Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Zły ten lubelski klub, oj jaki zły........
W kwesti rozjeżdżenia. To nie klub a własnie Daniel przespał końcówke ubiegłego roku i nie załatwił sobie startów w lidze szwedzkiej. To po pierwsze.
Lubie Daniela i zawsze miło ogląda się lubelskich zawodników broniących barw naszego klubu, ale nie oszukujmy sie. Miejsce w składzie zyskał tylko dzięki kilku kontuzjom innych zawodników oraz totalnie spapranym kontraktom z większością obcokrajowców. Jeżeli Jeleniewski chce regularnie startować w Polsce to niestety musi znaleść nowego pracodawcę w drugiej lidze. Jego poziom jest za niski (a szkoda) na regularne starty w przyzwoitym klubie pierwszoligowym. To po drugie.
Pozdr.
W kwesti rozjeżdżenia. To nie klub a własnie Daniel przespał końcówke ubiegłego roku i nie załatwił sobie startów w lidze szwedzkiej. To po pierwsze.
Lubie Daniela i zawsze miło ogląda się lubelskich zawodników broniących barw naszego klubu, ale nie oszukujmy sie. Miejsce w składzie zyskał tylko dzięki kilku kontuzjom innych zawodników oraz totalnie spapranym kontraktom z większością obcokrajowców. Jeżeli Jeleniewski chce regularnie startować w Polsce to niestety musi znaleść nowego pracodawcę w drugiej lidze. Jego poziom jest za niski (a szkoda) na regularne starty w przyzwoitym klubie pierwszoligowym. To po drugie.
Pozdr.
Taki kontrakt dla Daniela to byłoby dla niego sportowe samobójstwo. Coś czuję, że jednak tym razem Daniel opuści Lublin i pójdzie ścigać się gdzie indziej. Choć na pewno on sam ma świadomość tego, że jak zmieni klub to na lubelskim torze pojawi się tylko w dwóch meczach maksymalnie
i o punkty będzie jeszcze bardziej ciężko.
w piątek wieczorem lub sobote popołudniu zobaczycie na espeedway.pl wywiad z Lubosem Tomickiem..... a bedzie to ciekawy wywiad z tego wzgledu, że 1 z pytan jest takie:
Lubos, czy podobają ci się Polki? Jeśli tak, to jaki typ preferujesz?
a Lubos.............................................ciekawi jesteście?
Lubos, czy podobają ci się Polki? Jeśli tak, to jaki typ preferujesz?
a Lubos.............................................ciekawi jesteście?
Cz@rek pisze:Musi tylko poprawić swoją medialność jeśli chce pozyskiwać nowych
sponsorów i utrzymać tych co ma.
Nie wiem czy ma ich tak wielu ale chyba tak.
Jeśli redaktor pyta jakie firmy wspierają Daniela,On odpowiada
że dziękuje FIRMOM...,to ja bym też podziękował za taką promocje patrona.
Największy i najważniejszy sponsor Daniela akurat nie życzyczy sobie, żeby o nim w ogóle wspominać.
Jak kiedyś coś bąknąłem o nim gdzieś toi dostało mi się solidnie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Danio
To po cholerę piszesz codziennie kiedy ten wywiad będzie
Jak już go zamieścisz to daj linka i tyle...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
http://www.espeedway.pl/index.php?co=wywiady&id=199 mówicie i macie