Skład na sezon 2007
Gelo pisze:piotr76 pisze:Chcecie skład na E-lige prosze bardzo :
1.Peter Karlsson
2.Matej Ferjan
3.Billy Hamill
4.Mariusz Węgrzyk
5.Mark Loram
6.Lubos Tomicek
7.Rafał Klimek
8.Fredrik Lindgren
w rezerwie :
Magnus Zetterstroem
Punkty w warunkach lubelskich odpowiednio: 12, 7, 5, 5, 3, 2, 0, 3, 1.
Chodziło o skład gwarantujący awans do E-ligi ... więc chyba się nie zrozumieliśmy bo pkt. które dałeś jakieś strasznie cienkie ...
Z drugiej strony można tez postawić na szali Frankowa który przyszedł z e-ligi ze średnią podobną co Świst czy Pietraszke najlepszego zawodnika II ligi
Świst równie dobrze może pojsc w ich ślady a nie w ślady wymienionych przez Ciebie zawodników
A gdzie oni sÄ… teraz chyba przypomominac nie muszÄ™...
Witam.
Sporo czasu nie odwiedzalem forum, dlatego tez mam "zapytanie" odnośnie przyszłorocznego skladu (z góry przepraszam, bo od początku nie śledziłem wątku).
Pytania (jesli odpowiedzi zostaly udzielone, bylbym wielce rad o linki):
- Jakim budżetem w realich roku 2007 dysponuje ekipa "rzadząca" z Zygmuntowskich ?
- Jaki jest cel owej ekipy na sezon 2007 ?
Dziekuje.
Sporo czasu nie odwiedzalem forum, dlatego tez mam "zapytanie" odnośnie przyszłorocznego skladu (z góry przepraszam, bo od początku nie śledziłem wątku).
Pytania (jesli odpowiedzi zostaly udzielone, bylbym wielce rad o linki):
- Jakim budżetem w realich roku 2007 dysponuje ekipa "rzadząca" z Zygmuntowskich ?
- Jaki jest cel owej ekipy na sezon 2007 ?
Dziekuje.
...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Krzysztof pisze:Sporo czasu nie odwiedzalem forum
Niewiele sie zmieniło;)
Czyli tak jak w poprzednich sezonach
Krzysztof pisze: Jakim budżetem w realich roku 2007 dysponuje ekipa "rzadząca" z Zygmuntowskich ?
Mówi się o dużym sponsorze, tym razem w roli mówiącego jest kandydat na prezydenta Lublina, honorowy prezes TŻ Sipma Lublin, Zbigniew Wojciechowski.
Krzysztof pisze: Jaki jest cel owej ekipy na sezon 2007 ?
Tutaj też bez zmian: awans do extraligi:)
Krzysztof pisze:Dziekuje.
ProszÄ™
Koper pisze:Tutaj też bez zmian: awans do extraligi:)
No, juz tak sobie kilka lat awansowujemy do niej
szakes pisze:Koper pisze:Mówi się o dużym sponsorze, tym razem w roli mówiącego jest kandydat na prezydenta Lublina, honorowy prezes TŻ Sipma Lublin, Zbigniew Wojciechowski.
no niestety tylko duzo sie mowi, ale zerokonkretow, a moze ktos wie wiecej na ten temat :?:
zapewne wielce szanowny pan Z.W. wie bardzo duzo na ten temat wiec zglos sie do niego po informacje z pierwszej reki...
-
śliwek
Gelo pisze:piotr76 pisze:Chcecie skład na E-lige prosze bardzo :
1.Peter Karlsson
2.Matej Ferjan
3.Billy Hamill
4.Mariusz Węgrzyk
5.Mark Loram
6.Lubos Tomicek
7.Rafał Klimek
8.Fredrik Lindgren
w rezerwie :
Magnus Zetterstroem
Punkty w warunkach lubelskich odpowiednio: 12, 7, 5, 5, 3, 2, 0, 3, 1.
Ej no Gelu chyba trochę przesadziłeś.Ja bym powiedział raczej tak:
Karlsson-13
Ferjan-8
Hammil-6
Węgrzyk-10
Loram-8
Tomicek-5
Klimek-3
Lindgren-9
Co do Swista. Kazdy ma tam swoje zdanie, rozne koncepcje, ja jednak uwazam ze trzeba dac facetowi szanse. Mniejsza juz o to ze w ostatnich latach te nasze niewypaly rok pozniej robily po 13 pkt, Swist jest na tyle ambitnym gosciem ze bedzie chcial calkowicie zmazac plame. W wywiadach sam juz podkresla ze nie moze sie doczekac okresu przygotowawczego, jak i to ze chce pojezdzic jeszcze pare sezonow i z podniesiona glowa zakonczyc kariere. Dajmy facetowi szanse, u nas panuje takie glupie przekonanie ze jak gosc nie spelnil oczekiwan to go wywalamy, skutki sa z reguly takie jak ze Sledziem i Jensenem. Swist jeszcze sie nie skonczyl, ku temu nie mam watpliwosci. Ja jestem pewien ze w przyszlym sezonie Swist bedzie maszynka do robienia punktow, zwlaszcza w I lidze. Odrazu zaznaczam ze to jest moje obiektywne zdanie, nie chce mi sie odpisywac na kilkanascie postow niektorych "Anty-Swistow" 
Odrazu zaznaczam ze to jest moje obiektywne zdanie, nie chce mi sie odpisywac na kilkanascie postow niektorych "Anty-Swistow"
Chyba raczej subiektywne
Co do Śwista - prosze bardzo, niech jeździ u nas w przyszłym sezonieAle dwa warunki:
- za podpisanie kontraktu bierze 35 tysięcy ale groszy
- przez pierwsze 3-4 mecze jeździ za pół stawki punktowej jaką miał w tym roku. Jak zrobi średnią 2,00 to wtedy dopiero powinien zacząć porządnie zarabiać
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
$korzen$ pisze: W wywiadach sam juz podkresla ze nie moze sie doczekac okresu przygotowawczego, jak i to ze chce pojezdzic jeszcze pare sezonow i z podniesiona glowa zakonczyc kariere.
A co to ma za znaczenie co mówi w wywiadach
W dniu podpisania kontraktu z nami tez gadał i to kibicom prosto w oczy ze bedzie chciał zmazac plame z poprzedniego sezonu, zaprzeczyc krązącym opiniom o jego konfliktowości itd.
Co z tego wyszło wszyscy wiemy. Ja już temu człowiekowi nie wierze i niech robi same komplety ale nie u nas.
Gdybysmy mieli jeszcze jakąkolwiek pewność ze pojdzie w slady Jensena czy Śledzia a nie Pietraszki i Frankowa to można by sie zastanowić, ale takich gwarancji nikt nie da.
Jak juz wyzdrowial, to niech udowodni swoja przydatnosc na pazdziernikowym memoriale (o ile w ogole sie odbedzie). Chociaz z drugiej strony, jezeli znow pojedzie slabo, to bedzie mial wymowke, ze dawno nie jedzil na zuzlu, albo ze odczuwa jeszcze skutki kontuzji
PS. $korzen$ uwazaj na zaklady, juz na Legii sie przejechales
PS. $korzen$ uwazaj na zaklady, juz na Legii sie przejechales
Korzen ale ja nie mowie ze to niemozliwe zeby miał taka srednią za rok, z naszym szczesciem to nawet bardzo pradopodobne, co nie zmienia faktu ze mimo ze doceniam jego klase jako zawodnika to bardzo zawiodłem sie na nim jako na człowieku i to mi wystarcza zeby niechciec go w Lublinie. Przed sezonem ładnie gadał i mu nawet uwierzyłem...niestety.
Wiem ze jesli mielibysmy walczyc o awans to nie powinno byc sentymentów i trzeba brac najlepszych zawodników i nie patrzec na ich charaktery itd. ale to nie moja sprawa, ja jako kibic moge poprostu Śwista nie chciec w Lublinie i z tego mojego prawa korzystam
Tym bardziej ze nie jest to zawodnik niezastąpiony i po tym co pokazał w tym sezonie.
Wiem ze jesli mielibysmy walczyc o awans to nie powinno byc sentymentów i trzeba brac najlepszych zawodników i nie patrzec na ich charaktery itd. ale to nie moja sprawa, ja jako kibic moge poprostu Śwista nie chciec w Lublinie i z tego mojego prawa korzystam