Wilki vs Koziołki, czyli kto kogo pożre - 10.09.2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
JAG
Senior

#51 Postautor: JAG » 8 września 2006, o 10:20

Gelo pisze:
JAG pisze:
DonKamizi pisze:Krosno walczy o bonusa bo przy dobrym układzie uniknie baraży.

szkoda to mógł być wyrównany mecz :lol:

To powinien być wyrównany mecz

nie wiem czy zrozumiałes o co mi chodziło.w kazdym razie wolałabym zeby "powinien" :)
:),czasami :(

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#52 Postautor: Gelo » 8 września 2006, o 11:04

JAG pisze:
Gelo pisze:
JAG pisze:

szkoda to mógł być wyrównany mecz :lol:

To powinien być wyrównany mecz

nie wiem czy zrozumiałes o co mi chodziło.w kazdym razie wolałabym zeby "powinien" :)

Zrozumialem. Wyrażam tylko żal i zdziwienie jak można przegrać z tak słabą drużyną jak Krosno.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#53 Postautor: ravajas » 8 września 2006, o 11:59

szakes pisze:a jezeli ma kontrakt na nieokreslona liczbe startow, wtedy nie musi przyjezdzac

dlatego nie napisałem, że ma on być w niedzielę w polsce, ale że powinien wypełniac zobowiązania. jesli jednak jest tak, jak mówisz, to wtedy mozemy miec pretensje tylko i wyłącznie do naszych działaczy, że taki układ podpisali
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#55 Postautor: jataman21 » 8 września 2006, o 12:25

dilucio jesteś żałosny, aż mi Ciebie żal. Nie podoba mi się człowieku to, że w ordynarny sposób obrażasz jednego z naszych zawodników, który mimo wszystko pomagał naszym juniorom i się starał. Wylizać to Ty mozesz mi co innego jak bardzo tego pragniesz i jesli na 2 raz będziesz miał ochote do mnie coś takiego napisać, wolałbym usłyszeć to na live internetowy bohaterze. Naucz się szanować ludzi i zawodników, albo wracaj do szkoły bo już pierwsze lekcje mineły.
Sorry za taki post wszystkich, ale nie zdzierże takiego zachowania.
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

szakes
Szkółkowicz

#56 Postautor: szakes » 8 września 2006, o 12:44

Gawrzyk pisze:nie jest.

byc moze tego niewiem to byly tylko moje przypuszczenia, ale skoro tak nie jest to jaka jest przyczyna nieobecnosci jacka w krosnie :?:

czyzby znowu ta pier*****a oszczednosc :roll:

jataman21 pisze:... który mimo wszystko pomagał naszym juniorom i się starał... Naucz się szanować ludzi i zawodników

tu sie z toba zgadzam, nie mozna oceniac zawodnika z powodu jednej nieobecnosci, spojrz na caly sezon, ile ptk dla nas zdobyl i dopiero wtedy go ocen
Ostatnio zmieniony 8 września 2006, o 12:44 przez szakes, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#57 Postautor: dilucio » 8 września 2006, o 12:44

jataman21 pisze:dilucio jesteś żałosny, aż mi Ciebie żal. Nie podoba mi się człowieku to, że w ordynarny sposób obrażasz jednego z naszych zawodników, który mimo wszystko pomagał naszym juniorom i się starał. Wylizać to Ty mozesz mi co innego jak bardzo tego pragniesz i jesli na 2 raz będziesz miał ochote do mnie coś takiego napisać, wolałbym usłyszeć to na live internetowy bohaterze. Naucz się szanować ludzi i zawodników, albo wracaj do szkoły bo już pierwsze lekcje mineły.
Sorry za taki post wszystkich, ale nie zdzierże takiego zachowania.
Pozdrawiam

Pozdrawiam Cie rowniez

a na live ci nie powiem bo sie boje ze mnie zbijesz...

Niech moc bedzie z wami Rempały fani...

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#58 Postautor: dilucio » 8 września 2006, o 12:53

[quote="szakes"]

byc moze tego niewiem to byly tylko moje przypuszczenia, ale skoro tak nie jest to jaka jest przyczyna nieobecnosci jacka w krosnie :?:

czyzby znowu ta pier*****a oszczednosc :roll:

a moze poprostu ma nas gdzies...przejzyj na oczy czlowieku i nie badz taki naiwniak...

zreszta co mnie to obchodzi ide do szkoly uczony jataman mi kazal....

pozdrawiam

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#59 Postautor: kdsz » 8 września 2006, o 12:58

dilucio pisze:Niech moc bedzie z wami Rempały fani...
Kultura osobista nie ma nic wspólnego z byciem fanem. To tak na marginesie
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#60 Postautor: dilucio » 8 września 2006, o 13:11

kdsz pisze:
dilucio pisze:Niech moc bedzie z wami Rempały fani...
Kultura osobista nie ma nic wspólnego z byciem fanem. To tak na marginesie

a czy ja napisalem ze ma cos wspolnego??? :roll: to tak na marginesie

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#61 Postautor: jataman21 » 8 września 2006, o 13:13

Zamilcz już dziecko...
ObrazekObrazek

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#62 Postautor: K.A.M.I.L. » 8 września 2006, o 14:54

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=145556

Awizowany skład Lublina jest ciekawy:

1.Jeleniewski
2.Brhe; z/z
3.Shields
4.Polak
5.Knapp
6.Tomicek

Z tego co pamiętam w awizowanym składzie można dokonać dwóch zmian. Ktoś z klubu mógłby napisać czy rzeczywiście pojawi się Shields i Tomicek, czy australijczyka i czecha nie będzie. Jeżeli Tomicka zastąpi Michaluk a na 7 wskoczy Klimek to skład na Krosno byłby "fantastyczny". Jak ktoś tu wcześniej zauważył mamy prawie najliczniejszą kadrę a składu na mecz nie można zmontować :x

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#63 Postautor: Fork » 8 września 2006, o 15:54

JAG pisze:Meesha ująłeś to b.trafnie.
zamiast emocji związanych z walką na torze mamy emocje zwiazane z walką o skompletowanie składu 8)

Meesha do swojego składu na tegoroczny sezon zaliczył (zapewne świadomie :wink: ) kilku zawodników, którzy zakończyli karierę ze sportem.
Wiadomo, jaka jest sprawa ze Świstem (kontuzja :)), Brhelem (to samo jak wcześniej), Norrisem, Polakiem czy Jackiem Rempałą.
I już "skład" skurczył się o większą połowę.

Co pradwda do Krosna moze pojechac Knapp, Michaluk, Brhel (Z/Z), Jeleniewski, Klimek, Tomicek i ... oczywiście nasz najlepszy zawodnik w tym sezonie, czyli brak zawodnika. W tym przypadku każdy z nich pojedzie w około 6 biegach. Realne?

W awizowanym składzie jest Adam Shields. Jak już wcześniej było pisane, podczas DPŚ w Rybniku, kilku "rudych" zabrało osprzęt Adama. Czyżby miał być powrót? Nie sądze...
Ale obym się mylił.
trening czyni mistrza.

meesha
Trener
Kontakt:

#64 Postautor: meesha » 8 września 2006, o 16:03

Fork pisze:Meesha do swojego składu na tegoroczny sezon zaliczył (zapewne świadomie :wink: ) kilku zawodników, którzy zakończyli karierę ze sportem.

Pewnie, że świadomie. Ale po to właśnie przed sezonem podpisuje się kontrakty z 20 zawodnikami, żeby mieć zawsze tych 7-8 zdrowych i gotowych do jazdy :idea: Ja już nie mówię o klasie tych zawodników, ale żeby brakowało nawet cienkich juniorów "na sztukę" to nie świadczy najlepiej o włodarzach klubu :(
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#65 Postautor: Fork » 8 września 2006, o 16:13

No wiesz, sciągąc mozna Mesinga, Suchanka w sumie co to za problem, jezeli nie mają nic zaplanowane. Ale to wszystko jak wiadomo kosztuje. A jeżleli klub nie stoi najlepiej z "zielonymi" to koło się zamyka. Dlatego dziwi mnie w składzie awizowanym obecność Adama. Tyle...
trening czyni mistrza.

meesha
Trener
Kontakt:

#66 Postautor: meesha » 8 września 2006, o 16:22

Fork pisze:No wiesz, sciÄ…gÄ…c mozna Mesinga, Suchanka w sumie co to za problem, jezeli nie majÄ… nic zaplanowane. Ale to wszystko jak wiadomo kosztuje.

Zaraz, zaraz... Przecież obcokrajowcy są tańsi od Polaków :P :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#67 Postautor: Hans » 8 września 2006, o 17:07

Weźcie przestancie rozmawiać w kategoriach żartów :twisted: Ludzie co wy myslicie, jaki norris jaki suchanek itp.
W klubie pida piszczy i módlmy się, aby przynajmniej Lubos przyjechał( co także jest mało prawdopodobne.
Shields- w tym sezonie zakończył już swoją jazdę w lidze polskiej.
Na reszte nas nie stać i marzenia są w temacie Sezon 2007.
Wyjdźmy tam z 30 i będzie dobrze.
W awizie bedzie może jedna góra dwie zmiany(brak zawodnika pewnie za Shieldsa).
A jeżeli chcecie obco to sami płaćcie za nich. Poprostu przychódźcie na mecze i płaćcie za bilety. Kasa tak wymyślił, że teraz bida i jeszcze raz bida :!:

Pozdrawiam :wink: :P

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#68 Postautor: Fork » 8 września 2006, o 19:31

Zaraz, zaraz... Przecież obcokrajowcy są tańsi od Polaków Razz Laughing

Tak jest :)
trening czyni mistrza.

meesha
Trener
Kontakt:

#70 Postautor: meesha » 9 września 2006, o 11:22

Każdego można ściąnać z tej chwili. Dlaczego tak się nie dzieje pisałem 167 razy

A ja dlatego twierdzę, że ogromnym błędem jest stawianie w większości na obcokrajowców. Później właśnie dochodzi do takich sytuacji, że przychodzi koniec sezonu i nie ma za co ich "ściągnąć" na mecz. No i może się to jutro skończyć walkowerem jak M. Polak strzeli focha :evil:

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#71 Postautor: halu_uche » 9 września 2006, o 11:34

meesha pisze:
Ale ten bonus i tak nic im nie zmieni... Żeby się obronić przed barażami muszą niestety tak czy inaczej wygrać w Grudziądzu :roll: Oczywiście przy założeniu, że Grudziądz przegra u nas, bo inaczej i tak po ptokach...

EDIT: troszkę się pomyliłem
Krosno - Lublin 3:0
Lublin - GrudziÄ…dz 3:0
GrudziÄ…dz - Krosno 2:1

i tabela przy takim układzie:

5. Lublin 16 pkt.
6. Krosno 10 pkt.
7. GrudziÄ…dz 9 pkt.

A może jednak się nie pomyliłem :? Bez tego bonusa na nas będą mieć po 9 punktów ale Krosno wyżej ze względu na bonus w dwumeczu z Grudziądzem :P Więc tak czy inaczej Krosno musi zrobić w G-dzu 44 punkty :roll: Zdobycie bądź nie bonusa z Lublinem jest w tym wypadku bez znaczenia...

Człowieku chyba zwariowałeś :P
Grudziądz - Krosno tak nie będzie, gdyż mamy tylko cztery punkty przewagi, a nasi nie zrobią w Grudziądzu 40 punktów. Lublin - Krosno też nie będzie 0:3. Krosno w barażu jedzie i to pewne.

meesha
Trener
Kontakt:

#72 Postautor: meesha » 9 września 2006, o 11:46

Człowieku chyba zwariowałeś
Przedstawiłem jedynie symulację teoretycznego modelu :wink: Czy to takie wariactwo :?: :lol:
Miałem na celu wykazać, że Krosno nie potrzebuje bonusa w meczu z Lublinem bo nic Wam to nie da jeśli nie zdobędziecie bonusa w Grudziądzu. Stopnia realności powyższej teorii nie oceniałem przez wzgląd na sympatię do "Wilków" :)

szakes
Szkółkowicz

#73 Postautor: szakes » 9 września 2006, o 12:29

dilucio pisze:a na live ci nie powiem bo sie boje ze mnie zbijesz...
tu nasowa mi sie tylko jedeno zdanie :lol:
...spoko swierzak sprawdzalismy czy wydyganiec nie jestes...
cytat z filmu symetria - polecam

a wracajac do tematu

dilucio pisze:a moze poprostu ma nas gdzies...przejzyj na oczy czlowieku i nie badz taki naiwniak...

a moze to ty jestes uprzedzony do jacka :?: jacek najprawdopodobnie ma mecz w anglii

Do niedzielnego spotkania zespół z Lublina przystÄ…pi w bardzo okrojonym skÅ‚adzie. W barwach TÅ»-u nie wystÄ…pi krajowy lider lublinian – Jacek RempaÅ‚a, który uczestniczy w rozgrywkach ligi angielskiej

zrodlo: http://www.sportowefakty.pl

i juz napewno wiem ze polak wystapi w meczu z krosnem - byl wczoraj na treningu (7-8 okrazen i defekt, pozniej juz nie wyjechal), jego ojciec cos rozmawial z bieleckim (dostal opone na mecz :lol: ) wiec raczej nie powinno go zabraknac w niedzielnym meczu z krosnem

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#74 Postautor: Fork » 9 września 2006, o 12:44

Jaka jest sprawa z Jackiem R. ?

Czy przypadkiem nie jedzie on w niedziele na wyspach?
Zmieniło się coś?
Meesha napisał skład, ja odpisałem kto może pojechać w Krośnie. Tyle...
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#75 Postautor: Hans » 9 września 2006, o 13:13

No kur** *** od kiedy to dla Polaka ważniejsze są występy w Anglii bardziej niż w Polsce- rodzimej lidze :?:
Brak słów.. :roll:
Niech Jacuś spierd*** do Niemiec na ogórki :twisted: