Skład na sezon 2007
Fork pisze:Tylko gdzie mu będzie lepiej niż w Ostrowie?
To ja moze odpowiem spiewajaco
Dobrze w Lublinie, niezle w Ostrowie, ale najlepiej jest w Kopydlowie
Karlsson to pewniak i dlatego od niego powinno sie budowac zespol walczacy o awans. Na pewno w jego przyjsciu mogliby tez pomoc nam Ostrwianie poprzez wygrane baraze z Toruniem. Mysle, ze 1 liga jest dla niego idealna, wiec jezeli bedzie dobry sponsor i dopisze troche szczescie, to ujrzymy go w naszych barwach.
- kezman
- Kontakt:
Czy ja wiem czy Gjedde nie chce jeździć w polskiej lidze? U nas jeździł w 2004, w 2005 w Grudziądzu, co prawda w tym sezonie nie znalazł zatrudnienia w polskiej lidze, ale chyba tylko z tego powodu, że chciał mieć w kontrakcie zapewnioną ilość meczów (tak przynajmniej było w przypadku Rzeszowa). A wiadomo jaki teraz mamy wybór obcokrajowców.
Jeśli chodzi o zawodnika to bardzo solidna druga linia. W pierwszej lidze stać go na średnią 1,8 - 1,9. Szczególnie przydatny na wyjazdach, na technicznych torach. Wydaje mi się, że w tym roku Chaz już nie popełni błędu i podpisze kontrakt w Polsce, choćby warszawski, aby już na starcie nie zamknąć sobie drzwi.
pozdr.
Jeśli chodzi o zawodnika to bardzo solidna druga linia. W pierwszej lidze stać go na średnią 1,8 - 1,9. Szczególnie przydatny na wyjazdach, na technicznych torach. Wydaje mi się, że w tym roku Chaz już nie popełni błędu i podpisze kontrakt w Polsce, choćby warszawski, aby już na starcie nie zamknąć sobie drzwi.
pozdr.
Przeczytajcie, albo niech ktoś zeskanuje i wrzuci na forum wywiad z Siwkiem z najnowszego Tygodnika Żużlowego. Np mówi że w swoich tekstach w Lubelskim Sport Expressie Zalewa kłamie jak z nut. Po drugie mówi, że długi TŻ nie są wcale tak wielkie, że np Toruń więcej był winien jednemu Bjarne Pedersenowi. Po trzecie mówi, że nie wykluczone że na nowy sezon zostanie Rempała, Knapp, Tomicek i Messing. Na koniec zaś twierdzi, że jak nadal będzie taka amatorka w klubie to on to pierdoli 
-
śliwek
zarfe pisze:A co powiecie na Gjedde?
Broń nas Panie Boże przed takimi zawodnikami.Chłopak zarówno nieskuteczny, jak i nierówny.To co on robił w józkowie w 2004 to tragedia.Np.w Gorzowie potrafił być 4 a w nastepnym biegu 1.A średnią biegową ma podobną do Shieldsa...To nie lepiej zatrzymać Adama skoro ludzie go na pewno bardziej lubią.