7 urodziny forum

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz

#476 Postautor: Pietter » 10 sierpnia 2006, o 16:51

Gawrzyk pisze:
Pietter pisze:
zachęcam do pomocy. Być może nasi żuzlowcy zaczną się lepiej spisywać....

to jeśli administrator nie ma czasu na aktualizowanie stronki o wyniki naszych w ligach zagranicznych itp to niech podzieli się z kimś obowiązkami bo nasza stronka w porównaniu ze stronką drużyn z Ostrowa czy Zielonki pozostaje daleko z tyłu.

dokladniem taki jest plan od niepamietnych czasow. Tylko, że tych ktosiów brakuje. Jesteś chętny?

sądzę, że np ja mógłbym się tym zająć. Czasami bawie się grafiką, a dziennie przed komputerem spędzam sporo czasu. Jeśli mógłbym jakoś pomóc to gg 5807360

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#477 Postautor: kilar » 10 sierpnia 2006, o 20:30

Mikas pisze:No tak Gawrzyk i Shack to mają obowiązek robić wszystko za darmo a innym to jeszcze niech zapłacą

A to juz nie moja wina, ze za to nie dostaja zadnego wynagrodzenia. Jesli to jest w ich interesie, to prosze bardzo.

Mikas pisze:Zdjęcia też Ci sie miło ogląda z różnych zawodów a zapłaciłeś kiedykolwiek Shackowi za jego pracę albo chociażby zwróciłeś koszty podróży za relacje z meczów wyjazdowych

A dlaczego mam placic za zdjecia, skoro place za bilet ? To nie moja wina, ze nawet znikomy procent z ceny biletu nie jest przeznaczany na ich prace.

Mikas pisze:
Weź sie człowieku zastanów trochę, jak jesteś taki mądry to napisz jakiegoś newsa wyślij na maila do Gawrzyka lub Shacka a oni pewnie umieszczą go na stronie a nawet podpiszą Twoim nazwiskiem. Zamiast ciągle narzekac to coś w koncu sam zrób dla tego klubu i to samo dotyczy sie całej reszty.

czy ja gdzies narzekam ??? napisalem tylko jaki jest najprostszy sposob na rozwiazanie problemu dotyczacego braku chetnych na pomoc w prowadzeniu stronki.

Nie wiem czego sie unosisz, skoro prawda jest, ze pieniadz moze duzo zdzialac.
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2006, o 14:13 przez kilar, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#478 Postautor: kdsz » 10 sierpnia 2006, o 21:36

Ech, a co z tzw. "postawÄ… obywatelskÄ…" ? ;)
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Koper
Trener
Kontakt:

#479 Postautor: Koper » 10 sierpnia 2006, o 21:41

kdsz pisze:Ech, a co z tzw. "postawÄ… obywatelskÄ…" ? ;)
Zaczekaj do IV RP :wink:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#480 Postautor: mikas » 10 sierpnia 2006, o 23:07

kilar pisze:
mikas pisze:No tak Gawrzyk i Shack to mają obowiązek robić wszystko za darmo a innym to jeszcze niech zapłacą :roll:

A to juz nie moja wina, ze za to nie dostaja zadnego wynagrodzenia. Jesli to jest w ich interesie, to prosze bardzo.

mikas pisze:Zdjęcia też Ci sie miło ogląda z różnych zawodów a zapłaciłeś kiedykolwiek Shackowi za jego pracę albo chociażby zwróciłeś koszty podróży za relacje z meczów wyjazdowych :?:

A dlaczego mam placic za zdjecia, skoro place za bilet ? To nie moja wina, ze nawet znikomy procent z ceny biletu nie jest przeznaczany na ich prace.

mikas pisze:Weź sie człowieku zastanów trochę, jak jesteś taki mądry to napisz jakiegoś newsa wyślij na maila do Gawrzyka lub Shacka a oni pewnie umieszczą go na stronie a nawet podpiszą Twoim nazwiskiem. Zamiast ciągle narzekac to coś w koncu sam zrób dla tego klubu i to samo dotyczy sie całej reszty.

czy ja gdzies narzekam ??? napisalem tylko jaki jest najprostszy sposob na rozwiazanie problemu dotyczacego braku chetnych na pomoc w prowadzeniu stronki.

Nie wiem czego sie unosisz, skoro prawda jest, ze pieniadz moze duzo zdzialac.

Ten post kilara zasługuje na specjalne miejsce...
tutaj: http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1841

Ad1. W jakim ich interesie ?? :shock:

Ad2. A co ma do tego Twoje płacenie za bilet, płacąc za bilet masz prawo obejrzec mecz i nic więcej, nikt Ci w ramach tego biletu nie gwarantuje, że możesz sobie obejrzec jakiekolwiek zdjecia w internecie. I dlaczego ktoś miałby przeznaczac jakiekolwiek pieniądze z biletów na forum, stronę czy galerie skoro chłopaki robia to za darmo, kiedyś dla własnej satysfakcji teraz pewnie tylko dlatego żeby odciązyć od takich rzeczy władze klubu? Szkoda że oprócz nich niewielu stać na taką bezinteresowność a 90% wspaniałych lubelskich kibiców oczywiście coś by pomogło, ale pierwsze ich pytanie brzmi: "za ile?" :roll:

Ad3. Nie unosze się, tylko nie mogę czasem powstrzymac się i obojętnie przejść obok ludzkiej głupoty.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#481 Postautor: kilar » 10 sierpnia 2006, o 23:29

mikas pisze:
Ten post kilara zasługuje na specjalne miejsce...
tutaj: http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1841

Ad1. W jakim ich interesie ?? :shock:

Ad2. A co ma do tego Twoje płacenie za bilet, płacąc za bilet masz prawo obejrzec mecz i nic więcej, nikt Ci w ramach tego biletu nie gwarantuje, że możesz sobie obejrzec jakiekolwiek zdjecia w internecie. I dlaczego ktoś miałby przeznaczac jakiekolwiek pieniądze z biletów na forum, stronę czy galerie skoro chłopaki robia to za darmo, kiedyś dla własnej satysfakcji teraz pewnie tylko dlatego żeby odciązyć od takich rzeczy władze klubu? Szkoda że oprócz nich niewielu stać na taką bezinteresowność a 90% wspaniałych lubelskich kibiców oczywiście coś by pomogło, ale pierwsze ich pytanie brzmi: "za ile?" :roll:

Ad3. Nie unosze się, tylko nie mogę czasem powstrzymac się i obojętnie przejść obok ludzkiej głupoty.

Chetnie zajme tu miejsce (http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1841), ale zaraz za Twoimi wypowiedziami.

AD.1
to, ze oni robia to za darmo, to ich sprawa. Mnie to szczerze mowiac malo obchodzi. Ale nie dziw sie, ze oprocz nich, niestety jest niewielu takich wolontariuszy.

AD.2
A zaplacilbys jakbys mial obejrzec zdjecia z meczu ?? Watpie.

Dlaczego ktos mialby przeznaczac pieniadze na forum ? Moze po to by poprostu jakos zareklamowac ten sport, przyciagnac darczyncow, pokazac, ze klub jest w pelni profesjonalny.
Zauwaz, ze bardzo duzo firm ma swoja strone internetowa i dzieki temu sie rozwijaja, zdobywaja zamowienia na wykonanie jakiejs uslugi czy cos w tym stylu.

AD.3
ojej...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#482 Postautor: mikas » 11 sierpnia 2006, o 00:05

Albo jesli dyskutujesz trzymaj sie tematu dyskusji albo sie nie wypowiadaj wcale, co chwila piszesz o czymÅ› innym.
Przypominam, że zaczeło sie od tego że ludzie mają wielkie wymagania co do prowadzenia strony itd. ale jak trzeba chętnych do pomocy (już wiele razy Gawrzyk z Shackiem zachęcali) to nikogo jakos specjalnie nie widać. Dziś pierwszy raz chyba pojawiły sie jakieś śmiałe deklaracje, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ty podsunąłeś jakis debilny pomysł żeby Gawrzyk z Shackiem płacili ludziom za pisanie na stronie itp. i to skrytykowałem tłumacząc Ci co i jak. Jak nie dociera i Twoja odpowiedz polega na zmianie tematu ( zresztą dalej pisząc głównie bzdury) to już nie moja wina. Nie chce mi sie dalej ciągnąc tej durnej polemiki w której wszystko jest tak jasne, że jak ktoś do tej pory nie zrozumiał to już potrzeba mu tylko lekarza.

I na koniec. Odnosnie twoich Ad1 i 2. Ja sie nie dziwie, pisze jedynie że jak zwykle niech pojawi sie jakikolwiek bład na stronie czy brak relacji z meczu to jest 100 krytykantów, których nie obchodzi np. że ktoś ma też inne ważniejsze zajęcia oprócz prowadzenia strony czy jakiekolwiek inne powody przez które coś tam jest na stronie zaniedbane, ale zeby cos zrobic to jest 5 osób albo i nie. To samo ze zdjeciami, niech tylko nie ma zdjec z jakiegoś meczu to zaraz lament na forum, wszyscy maja postawę roszczeniową conajmniej jakby właśnie za używanie forum, strony, galerii płacili.
Nie podoba sie to nikt nie ma obowiązku tu wchodzić, tak jak nikt nie ma obowiązku tego wszystkiego prowadzić.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#483 Postautor: Hans » 11 sierpnia 2006, o 00:14

mikas pisze:to nikogo jakos specjalnie nie widać.

Oto mój tekst, który mam nadzieję pojawi się na stronie TŻ(już został wysłany do Gawrzyka :wink: ), a jest on ona temat:

"Podsumowanie rundy zasadniczej w wykonaniu TÅ» Sipma Lublin"

TŻ Sipma Lublin przed tym sezonem był postrzegany jako zespół, który będzie walczył o najwyższe cele. Tacy zawodnicy jak: Jacek Rempała, Piotr Świst, Chris Louis czy David Norris mieli zapewnić lubelskiemu zespołowi awans do pierwszej czwórki .
Przed samym rozpoczęciem sezonu kontuzję odniósł szwedzki junior TŻ, Andreas Messing, który pauzował przez kilka następnych tygodni. Był to początek plagi kontuzji w lubelskim zespole, która prześladuje zespół od kilku lat.
W spotkaniu inaugurującym sezon 2006 własną publicznością lubelski zespół pewnie pokonał KSŻ Krosno w stosunku 60:30 Ten wynik rozbudził nadziję miejscowych kibiców na udany sezon. Najlepszy w tym spotkaniu był Adam Shields- zdobywca 14 punktów.
W następnej kolejce nasz zespół wybrał się na mecz wyjazdowy do Grudziądza.
Tam jak się okazało szybko został ostudzony zapęd lubelskich fanów, co do awansu do ekstraligi. TŻ Lublin poniósł pierwszą porażkę 54:36. W biegu szóstym meczu miał miejsce na pierwszym łuku upadek Adama Shieldsa, nie wyglądający groźnie. Jednakże okazało się, że straniero "koziołków" złamał miednicę i będzie musiał pauzować przez kilka kolejnych meczów. Była to już druga kontuzja w lubelskim zespole. W trzeciej rundzie do Lublina zawitał Start Gniezno i poniósł porażkę w stosunku 53:37. W tym meczu najlepszym zawodnikiem był Daniel Jeleniewski, który wraz z bonusami zdobył komplet 15 punktów.
Od tego momentu lubelscy kibice zostali skazani na ciężkÄ… próbÄ™. Nasz zespół kolejne trzy mecze jechaÅ‚ na wyjazdach, z pretendentami do awansu do ekstraligi: StalÄ… Gorzów, Intarem Ostrów i ZKÅ»-em ZielonÄ… Góra co spowodowaÅ‚o, że miejscowi kibice mogli zobaczyć w akcji swoich zawodników dopiero 28 maja. Najpierw w Gorzowie przegrana lublinian 52:37, później w Ostrowie 61:29 i w Zielonej Górze 57:33 pokazaÅ‚y, że lubelski zespół bÄ™dzie miaÅ‚ trudnoÅ›ci z zajÄ™ciem miejsca w pierwszej czwórce. W ósmej rundzie TÅ» podejmowaÅ‚ drużynÄ™ ZKÅ» Zielona Góra. Na bardzo rozmokniÄ™tym torze TÅ» Sipma Lublin przegraÅ‚o 37:53. ByÅ‚a to czwarta porażka z rzÄ™du miejscowej ekipy, której kibice już w coraz mniejszej iloÅ›ci pojawiali siÄ™ na stadionie miejskim. W dziewiÄ…tej kolejce TÅ» Sipma Lublin pauzowaÅ‚. W kolejnej rundzie do Koziego grodu powinien przyjechać zespół z Ostrowa. Mecz ten jednak zostaÅ‚ przeÅ‚ożony z powodu startu w półfinale IME naszego zawodnika- Jacka RempaÅ‚y. W jedenastej kolejce Tż zmierzyÅ‚ siÄ™ u siebie ze StalÄ… Gorzów.Wówczas w barwach „KozioÅ‚ków” zadebiutowaÅ‚ RafaÅ‚ Klimek. Głównym celem w tym spotkaniu byÅ‚o nie tylko pokonanie gorzowian, ale także zdobycie punktu bonusowego. Cel zostaÅ‚ osiÄ…gniÄ™ty, jednak patrzÄ…c na to, że goÅ›cie zjawili siÄ™ tylko z jednym obcokrajowcem Davidem Ruudem, to i tak ambitnie walczyli o wywiezienie punktu bonusowego z Lublina. Mecz zakoÅ„czyÅ‚ siÄ™ wynikiem 56:34. Na pochwałę tym mecz zasÅ‚uguje debiutant-RafaÅ‚ Klimek, który w swym pierwszym biegu zwyciÄ™zyÅ‚. Najskuteczniejszym zawodnikiem lubelskiej ekipy po raz kolejny byÅ‚ Daniel Jeleniewski, zdobywca 11 punktów. Po tym spotkaniu ekipa lubelska nadal miaÅ‚a szanse na awans do czoÅ‚owej czwórki.
W zalegÅ‚ym meczu do Lublina przyjechaÅ‚ zespół z Ostrowa. Po bardzo ciekawym i emocjonujÄ…cym meczu minimalnie lepsi okazali siÄ™ goÅ›cie wygrywajÄ…c to spotkanie 46:44, najskuteczniejszymi zawodnikami w tym spotkaniu jak później okaże byli dwaj liderzy TÅ»-u Bohumil Brhel oraz Jacek RempaÅ‚a. Pech przeÅ›ladowaÅ‚ nadal lubelski klub i Adama Shieldsa. Popularny „Kangur” w swoim pierwszym starcie zaliczyÅ‚ upadek, przez co odnowiÅ‚a mu siÄ™ kontuzja miednicy. Kolejny mecz wyjazdowy i kolejna porażka TÅ»-u. Tym razem w Gnieźnie w stosunku 55:35. TÄ… porażkÄ… lublinianie stracili szansÄ™ wejÅ›cia do pierwszej czwórki walczÄ…cej o ekstraligÄ™. Nasz zespół osÅ‚abiony brakiem podstawowych zawodników, Adama Shieldsa oraz Lubosa Tomicka nie zdoÅ‚aÅ‚ wywieźć z Gniezna nawet punktu bonusowego.
W kolejnym spotkaniu, z GTŻ Grudziądz, TZ Sipma Lublin, które już prawie całkowicie straciło szansę na awans do czołowej czwórki zwyciężyło wysoko 60:29. Na ostatni mecz rundy zasadniczej lubelscy zawodnicy udali się do Krosna.
Tam w bardzo okrojonym skÅ‚adzie, "kozioÅ‚ki" wysoko przegraÅ‚y z tamtejszymi „wilkami” 55:35, przez co rundÄ™ zasadniczÄ… zespół ten ukoÅ„czyÅ‚ na 5 miejscu w tabeli.
PodsumowujÄ…c można sobie powiedzieć- „to nie tak miaÅ‚o być”, zawiódÅ‚ przede wszystkim caÅ‚y zespół a nie tylko poszczególni zawodnicy. SÅ‚aba postawa Piotra Åšwista i prawie caÅ‚ego zespoÅ‚u na meczach wyjazdowych oraz lubelskich stranieri, z których tylko pociechÄ™ można byÅ‚o mieć z Lubosa Tomicka, Andreasa Messinga i w wiÄ™kszoÅ›ci meczów z Bohumila Brhela. Na caÅ‚ej linii zawiódÅ‚ Chris Louis a innym naszym zawodnikom zagranicznym nie pasowaÅ‚y terminy lub z innych powodów nie startowali w barwach naszej drużyny. Lubelski zespół także trapiÅ‚y kontuzjÄ™, co po części usprawiedliwia wyniki zawodników, lecz przed sezonem wydawaÅ‚o siÄ™, że tak dÅ‚uga Å‚awka zawodników zapobiegnie tego typu sytuacjom. A na koniec zadajmy sobie pytanie: jakie cele postawione zostaÅ‚y zakontraktowanym zawodnikom? Bo z wyników można wysnuć jeden wniosek: przetrwać sezon i dociÄ…gnąć go do koÅ„ca.

Wyniki spotkań TŻ Sipma Lublin w rundzie zasadniczej:

I runda 9 kwietnia 2006: TÅ» Sipma Lublin - KSÅ» Krosno 60:30
II runda 17 kwietnia 2006: GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Sipma Lublin 54:36
III runda 23 kwietnia 2006: TÅ» Sipma Lublin- Fular Gniezno 53:37
IV runda 30 kwietnia 2006: Stal Gorzów - TŻ Sipma Lublin 52:37
V runda 3 maja 2006: KM Ostrów - TŻ Sipma Lublin 61:29
VI runda 7 maja 2006: pauza
VII runda 21 maja 2006: ZKŻ Kronopol Zielona Góra - TŻ Sipma Lublin 57:33
VIII runda 28 maja 2006: TŻ Sipma Lublin- ZKŻ Kronopol Zielona Góra 37:53
IX runda 15 czerwca 2006: pauza
X runda 18 czerwca 2006: TŻ Sipma Lublin- KM Ostrów 44:46
XI runda 25 czerwca 2006: TŻ Sipma Lublin- Stal Gorzów 56:34
XII runda 2 lipca 2006: Fular Gniezno - TÅ» Sipma Lublin 55:35
XIII runda 14 lipca 2006: TÅ» Sipma Lublin- GTÅ» GrudziÄ…dz 60:29
XIV runda. 30 lipca 2006: KSÅ» Krosno - TÅ» Sipma Lublin 55:35

Bilans spotkań lubelskiego klubu przedstawia się następująco: 4 wygrane, 0 remisów, 8 porażek.

Średnie biegowe lubelskich zawodników po rundzie zasadniczej :

Adam Shields- 2,091 pkt. /na bieg
Jacek Rempała - 1,917
Bohumil Brhel- 1,915
Grzegorz Knapp- 1,782
Daniel Jeleniewski- 1,667
Chris Louis- 1,524
Lubos Tomicek- 1,439
Piotr Åšwist- 1,400
Andreas Messing- 1,333
Jurica Pavlic- 1,000
Rafał Klimek- 0,842
Karol Polak- 0,167
Maciej Michaluk- 0,077
Tomas Suchanek- 0,000

EDIT:

Tekst został w znacznej mierze poprawiony, dziękuje za zauważenie pewnych błędów. Myślę, że jest ich już znikoma ilośc :wink:
Każdemu, kto się przyczynił do tego, aby ten tekst mógł zostać opublikowany na stronie oficjalnej naszego klubu, serdecznie dziękuje.

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2006, o 14:38 przez Hans, łącznie zmieniany 10 razy.

Klusek

#485 Postautor: Klusek » 11 sierpnia 2006, o 00:38

a ja dziękuję twórcom strony i forum za to co robią, i życzę żeby nadal im się chciało:)

Koper
Trener
Kontakt:

#486 Postautor: Koper » 11 sierpnia 2006, o 00:44

sting126 pisze:Mocno sredni ten tekst...
Początki bywają trudne, z czasem Hans bedzie pisał lepsze teksty, a samo wykazanie inicjatywy jest godne pochwały.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#487 Postautor: kdsz » 11 sierpnia 2006, o 08:58

A ja myślę, że tekst OK. Co prawda trafiło się kilka byków w stylu "naszym zawodnikom obcokrajowym", ale przecież Hans nie mógł skorzystać ze zbawiennych działań korekty.

PS. Tak mi się skojarzyło - pamiętacie takst w Kurierze o lubelskich motocyklistach? Strasznie chiałbym się dowiedzieć, czy rzeczywiście autor artykułu użył tak fachowego sformułowania, czy też te oryginalne słownictwo zostało wprowadzone przez panią korektorkę? ;)
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#489 Postautor: mikas » 11 sierpnia 2006, o 10:34

No juz Hans poprawił trochę. Jest jeszcze kilka drobnych niedociągnięć jak "W biegu szóstym meczu miał miejsce na pierwszym łuku upadł Adam Shields" ale dokładnie liczą się chęci. Hans przeczytaj swoj tekst jeszcze raz dokładnie, spróbuj wyłapać błędy (wiadomo samemu jest trudno ) i je poprawić i powinno byc OK.
Pierwsze z brzegu co jeszcze wyłapałem.
"...Nasz zespół kolejne trzy mecze jechał na wyjazdach, u pretendentów do awansu do ekstraligi: Stalą Gorzów, Intarem Ostrów i ZKŻ-em Zieloną Górą spowodowały, że miejscowi kibice..."

lepiej by było "z pretendentami do awansu" i "co spowodowało"

Jest jeszcze kilka błędów stylistycznych, ale nie mam juz czasu wypisywac bo wyjeżdzam, jeśli zostaną poprawione to spokojnie można by wrzucić to na stronę.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#490 Postautor: Lublin_Fan » 11 sierpnia 2006, o 10:34

A może zagadać z redaktorem Zalewą? :lol:
Niech nas Zalewa swoimi głupotami zalewa :lol: ;)

Pozdr.

kylong
Junior
Kontakt:

#491 Postautor: kylong » 11 sierpnia 2006, o 11:12

''Kolejny mecz wyjazdowy i kolejna porażka Tż-tu. Tym razem w Gnieźnie w stosunku 55:35 i stracili szansę na wejście do pierwszej czwórki, która walczyć będzie o awans do ekstraligi''

moim zdaniem lepiej by brzmiało:

''Kolejny mecz wyjazdowy i kolejna porażka Tż-tu. Tym razem w Gnieźnie w stosunku 55:35. Tą porażką lublinianie stracili szansę wejśca do pierwszej czwórki walczącej o ekstraligę''
:?: :?:
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#492 Postautor: kilar » 11 sierpnia 2006, o 14:10

mikas pisze:Albo jesli dyskutujesz trzymaj sie tematu dyskusji albo sie nie wypowiadaj wcale, co chwila piszesz o czymÅ› innym.
Przypominam, że zaczeło sie od tego że ludzie mają wielkie wymagania co do prowadzenia strony itd. ale jak trzeba chętnych do pomocy (już wiele razy Gawrzyk z Shackiem zachęcali) to nikogo jakos specjalnie nie widać. Dziś pierwszy raz chyba pojawiły sie jakieś śmiałe deklaracje, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pisze o czyms innym ? :shock: Ja ripostuje na Twoje "argumenty".

mikas pisze:Ty podsunąłeś jakis debilny pomysł żeby Gawrzyk z Shackiem płacili ludziom za pisanie na stronie itp. i to skrytykowałem tłumacząc Ci co i jak.

:shock: :lol: a to dobre :lol: Nigdy bym nie pomyslal, ze tak zinterpretujesz tamte slowa. Mikasie mi nie chodzilo mi o Gawrzyka i Shacka, tylko o klub :idea:

mikas pisze:Jak nie dociera i Twoja odpowiedz polega na zmianie tematu ( zresztą dalej pisząc głównie bzdury) to już nie moja wina. Nie chce mi sie dalej ciągnąc tej durnej polemiki w której wszystko jest tak jasne, że jak ktoś do tej pory nie zrozumiał to już potrzeba mu tylko lekarza.

No tak znowu zmienilem temat, ale do cholery gdzie ? pokaz paluszkiem :lol:

A krytykanci i lamentujacy zawsze sie znajda. Tylko radze spojrzec, kto to taki, a nie oceniac ludzi jedna miara, bo odnosze wrazenie, ze ostatnia czesc Twojej wypowiedzi (ktorej nie zacytowalem tutaj) odnosi sie do mnie. I to ja jestem ten zly, a przeciez wczesniej wyjasnilem, ze
kilar pisze:napisalem tylko jaki jest najprostszy sposob na rozwiazanie problemu dotyczacego braku chetnych na pomoc w prowadzeniu stronki.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#493 Postautor: wojtas » 11 sierpnia 2006, o 14:23

kilar pisze:Pisze o czyms innym ? :shock: Ja ripostuje na Twoje "argumenty".

Piszac to zdanie sam sobie zaprzeczyles w kontekscie calego posta. Mimo ze sugerujesz ze prowadzisz dyskusje z Mikasem, to na jego ostatnie argumenty nie odpowiedziales kontrargumentami, a zajales sie "wybielaniem" swoich poprzednich teorii.

A wiec faktycznie piszesz o czymÅ› innym :)
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#494 Postautor: mikas » 14 sierpnia 2006, o 15:29

Zeby juz nie odchodzić całkowicie od tamatu odniose sie tylko do tego najważniejszego:

kilar pisze:
mikas pisze:Ty podsunąłeś jakis debilny pomysł żeby Gawrzyk z Shackiem płacili ludziom za pisanie na stronie itp. i to skrytykowałem tłumacząc Ci co i jak.

:shock: :lol: a to dobre :lol: Nigdy bym nie pomyslal, ze tak zinterpretujesz tamte slowa. Mikasie mi nie chodzilo mi o Gawrzyka i Shacka, tylko o klub :idea:

A jak miałem zinterpretować tamte słowa?? Strona, forum, galeria, i cała infrastruktura na której sie to znajduje są własnością Gawrzyka i Shacka (net-land) a nie klubu to z jakiej racji klub ma płacić na coś co nie jest jego własnością?? Chłopaki prowadza to sami, nic z tego nie mając, pomagają dzieki temu klubowi ale to wszystko jest ich a nie klubu, więc klub nic do tego nie ma i jeśli ktoś miałby płacic ludziom to raczej tylko oni a nie klub. Klub im za to nie płaci to z jakiej racji miałby płacić komuś innemu?
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#495 Postautor: Koper » 15 sierpnia 2006, o 12:23

Na stronce chyba mozna juz wprowadzic korekte w dziale "Nastepny mecz" gdzie do dzis jest MDMP z 20 lipca.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#496 Postautor: kilar » 15 sierpnia 2006, o 13:40

mikas pisze:A jak miałem zinterpretować tamte słowa?? Strona, forum, galeria, i cała infrastruktura na której sie to znajduje są własnością Gawrzyka i Shacka (net-land) a nie klubu to z jakiej racji klub ma płacić na coś co nie jest jego własnością?? Chłopaki prowadza to sami, nic z tego nie mając, pomagają dzieki temu klubowi ale to wszystko jest ich a nie klubu, więc klub nic do tego nie ma i jeśli ktoś miałby płacic ludziom to raczej tylko oni a nie klub. Klub im za to nie płaci to z jakiej racji miałby płacić komuś innemu?

Klub nie ma zadnego obowiazku, aby placic jakiekolwiek pieniadze na ta strone. Ale skad ludzie maja sie dowiadywac o imprezach oraganizowanych przez TZ Lublin, skoro w KL sa mylone godziny, a plakatow tez jakos za duzo nie widzialem. A przeciez o to chodzi, zeby na mecze przychodzilo jak najwiecej kibicow, bo znaczna czesc budzetu, to wplywy z biletow. (osobna sprawa to wyniki osiagane przez druzyne, ale o tym nie rozmawiamy przeciez). Tak wiec zostaje tylko i przede wszystkim internet. Wiec moze warto jest zadbac o to by strona internetowa byla wiarygodna i przyciagala nie tylko kibicow, ale i przyszlych sponsorow.
Ja nie mowie, ze strona jest prowadzona zle. Poprostu mozna ja troche ulepszyc pod wzgeledm reklamy meczow, tak jak np robi to Gniezno.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#497 Postautor: mikas » 16 sierpnia 2006, o 10:49

No i znów nie odniosłeś się do mojej ostatniej wypowiedzi tylko piszesz o czymś zupełnie innym :D
Jasne że można wiele rzeczy poprawić ale mój ostatni post był o płaceniu komuś za pisanie na niej newsów itp. sam to zaproponowałeś a teraz nagle gdy Ci odpowiadam w ostatnim poscie (po raz kolejny) to Ty zamiast sie do tego odnieść piszesz o czymś zupełnie innym.
Jak juz to mozesz miec pretensje do klubu że nie prowadzi własnej strony internetowej do ktorej zatrudnia ludzi i od których by mógł cokolwiek wymagać, tylko czy naprawde jest sens wydawac na to pieniądze?? Mimo wszystko internet jest zródłem informacji tylko dla kilkuset osób które się zjawiają na stadionie, dodajmy osób które w tak dużym stopniu interesuja się żużlem że dla nich nawet jakby gazety codziennie podawały inną godzine zawodów to oni i tak by sie dowiedzieli o poprawną bez problemu, reszta z tych kilku tysięcy przychodzacych na mecze czerpie informacje z lokalnej prasy i jak juz to tutaj należy w większym stopniu coś poprawiać. Chociaż z drugiej strony na tyle lat były w tym roku chyba dwie wpadki z godziną rozpoczącia i nagle znów probujesz robić wielką aferę. Jasne ze nie powinno sie to zdarzyć, ale czy naprawe należy to az tak rozdmuchiwać?

Powtarzam w funkcjonowaniu internetowej strony jest oczywiście troche niedociągnięć, ale niektórzy chyba mają zbyt roszczeniowe podejscie. Takm osobom można zaproponowac tylko współpracę.
A pisanie o płaceniu ludziom za taką współópracę jak juz chyba powinno do Ciebie dawno dotrzeć jest chorym pomysłem.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#499 Postautor: kilar » 16 sierpnia 2006, o 11:34

mikas pisze:No i znów nie odniosłeś się do mojej ostatniej wypowiedzi tylko piszesz o czymś zupełnie innym :D
Jasne że można wiele rzeczy poprawić ale mój ostatni post był o płaceniu komuś za pisanie na niej newsów itp. sam to zaproponowałeś a teraz nagle gdy Ci odpowiadam w ostatnim poscie (po raz kolejny) to Ty zamiast sie do tego odnieść piszesz o czymś zupełnie innym.

Pierwsze zdanie odnosi sie do Twojego postu.
Dalej napisalem jakie moga byc korzysci wynikajace z dobrego prowadzenia strony.

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#500 Postautor: Nazir » 16 sierpnia 2006, o 16:17

Miałem nie komentować, ale nie potrafię sie powstrzymać...
W kwestii twórczości Hansa...

Tekst, w którym możemy zapoznać się z wynikami każdego meczu sezonu zasadniczego został dodatkowo wzbogacony, umieszczonymi poniżej... wynikami każdego meczu sezonu zasadniczego.
Po co dwa razy pisać to samo?