzie i na dodatek bedzie chetny do jazdy u nas.
W ogole moim zdaniem w takich turniejach powinno wypatrywac sie wlasnie liderow, bo druga linie znalesc to juz nie taki problem. Musimy miec kogos kto bedzie robil te 12 punktow zawsze i wszedzie. Mam nadzieje, ze w sobote taki lider sie znajdzie i na dodatek bedzie chetny do jazdy u nas.
Richie Faulkner: