Shack pisze:jest lepszy.... ale nie na naszym przyczepnym torze.
Przecież Jurica nie miał okazji startować jeszcze na Zygmuntowskich skąd więc to stwierdzenie??
Hans pisze:Jak to bileciki są za darmo, jeżeli tak to można by wzamian zrobić zbiórkę co łaska na szkółkę
Paweł Słupski pisze:Kibiców powinna także ucieszyć informacja na temat wejściówek. A właściwie ich braku. Fani, którzy będą chcieli obejrzeć sobotnie zawody, wejdą na stadion po wrzuceniu dobrowolnej składki do puszki.
Shack pisze:jest lepszy.... ale nie na naszym przyczepnym torze.
jataman21 pisze:
Co do Pavlicia, to myślę że nie jest drogi, jestem pewien, że na pare spotkań by się przydał. Ja chętnie bym go widział w każdym, ale zapewne jest to niemozliwe.
Mimo że daże ogromną sympatią Lubosa to gór za niego bym nie dawał... jak Ostrów będzie sie przebijał... Na jego poziomie jest wielu młodzieżowców... (Mikas mnie chyba zje)
Pozdrawiam
jataman21 pisze:Niezrozumieliśmy się... chodziło mi o to, że jeśli Ostrów będzie przebijał i bił sie ostro o Lubosa to jestem przeciwko wydawaniu wielkich pieniędzy oby tylko został... O Pavlicia raczej nikt bić się nie powinien, a może się przydać i bardzo mile zaskoczyć. Mikas przypomnę tylko że na memoriale Lubosa, na torze Lubosa Pavlić go ograł![]()
Pozdrawiam