Volt pisze:Widze ze zawrzała dysksja na temat Jacka Golloba a ja zrobie odskocznie od tematu i podam ot taki luzny skladzik
1 M.Staszewski
2 Mich.Szczepaniak
3.K.Słaboń
4 A.Shields (jeśli bedzie chcial dalej u nas jeżdzic chcetnie zobacze go w nastepnym sezonie)
5 K.Jansson/M.Max
6 L.Tomicek
7 A.Messing
8 D.Jeleniewski
Pozdro
człowieku z choinki sie urwałeś??Ludzie to jest temat o składzie na sezon 2007,a nie o naszych marzeniach.No ale podsumujmy:
Staszewski:Jeżeli ZG nie będzie miała jakichś znaczących wzmocnien to na pewno nie będą go chcieli oddać,zresztą on ma chyba ambicje na e-lige
Szczepaniak:Dużo klubów będzie go chciało nie tylko my,chyba że zostanie po prostu w e-lidze chcąc się rozwijać.
Słaboń:Sądzisz że będzie sie chciał marnować w pierwszej lidze??Zresztą ma całkiem niezły sezon w toruniu,więc raczej znajdzie pracodawce w e-lidze.
Shields:On akurat jest w zupełności w naszym zasięgu i w miarę skuteczny chociaż nie można tego w zupełności oceniać,bo pojechał ze słabym krosnem,jeden bieg w grudziądzu,jeden bieg z ostrowem,no i jeszcze zrobił
5+2 z bardzo osłabionym gorzowem,więc w sumie nie wiadomo jakby się sprawdzał z lepszymi przeciwnikami,ale zawsze dobra druga linia.
Jansson:Możnaby go ściągnąć,ale znając życie albo gorzów przedłuży z nim kontrakt albo ktoś inny nam go sprzątnie.
Max:Facet nie może się odnaleźć po kontuzji i poza pewnymi przebłyskami wcale nie był lepszy np. od Knappa.Ale myślę,że po tym przeciętnym sezonie jak najbardziej w naszym zasięgu.
Tomicek i Messing:Lubię ich,na pewno możemy ich zatrzymać,ale pytanie czy po tym sezonie nadal na pozycji juniora będą mogli być wstawiani obco
No i Jeleń:Chwilowo nasz jedyny wychowanek,który jeździ u nas,a rokuje jakieś nadzieje na przyszłość(no nie liczę oczywiście juniorów).Warto go zatrzymać,ale raczej na rezerwe albo na drugą linię bo ma już 24 więc pod ósemkę go nie będzie można wstawić,ale jestem zdecydowanie za tym,żeby go zatrzymać(mogliby wprowadzić przepis że nie ma limitu wiekowego dla 8 i 16,tak chyba było w 2003).No i poza tym to mój ulubiony zawodnik.
PatrzÄ…c realnie:
1.Jeleniewski
2.Knapp
3.Burza
4.Staszek
5.Karlsson/Max/Jansson
6.Klimek
7.Messing
8.Tomicek
rezerwa:
Trumiński
Piszcz