Żużel w TV
Gawrzyk pisze:podobno grupę lubelskich kibiców pokazywali podczas relacji z Tarnowa![]()
![]()
" Grupę":-). Podobno jeden koleś skakał do góry z radości i zauroczył realizatora
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
grzesieck pisze:zapomniales o Adrenalinie (tzn. napisales Ejdżej, ale Adrenaline nawet Wójcik podlapal), Herbiem i Gregu ; )
To już jest jakiś jego świr - już nawet Hampel jest JARO. Rozumiem, że trzeba sie popisywać trzyletnim pobytem w stanach i jest się ziomalem, ale to jest karykaturalne. W wykręcaniu żuchwy przy wymowie moze się pojedynkować tylko z Mixem Kolanko. I najnowszy jego wymysł - czyt. JAZON Krampi.
grzesieck pisze:nie nie, to na 100% bylo "jo" : )
a i jeszcze denerwuje mnie jedna rzecz, Lorek chyba mysli, ze jest jedyna osoba w tym kraju, ktora zna jezyk angielski, czemu zawsze tlumaczy to co powiedzial zawodnik calkiem inaczej niz powinien?
A czemu nie ma Hansa Nielsena a jest Nilzn (ostatni raz taką wymowę słyszałem u komentatora niemieckiej telewizji z finału w Monachium).