Traktuj to jak chcesz

. Zdefiniuj mi tylko czym charakteryzuje się zawodnik rezerwowy. Przecież nie ściągniemy na rezerwe niewiadomo jakiego asiora.
Rezerwowy zawodnk to taki który bedzie jeżdził a nie taki, który po byle jakim upadku będzie dochodził do siebie pół roku
Grzesiu skąd wiesz ile bierze Pecyna a ile Smith? Skoro pilanin od paru sezonów non stop dokłada do żużla to oferta zbliżona do tej jaką miał w tym sezonie np.Piszcz będzie dla niego interesująca. Nie warto spróbować?
Nie trzeba być znawcą żeby znać realia w jakich startowali obaj zawodnicy. Pecyna może sobie gadać o chce i nikt tego nie wie jak jest. Ja oceniam fakty, Smith wcale nie jezdził pół sezonu, a to chyba najgorsze rozwiązanie z możliwych.
Oczywiście, że po awansie będzie trzeba przebudować skład. Ale czy wywalisz zawodnika, która w sezonie 2003 robił w elidze w granicach 7-10 pkt? A takimi są własnie i Chrzanowski i Pecyna.
Takim też miał być Grzesiek Knapp, a z pewnością taki jest Smith.
A na jakiej podstawie tak sądzisz oprócz "tak czuję"? Co by nie mówić Smith to nie ta sama klasa sportowa co Janusz - do niedawna eteatowy zawodnik GP, trzykrotny mistrz Anglii.
Mój "czuj"

jest taki sam jak twój odnośnie startów Smitha w naszym klubie. Gwarancji nie ma na nic.
Nie zupełnie taki sam. Smith tylko w ekstralidze sobie nie radził ostatnio, ale ogólnie nie schodzi poniżej pewnego poziomu - nawet przy zniżce formy. A jestem przekonany że obniżki jakie miał to brak funduszy na sprzęt.
Jednakże jego wiek daje wiele do myślenia. Z jego formą może być już tylko gorzej.
Paplanina. Co ma wiek do jazdy? Smith się nie wozi, jeżeli trzeba atakuje do końca. Może petycję trzeba pisać do Huszczy, żeby nie jeździł. Nie bądź typowym kibicem, który gdzieś zasłyszał jakąś bzdurę o wieku i powtarza. A skoro już tak, to niech nie jeździ Śledź, Mordel i wprowadzmy limit wieku do 30-tu lat.