grzesieck pisze:Lorek chyba mysli, ze jest jedyna osoba w tym kraju, ktora zna jezyk angielski
Tymczasem jest w błędzie, bo jest jeszcze Panna Waryszakówna, która tłumaczyła w zeszłym roku podczas spotkania z Nielsenem.
A mi sie najbardziej "podobało" stwierdzenie pod taśmą już sie ustawił Jaro Hampel, bo ze ataki po zewnetrznej przeprowadzał notorycznie Bolo Paluch a nie Piotr Paluch to juz normaGelo pisze:Lorek doprowadza mnie już do szewskiej pasji. Gada na okrągło, same bzdury i pozapominał jak sie nazywają poszczególni zawodnicy. Bolo, Ogór, Slummer, Pepeta, Saletra, Pikej, Ejdżej, Crumpie - co to jest? To już nie można normalnie? Zamiast śmieszne staje się żałosne.
grzesieck pisze:Zapomniales o Adrenalinie (tzn. napisales Ejdżej, ale Adrenaline nawet Wójcik podlapal), Herbiem i Gregu ; )
Kiedys czytałem wywiad z Drabikiem w Speedway Star (to z czasow kiedy razem z Gollobem awansowal do finału GP) i na pytanie o ulubiona ksiazke odpowiedział ze jest nią Tytus Romek i A'tomekpav4u pisze:dzisiejsze teksty o wyciu do księżyca czy też o tytusie i innym romku moim zdaniem rewelacja...
ciapek pisze:Crumpi - Jason Crump
to mnie najbardziej rozsmiesza ''krampi'' hahah
luckas pisze:większość tych meczy mozna tez obejrzec na swoim komputerze.wystarczy wejsc na strone http://www.tv9.pl i tam znajdziecie rozne mecze zuzlowe I ligi z tego sezonu(ostatnio pojawilo sie tez cos o turnieju w sanoku)
Filmy zajmuja malo miejsca,do odtworzenia ich potrzebny jest program realplayer
pozdr.