Jacek Rempała
bartexs1 pisze:bkapusta pisze:"Po dobrym sezonie na pierwszoligowych torach, masz już jakieś propozycje startów z innych klubów na przyszły sezon?"
Kurde "po dobrym" ?:)
"po dobrym" patrząc na innych zawodników Tż-u Lublin, w końcu najskuteczniejszybo "aż" 1,98 średnia
W kontekscie ofert z innych klubow chyba glupio stosowac ocene wzgledna [czyli na tle innych z Tz]...
koniec sezonu dla Jacka... http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=11894 troche szkoda 
Wczoraj w Lublinie zakończył się tegoroczny sezon żużlowy. W ostatniej kolejce Lublin podejmował u siebie przedostatnią w pierwszoligowej tabeli drużynę z Grudziądza.
W Lublinie na tym meczu pojawił się Jacek Rempała, mimo kontuzji odniesionej na angielskich torach. Jak widać było, Jacek nie tylko potrafił stworzyć "zgraną paczkę" w drużynie, ale także zyskał wielką sympatię wśrod lubelskich kibiców. O tym może świadczyć chociażby pozowanie do zdjęć czy rozdawanie autografów zaraz po zawodach.
O to niektóre opinie kibiców, które można było uslyszeć w parku maszyn po zawodach na temat Jacka:
"Jacek to najpewniejszy punkt zespołu"
"W odróżnieniu od Śwista różnica między nimi jest przeogromna to profesjonalista w dosłownym tego słowa znaczeniu"
" Jacek jest THE Best"
"Dobrze byłoby jakby u nas został"
"Jacek u nas musi zostać, przyjdzie jeszcze Grzegorz i mamy ekstralige"
cytowałem za stroną jacka
No cóż były też i inne zwroty ....
szczeglnie po IMP ...
W Lublinie na tym meczu pojawił się Jacek Rempała, mimo kontuzji odniesionej na angielskich torach. Jak widać było, Jacek nie tylko potrafił stworzyć "zgraną paczkę" w drużynie, ale także zyskał wielką sympatię wśrod lubelskich kibiców. O tym może świadczyć chociażby pozowanie do zdjęć czy rozdawanie autografów zaraz po zawodach.
O to niektóre opinie kibiców, które można było uslyszeć w parku maszyn po zawodach na temat Jacka:
"W odróżnieniu od Śwista różnica między nimi jest przeogromna to profesjonalista w dosłownym tego słowa znaczeniu"
" Jacek jest THE Best"
No cóż były też i inne zwroty ....
piotr76 pisze:Wczoraj w Lublinie zakończył się tegoroczny sezon żużlowy. W ostatniej kolejce Lublin podejmował u siebie przedostatnią w pierwszoligowej tabeli drużynę z Grudziądza.
to jakas impreza byla wczoraj, czy ty masz taki orient
piotr76 pisze:O to niektóre opinie kibiców, które można było uslyszeć w parku maszyn po zawodach na temat Jacka:
" Jacek jest THE Best"
po ktoryms meczu (nie pamietam z kim bylo to wtedy jak wywiozl klimka 2 razy w bande), slyszalem inne typu
jacek spier***j do tarnowa
nawet ktos chcial transparent zrobic
a tak z drugiej strony czyzby jacek chcial u nas zostac
http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=12998
Jacek podpisał z "Bandytani" więc chyba jakaś pozytaywna wiadomość że będzie miał gdzie jeździć
Jacek podpisał z "Bandytani" więc chyba jakaś pozytaywna wiadomość że będzie miał gdzie jeździć
Nie rozumiem? Pozytywna wiadomość bo będzie miał gdzie jeżdzić ?? To nasz najlepszy zawodnik ubiegłego sezonu, do tego jeden z najbardziej doświadczonych w kraju i myślałeś ze nie znajdzie sobie pracodawcy?? Bądz pewien, że z każdej ligi ma kilka ofert i siedzi z cygarem i przebiera.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
fan_lublin
No to kolejny sezon Rempały w Premier League
. Myślę jednak, że tej klasy zawodnik nie powinien jeździć w Elite League, spodziewam się, że i tam podpisze. Pewnie w Polsce znajdzie też klub. Nie oszukujmy się odpowiednik angielski ligi polskiej już dużo gorszy i myślę, że powinien sobie Premier League odpuścić. Przecież tam nie jeżdzą klasowi zawodnicy a wiemy jakiej kontuzjii Jacek nabawił się w tej lidze
.
fan_lublin pisze zeby pisac i nic nie wnosi do dyskusji ale stingu dla Ciebie postaram się przetłumaczyć jego post
A więc: Kolejny sezon w PL ale nie powinien jeżdzić w EL!
W Polsce znajdzie klub!
Powinien jeżdzić w EL, odpuścić PL!
Jeżdzą sami słabi zawodnicy i często się przerwcają i łatwiej o kontuzję

A więc: Kolejny sezon w PL ale nie powinien jeżdzić w EL!
W Polsce znajdzie klub!
Powinien jeżdzić w EL, odpuścić PL!
Jeżdzą sami słabi zawodnicy i często się przerwcają i łatwiej o kontuzję
Re: Jacek Rempała
Myślę, że w tych okolicznościach i czasie warto powiedzieć, że Lublin również jest myślami z rodziną Rempałów:
http://sportowefakty.wp.pl/zuzel/603558 ... tylko-moze
ps. Jeśli się nie mylę, Krystian występował u nas jako "gość" i zaliczył udany występ.
Krystian trzymamy kciuki! Wracaj do zdrowia chłopaku!
http://sportowefakty.wp.pl/zuzel/603558 ... tylko-moze
ps. Jeśli się nie mylę, Krystian występował u nas jako "gość" i zaliczył udany występ.
Krystian trzymamy kciuki! Wracaj do zdrowia chłopaku!
Na facebooku "KMŻ Motor Lublin" zobaczyłem, że dzisiaj o 16:30 w kościele przy ulicy Biskupa Fulmana ma się odbyć msza za Krystiana, którą odprawić ma ksiądz Jan Kiełbasa. Ja się wybieram i zachęcam innych kibiców do wsparcia Krystiana w ten sposób.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Czy my jako kibice Motoru wybierzemy się na pogrzeb Krystiana ?? 
Kuuuuurwaaaaa mać. Są takie dni kiedy żałuję że nie jestem fanem tenisa czy i innej ręcznej:-(
Straszna tragedia. Dawno śmierć żużlowca tak mną wstrząsnęła. Brakuje słów, by wyrazić cały żal.
Tak bardzo żal całej żużlowej rodziny. Jacka. Kacpra Woryny, który będzie musiał żyć i jeździć (?) ze świadomością, że przyczynił się do śmierci kolegi z toru. Oby wszyscy to udźwignęli. Boże dopomóż...
Spoczywaj w pokoju.
Tak bardzo żal całej żużlowej rodziny. Jacka. Kacpra Woryny, który będzie musiał żyć i jeździć (?) ze świadomością, że przyczynił się do śmierci kolegi z toru. Oby wszyscy to udźwignęli. Boże dopomóż...
Spoczywaj w pokoju.