Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla
- Łoptymista
- Trener
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
- zdradziecka
- Kontakt:
- zdradziecka
- Kontakt:
Max3 skład pisałem już wiele razy i wiele razy mówiłem, że zależy to od budżetu i celu klubu.
Jesli celem jest e-liga, w składzie nie możemy mieć słabego ogniwa u siebie, a na wyjazdach nie mozemy sobie pozwolić na wpadki.
Jesli o e-lige to widziałbym tak:
Obco:
Rickardsson(Karlsson)
Ferjan
Shields
Zetterstroem
Seniorzy:
Rempała
Jędrzejak
Sawina
Słaboń
Miskowiak
Drabik
Jeleniewski(na lubelski tor)
Juniorzy:
Tomicek
Klimek
Messing
Sitera
Myslę, że z taką kadrą awans byłby bardzo realny, wszystko oczywiście zależy od finansów. Zdaję sobię również sprawę, że wszystkich tych zawodników nie sposób ściągnąć, ale podałem przypuszczalną kadre i zawodników wg. mojej oceny nadających się, (realnych w zasięgu ściągnięcia) co do awansu.
Jesli nie mielibysmy aspiracji do awansu, nie będę się rozpisywał bo jest opcji aż za dużo, aby lige utrzymać.
Pozdrawiam
Jesli celem jest e-liga, w składzie nie możemy mieć słabego ogniwa u siebie, a na wyjazdach nie mozemy sobie pozwolić na wpadki.
Jesli o e-lige to widziałbym tak:
Obco:
Rickardsson(Karlsson)
Ferjan
Shields
Zetterstroem
Seniorzy:
Rempała
Jędrzejak
Sawina
Słaboń
Miskowiak
Drabik
Jeleniewski(na lubelski tor)
Juniorzy:
Tomicek
Klimek
Messing
Sitera
Myslę, że z taką kadrą awans byłby bardzo realny, wszystko oczywiście zależy od finansów. Zdaję sobię również sprawę, że wszystkich tych zawodników nie sposób ściągnąć, ale podałem przypuszczalną kadre i zawodników wg. mojej oceny nadających się, (realnych w zasięgu ściągnięcia) co do awansu.
Jesli nie mielibysmy aspiracji do awansu, nie będę się rozpisywał bo jest opcji aż za dużo, aby lige utrzymać.
Pozdrawiam