Trzymam kciuki za 14!Gawrzyk pisze:14,14:30 lub 15. Niedługo będzie wiadomo. Chodzi o przyloty samolotów.
Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa 21.10.2006
janek pisze:Proponuję wrzutkę do puszki na poziomie przynajmniej 10zł od wszystkich prawdziwych kibiców. Wszak to tylko 2 piwa w barze.
Także nie bądźmy skąpcami za tak miłą niespodziankę na zakońćzenie sezonu. Napewno za darmo zawodnicy tej klasy nie przyjadą do miasta na końcu UE.
racja. ja wrzuce tyle co zawsze place czyli 16 zl. takich zawodow dawno w lublinie nie bylo a i klub trzeba wspomoc. zeby tylko pogoda dopisala a moze byc rekord frekwencji w tym roku.
-
Danio
O frekwencje przy takiej obsadzie to ja się nie obawiam!! Ale musi być pogoda- to podstawa udanej imprezy!
Dziwię się Pawłu Staszkowi- że nie ma sprzętu?? może chodziło jemu o to że ma wyeksploatowany sprzęt na którym nie mógłby zaprezentować się udanie na memoriale? Ale gdy nie ma sprzętu to jak chce przygotować się do następnego sezonu?? Powiedzieć w negocjacjach z jakims Klubem, że kupcie mi dwa motocykle?
Dziwię się Pawłu Staszkowi- że nie ma sprzętu?? może chodziło jemu o to że ma wyeksploatowany sprzęt na którym nie mógłby zaprezentować się udanie na memoriale? Ale gdy nie ma sprzętu to jak chce przygotować się do następnego sezonu?? Powiedzieć w negocjacjach z jakims Klubem, że kupcie mi dwa motocykle?
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Gelo pisze:Dobromir pisze:W drużynie reszty to ja bym chętnie zobaczył MIKAELA MAXA mogłby sie zrzucić z bratem na wache do busa i razem przyjechać
Tylko żeby nie wychodził z tego busa, a broń Boze jezdził - błagam
Gelu trochÄ™ przesadzasz.... przynajmniej moim zdaniem.
Max w tym sezonie wiele nie pokazał, to fakt ale poprzedni sezon miał bardzo udany. Na pewno jest to dobry zawodnik, który potrafi zrobić bardzo przyzwoity wynik. Osobiście nie przekreślał bym jeszcze Maxa.
Snys pisze:Kod: Zaznacz cały
Czy znajdzie siÄ™ w nim Jesper B. Jansen?
Tego jeszcze nie wiemy. Menadżer Duńczyka zapewnia nas, że Jesper nie podpisał jeszcze żadnego kontraktu, choć gotowy kontrakt z Wrocławia leży na jego biurku od czerwca. Jego żądania finansowe znacznie wzrosły i możemy im nie sprostać
Czyli nie ma zadnych realnych szans, aby Dunczyk ewentualnie wzmocnil nas w przyszlym sezonie ? Jezeli w ogole jestesmy nim zainteresowani oczywiscie.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
niech wybierze Gdańsk.
Ja chętnie zobaczyłbym Iversena. Będzie okazja do oceny jego jazdy. Albo klapa albo się nadaje. I oszczędzimy sobie pare miesięcy na spekulacje
Pozdr.
Ja chętnie zobaczyłbym Iversena. Będzie okazja do oceny jego jazdy. Albo klapa albo się nadaje. I oszczędzimy sobie pare miesięcy na spekulacje
Pozdr.
Ostatnio zmieniony 16 października 2006, o 23:05 przez Lublin_Fan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Sylwetki Duńczyków którzy wystąpią w sobotę w Lublinie:
http://www.kurier.lublin.pl/modules.php ... &sid=31294
Piszcz jest uwzgledniony na oficjalnej liscie zawodnikow ktorzy wystąpia w Gdańsku:
1. Krzysztof Jabłoński
2. Grzegorz Walasek
3. Michał Szczepaniak
4. Tomasz Rempała
5. Artur Pietrzyk
6. Krystian Klecha
7. Andriej Karpow
8. Damian Sperz
9. Mariusz Franków
10. Robert Miśkowiak
11. Tomasz Jędrzejak
12. Magnus Zetterstroem
13. Kjastas Puodżuks
14. Sławomir Drabik
15. Marcin Rempała
16. Tomasz Piszcz
R1. Maciej Górski
R2. Paweł Kołodziejczyk
http://www.kurier.lublin.pl/modules.php ... &sid=31294
Piszcz jest uwzgledniony na oficjalnej liscie zawodnikow ktorzy wystąpia w Gdańsku:
1. Krzysztof Jabłoński
2. Grzegorz Walasek
3. Michał Szczepaniak
4. Tomasz Rempała
5. Artur Pietrzyk
6. Krystian Klecha
7. Andriej Karpow
8. Damian Sperz
9. Mariusz Franków
10. Robert Miśkowiak
11. Tomasz Jędrzejak
12. Magnus Zetterstroem
13. Kjastas Puodżuks
14. Sławomir Drabik
15. Marcin Rempała
16. Tomasz Piszcz
R1. Maciej Górski
R2. Paweł Kołodziejczyk
Speedway-Mati pisze:Gelo pisze:Dobromir pisze:W drużynie reszty to ja bym chętnie zobaczył MIKAELA MAXA mogłby sie zrzucić z bratem na wache do busa i razem przyjechać
Tylko żeby nie wychodził z tego busa, a broń Boze jezdził - błagamGelu trochę przesadzasz.... przynajmniej moim zdaniem.
Masz prawo do swojego zdania. Ja tylko zaznczam, że Max ze swoimi wynikami byłby piątym seniorem w TŻ - gorszym od Knappa czy Jelenia. Jestobecnie jednym z najslabszych obcokrajowców w I lidze. Wiara, że będzie jechał tak jak w Rzeszowie to jak wiara w szóstkę w totka - teoretycznie możliwe ale bardzo mało prawdopodobne.
... kartkówki to miał w poprzednim sezonie, przecież on ma 17 lat i ojciec miał racje że szkoły nie powinien zawalić, jak najbardziej powinien być zaproszony, wyniki w Pradze pokazują na b.duży potencjał tego chłopaka pewnie przyszły sezon potraktuje bardziej poważnie i szkoda byłoby żeby dla innego klubu zdobywał punkty
i tak w niedziele
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=152750
wczoraj
Hlavnà závod:
1. Josef Franc, CZ 3 1 3 3 3 13 1.
2. Jurica Pavlic, CRO 2 3 2 3 3 13 2.
3. LuboÅ¡ TomÃÄek, CZ 3 2 3 3 3 14 3.
4. Filip Å itera, CZ 3 3 2 2 E 10 4.
5. Marcin Jedrzejewski, PL 1 3 3 1 2 10 5.
6. Mateusz Szczepaniak, PL 2 3 1 3 1 10
7. Grzegorz Zengota, PL 1 2 2 2 2 9
8. Adrian Rymel, CZ 2 2 3 1 0 8
9. Matia Carpanese, I 1 0 1 2 3 7
10. Jannick de Jong, NL 3 2 0 0 1 6
11. Sandor Tihanyi, H 0 1 2 1 2 6
12. Andrij Karpov, UA 1 1 0 2 1 5
13. Guglielmo Franchetti, I M 1 1 0 2 4
14. Matěj Kůs, CZ 2 E 0 0 0 2
15. Max Dilger, D 0 0 0 1 1 2
16. Alesandro Milanesse, I 0 0 1 0 0 1
17. AntonÃn Galliani, CZ (res) 0 0
res Maciej Piaseczynski, PL DNR
i tak w niedziele
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=152750
wczoraj
Hlavnà závod:
1. Josef Franc, CZ 3 1 3 3 3 13 1.
2. Jurica Pavlic, CRO 2 3 2 3 3 13 2.
3. LuboÅ¡ TomÃÄek, CZ 3 2 3 3 3 14 3.
4. Filip Å itera, CZ 3 3 2 2 E 10 4.
5. Marcin Jedrzejewski, PL 1 3 3 1 2 10 5.
6. Mateusz Szczepaniak, PL 2 3 1 3 1 10
7. Grzegorz Zengota, PL 1 2 2 2 2 9
8. Adrian Rymel, CZ 2 2 3 1 0 8
9. Matia Carpanese, I 1 0 1 2 3 7
10. Jannick de Jong, NL 3 2 0 0 1 6
11. Sandor Tihanyi, H 0 1 2 1 2 6
12. Andrij Karpov, UA 1 1 0 2 1 5
13. Guglielmo Franchetti, I M 1 1 0 2 4
14. Matěj Kůs, CZ 2 E 0 0 0 2
15. Max Dilger, D 0 0 0 1 1 2
16. Alesandro Milanesse, I 0 0 1 0 0 1
17. AntonÃn Galliani, CZ (res) 0 0
res Maciej Piaseczynski, PL DNR
Gelo pisze:Kiry pisze:A czy nie dałoby się sprowadzić na sobote Pavlica, pod wolny nr 2 do drużyny Reszty Świata?
E nie - ma kartkówkę ze środowiska
pewnie, najprościej go krytykować za to, że chlopak chce mieć wykształcenie. Lepiej żeby rzucił szkołę, olał wykształcenie i przy pierwszych niepowodzeniach skończył jak Dados, Kurmański i Romanek.
Kilkanaście dni temu tak głośno był komentowany artykuł na temat samobójstw w żużlu, może niech każdy wyciągnie konsekwencje i nie czepia się Pavlica za to, że poza żużlem widzi dla siebie inna alternatywę