Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa 21.10.2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Krychs
Senior

#551 Postautor: Krychs » 17 października 2006, o 15:23

Shack pisze:jest lepszy.... ale nie na naszym przyczepnym torze.

Przecież Jurica nie miał okazji startować jeszcze na Zygmuntowskich skąd więc to stwierdzenie?? :roll:

Awatar użytkownika
istred
Trener

#552 Postautor: istred » 17 października 2006, o 15:36

Pavlić jeździ dobrze przede wszystkim na betonie dlatego, że na takim trenuje. Jest młody, musi się jeździć a się nauczy i na najbardziej przyczepnych. Talent ma na pewno nieprzeciętny więc na pewno będzie robił szybkie postępy. Myślę że jeśli miałby w przyszłym sezonie tyle okazji do startów w Polsce co Tomicek to już by robił lepsze wyniki od Lubosa.

Kalhorn
Junior

#554 Postautor: Kalhorn » 17 października 2006, o 21:12

Hmm... a to w tym sezonie był u nasz przyczepny tor (wyłączając mecz z Falubazem, kiedy to własciwie pogoda przygotowała tor)?

Koper
Trener
Kontakt:

#556 Postautor: Koper » 17 października 2006, o 21:18

Hans pisze:Jak to bileciki są za darmo, jeżeli tak to można by wzamian zrobić zbiórkę co łaska na szkółkę

Paweł Słupski pisze:Kibiców powinna także ucieszyć informacja na temat wejściówek. A właściwie ich braku. Fani, którzy będą chcieli obejrzeć sobotnie zawody, wejdą na stadion po wrzuceniu dobrowolnej składki do puszki.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#557 Postautor: jataman21 » 17 października 2006, o 22:38

Jest szansa, że Jurica zostanie u nas na następny sezon?? :roll:
ObrazekObrazek

Sledzio
Trener
Kontakt:

#558 Postautor: Sledzio » 17 października 2006, o 22:49

Jak będziesz strategicznym sponsorem to pewnie by został.

Shack
Administrator

#559 Postautor: Shack » 17 października 2006, o 23:02

Gawrzyk pisze:A Jurica mowi że najbardziej lubi kopne tory :twisted:

zdziwiłbym sie gdyby mówił inaczej, szkoda ze co innego mówią wyniki

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#560 Postautor: Lublin_Fan » 17 października 2006, o 23:13

Przede wszystkim to trzeba zakontraktować liderów. A o 17 letnich mega hiper super talentach pogadamy na koniec sezonu transferowego. Chociaż ja i tak uważam, że jako juniorzy powinni śmigać Klimek i Messing.

Pozdr.

meridol

#561 Postautor: meridol » 18 października 2006, o 09:32

Kalhorn pisze:Hmm... a to w tym sezonie był u nasz przyczepny tor (wyłączając mecz z Falubazem, kiedy to własciwie pogoda przygotowała tor)?

znów wypowiedzi speców od toru... a co beton był???

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#562 Postautor: FREDek » 18 października 2006, o 10:20

A "paru" forumowiczów pomyliło chyba tematy...?!

Ktoś wspominał o Sucheckim... Nie powiem "nie".

Można jeszcze "zerknąć" na umiejętności młodych, rosyjskich wilków...

...konkretnych nazwisk nie wymieniam, bo przyznać się musze bez bicia, że nie jestem w "tym temacie" zbyt dobrze zorientowany.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#563 Postautor: jataman21 » 18 października 2006, o 10:31

To po co w ogóle się wypowiadasz jak nie piszesz nic sensownego, a na koniec że nie jestes zorientowany w tym temacie... :roll:

Co do Pavlicia, to myślę że nie jest drogi, jestem pewien, że na pare spotkań by się przydał. Ja chętnie bym go widział w każdym, ale zapewne jest to niemozliwe.
Mimo że daże ogromną sympatią Lubosa to gór za niego bym nie dawał... jak Ostrów będzie sie przebijał... Na jego poziomie jest wielu młodzieżowców... (Mikas mnie chyba zje :wink: )
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

rob7
Senior

#564 Postautor: rob7 » 18 października 2006, o 11:27

Shack pisze:jest lepszy.... ale nie na naszym przyczepnym torze.

... tylko że większość drużyn w pierwszej lidze jeździ na "betonie" że często gwoździa w tor nie można wbić, tak więc to żaden argument...
a gdyby w Lublinie chłopak potrenował i spasował silnik to tez dałby radę
a memoriał sądze że jest robiony jako sprawdzian pod przyszły sezon
i warto byłoby Pavlica zatrudnić bo jest to niewątpliwie bardzo utalentowany zawodnik

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#565 Postautor: mikas » 18 października 2006, o 12:08

jataman21 pisze:
Co do Pavlicia, to myślę że nie jest drogi, jestem pewien, że na pare spotkań by się przydał. Ja chętnie bym go widział w każdym, ale zapewne jest to niemozliwe.
Mimo że daże ogromną sympatią Lubosa to gór za niego bym nie dawał... jak Ostrów będzie sie przebijał... Na jego poziomie jest wielu młodzieżowców... (Mikas mnie chyba zje :wink: )
Pozdrawiam

Nie zjem ;)
Chociaz oczywiście się z Tobą nie zgadzam jak to ostatnio bywa ;) (juz ostatnio nawet sie powstrzymywałem przed odpowiadaniem na niektóre Twoje posty,żeby nie było że sie na Ciebie uwziąłem :D )
Pavlic a Lubos to dwa rózne światy. Po pierwsze jesli Pavlic to tylko kontrakt na min. 2-3 lata. Uwazam,ze sezon 2007 jeszcze nie bedzie należał do niego. Zwrócmy uwage ze jeździ on tylko w tej smiesznej lidze chorwacko-austriacko-jakiejs tam i w wiekszosci słabo obstawionych turniejach na poludniu Europy (gdzie zna tory w przeciwienstwie do zawodników którzy na codzien scigają sie w Anglii, Szwecji czy Polsce). Nie pokazał sie jeszcze w zadnej z dobrych lig ( w przeciwinestwie do Lubosa który jeżdzi w Anglii a jak wszyscy wiemy jest to najlepsza szkoła żużla) i co najwazniejsze jego podejscie do żużla. Na chwile obecna wygląda to na całkowita amatorkę w jego wykonaniu. Team Lubosa można już uznac za prawie całkowicie profesjonalny, dla Pavlica wazniejsza jest szkoła to niech sie uczy. Zawodniik to może i przyszłościowy, ale nam potrzeba zawodników którzy będą robili dużo punktów juz w 2007 roku a nie za 2-3 lata. Ale oczywiscie obok Tomiczka i Klimka z chęcią bym go w naszych barwach widział, ale nie zamiast.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#566 Postautor: jataman21 » 18 października 2006, o 12:59

Niezrozumieliśmy się... chodziło mi o to, że jeśli Ostrów będzie przebijał i bił sie ostro o Lubosa to jestem przeciwko wydawaniu wielkich pieniędzy oby tylko został... O Pavlicia raczej nikt bić się nie powinien, a może się przydać i bardzo mile zaskoczyć. Mikas przypomnę tylko że na memoriale Lubosa, na torze Lubosa Pavlić go ograł :wink:
Pozdrawiam 8)
ObrazekObrazek

rob7
Senior

#567 Postautor: rob7 » 18 października 2006, o 13:00

... Mikas ma racje to byłby chyba idealny układ; Klimek, Pavlic i Tomicek
pod 8/16 który może jechac za każdego juniora czy seniora więc warto zaprosić Pavlica na memoriał

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#568 Postautor: mikas » 18 października 2006, o 13:13

jataman21 pisze:Niezrozumieliśmy się... chodziło mi o to, że jeśli Ostrów będzie przebijał i bił sie ostro o Lubosa to jestem przeciwko wydawaniu wielkich pieniędzy oby tylko został... O Pavlicia raczej nikt bić się nie powinien, a może się przydać i bardzo mile zaskoczyć. Mikas przypomnę tylko że na memoriale Lubosa, na torze Lubosa Pavlić go ograł :wink:
Pozdrawiam 8)

Co do Ostrowa, to mam nadzieje że w niedziele bardzo dobrze zaprezentuje sie u nich Schlein i go sobie wezmą ;)

A jesli chodzi o memorial Tomicka, to raz do roku...to i Miesiąc wygrał z Karlssonem w 2004 :wink:

edit:sorki pomylka, Schlein to rocznik 84, wiec juz juniorem nie jest cos mi sie pomieszało, trudno może wynajdą w Ostrowie kogoś innego ;) Licze w takim razie ze dobrze zaprezentuje sie tam Podzuks ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#569 Postautor: Lublin_Fan » 18 października 2006, o 16:18

mikas pisze:trudno może wynajdą w Ostrowie kogoś innego ;) Licze w takim razie ze dobrze zaprezentuje sie tam Podzuks ;)

Żarty żartami, ale u nas by sie na juniora nadawał :)

Pozdr.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#570 Postautor: mikas » 18 października 2006, o 18:00

Nie mowie że nie, ale gdyby był wybór to stawiam na Tomiczka ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

janek
Kadrowicz

#571 Postautor: janek » 18 października 2006, o 21:36

A ja dałbym szansę Messingowi.
Przypomnijcie sobie jak prezentował się przed rozpoczęciem sezonu.
Ale chyba Messing ma większe wymagania finansowe od Tomicka jeśli więcej razy występował Tomicek

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#573 Postautor: Apocalips » 18 października 2006, o 22:40

Czyli co ? Nie bierzemy Messinga pod uwagę przy ustalaniu przyszłorocznego składu ?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#574 Postautor: Cooper » 18 października 2006, o 22:45

Apocalips pisze:Czyli co ? Nie bierzemy Messinga pod uwagę przy ustalaniu przyszłorocznego składu ?

Nie. Zmieniaj avatar. 8) :twisted:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#575 Postautor: dilucio » 18 października 2006, o 23:41

z dzisiejszego dziennika wypowiedz darka
Ma pan zaproszenie na sobotni turniej, ktory bedzie zorganizowany na lubelskim torze??

Darek Śledz: Otrzymałem propozycje startu, ale jeszcze nie zdecydowalem, czy bede uczestniczyl w tych zawodach. Na razie musze uporzadkowac prywatne sprawy, poniewaz przez trzy tygodnie nie bylo mnie w kraju. Wczoraj wrocilem z Rosji, gdzie tez jezdze na zuzlu. Poza tym, w niedziele mam turniej w Rzeszowie. Musze wszytsko tak ulozyc, aby pogodzic obydwie imprezy.