Skład na sezon 2007
Pebas pisze:karlson to dziadzio i mu chyba sil nie starcza na koniec roku.
Tak tak - w ciągu tygodnia opadł z sił. Czy zamiast zastanawiać się czy sprzedał, jest dziadkiem, miał sraczkę - nie lepiej po prostu zrozumieć, że są lepsi od Petera? To co wystarcza na Walaska czy Jankowskiego jest niewystarczające na ekstraligowców naszpikowanych gwiazdami z najwyższej półki światowej - to przecież takie proste.
-
Danio
Ciekawe kto będzie tym tajemniczym zawodnikiem w drużynie Reszty Świata?? czy "obco"? czy nasz rodak z Polski?
Podkreślam że wartym zainteresowania jest N.K. Iversen- nie jest uczestnikiem GP, i na I ligę byłby dobrym zawodnikiem! Dziwię się Wrockowi że złożył kontrakt Jensenowi a nie Iversenowi- który już jeździł w Atlasie kiedyś.
Podkreślam że wartym zainteresowania jest N.K. Iversen- nie jest uczestnikiem GP, i na I ligę byłby dobrym zawodnikiem! Dziwię się Wrockowi że złożył kontrakt Jensenowi a nie Iversenowi- który już jeździł w Atlasie kiedyś.
... jeżeli jest to możliwe sugerowałbym zaprosić J.Pavlica, w Pradze był wyżej niż Tomicek, Nicholls i Jensen
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=152750
a i widziałbym go w przyszłym roku jako juniora to może być jego sezon
a Tomicek może jeździć pod 16
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=152750
a i widziałbym go w przyszłym roku jako juniora to może być jego sezon
a Tomicek może jeździć pod 16
RadeKas pisze:Tydzien sie skonczyl, zaczal sie nowy, a sponsora jak nie bylo tak nie ma. Moze uroczyste ogloszenie planowane jest na memorial?
za LSE
[...]
"Wszystko wskazuje na to, ze dzisiaj podpiszemy w koncu wstępną umowę, prznajmniej tak jesteśmy umówieni z przedstawicielami sponsora - deklaruje Z.W.
Nie jest tajemnicą, ze czynnikiem przedłużającym negocjacje jest obecne zadłużenie klubu. Awizowany sponsor chce aby lubelski klub w pierwszej kolejności rozwiązał problem dotychczasowych zobowiązań finansowych. Dopiero jesli bedzie "czysta karta", negocjacje nabiorą właściwego tempa i mozemy spodziewać się finalizacji rozmów [...]
Nas interesuje równiez drobny szczegół - skoro umowa ma być podpisana dziś, a przyczyną opoznienia są zadłużenia, jakim cudem zostaną do poniedziałkowego wieczoru uregulowane ?
Przeczytać mozna takze , ze Stachyrowie myslą o powrocie.
-
Danio
-
meridol
Poprawcie mnie jeśli się mylę ale wydaje mi się że 90% wyników punktowych D. Stachyry w tym sezonie wyglądała wdług schematu: jakieś punkty w biegu juniorskich a potem "na trupach". Nie jestem zwolennikiem powrotu Dawida do Lublina bo to zawodnik który poza przyzwoitym startem nie ma nic do zaoferowania.
Z takich "walczaków" to jestem skłonny oglądać w przyszłym sezonie najwyżej Pawła Staszka .. a to i tak głownie przez sentyment.
Z takich "walczaków" to jestem skłonny oglądać w przyszłym sezonie najwyżej Pawła Staszka .. a to i tak głownie przez sentyment.

Szukajmy głodnych obcokrajowców młodych gniewnych walczaków. Popatrzmy na Knapa niekiedy mu nie idzie ale zawsze go się ogląda z przyjemnością. Walczy myśli nie odpuszcza choc dzieli go z przeciwnikie duża doległość. I nie słyszałem że motor nie idzie i temu podobne wypowiedzi. Pamiętacie co mówił po popprzednim sezonie trener Głogowski tylko młodzi i gniewni. A nasi włodarze przedłużyli karierę kilku emerytom, którzy nigdy w trudnych sytuacjach na torze nie włożą tam nogi nie mówic, że tam pojadą. Jest do wzięci Jurczyński w tym sezonie nie wyszło mu, ale będzie chciał się pokazać, a walczyć umie.
zarfe pisze:z Jurczyńskim po extralige?, Nie wiem czy u siebie zrobi 7 pkt a co mówić o wyjazdach
Niektorzy (w tym niestety ja
Co do trenera, to wole juz Jasia S niz brak szkoleniowca, co by o nim nie powiedziec, to najlepsze momenty ostatnich lat zawdzieczamy rowniez jemu.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:zarfe pisze:z Jurczyńskim po extralige?, Nie wiem czy u siebie zrobi 7 pkt a co mówić o wyjazdach
Niektorzy (w tym niestety ja) to samo mowili o Lukaszu Jankowskim, jezdzil lepiej niz od niego oczekiwano (bodajze 11 srednia w 1-szej lidze!!)
No właśnie, jak proponowałem przed sezonem Jankesa do składu to większość się śmiała
Keram a powiedz mi co ma Knapp do młodych gniewnych?? Nie jest oldbojem ale daleko mu do młodzieniaszka...
2 sprawa to że nie każdemu podoba się jego jazda, więc nie pisz za wszystkich. Ja mam odmienne zdanie.
Jestem w nowym składzie za 1-2 pewniakami typu (Karlsson, Iversen) i silna 2 linia robiąca po 8pkt w meczu, nie za walczakami co raz przywiozą 3 z mocniejszą drużyną a 15 z outsiderami...
Pozdrawiam
2 sprawa to że nie każdemu podoba się jego jazda, więc nie pisz za wszystkich. Ja mam odmienne zdanie.
Jestem w nowym składzie za 1-2 pewniakami typu (Karlsson, Iversen) i silna 2 linia robiąca po 8pkt w meczu, nie za walczakami co raz przywiozą 3 z mocniejszą drużyną a 15 z outsiderami...
Pozdrawiam
-
śliwek
zarfe pisze:z Jurczyńskim po extralige?, Nie wiem czy u siebie zrobi 7 pkt a co mówić o wyjazdach
Skąd możesz to wiedzieć ile punktów by zrobił u siebie skoro w tym roku nie pojechał nawet w jednej imprezie