Rafał Klimek

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
BR
Senior

#476 Postautor: BR » 8 sierpnia 2006, o 10:52

przestancie ludzie tak mÄ…cic i dajcie chlopakowi spokojnie jezdzic
jest dobry, wyroznia sie i to widac,
niech dalej trenuje i rozwija siÄ™

komentujcie jego wyniki sportowe a pozostale sprawy zostawcie w spokoju

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#477 Postautor: Gelo » 8 sierpnia 2006, o 10:54

BR pisze:przestancie ludzie tak mÄ…cic i dajcie chlopakowi spokojnie jezdzic
jest dobry, wyroznia sie i to widac,
niech dalej trenuje i rozwija siÄ™

komentujcie jego wyniki sportowe a pozostale sprawy zostawcie w spokoju

zostawiamy, dlatego potem jestesmy zwykłymi kibicami, a nasza wiedza jest powierzchowna.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#478 Postautor: ravajas » 8 sierpnia 2006, o 11:32

sting126 pisze:
gwoli scislosci - ten avatar mial Rafal, a nie Regdal.

czuję się wywołany do tablicy. Po raz pierwszy ten avatar pojawił się u mnie, bo ja jestem jego autorem. Jestem też autorem zdjęcia z avataru. pamiętam, robiłem je w prakingu podczas towarzyskich zawodów młodziezowych we wrzesniu 2004 (młody stachyra skasował sobie wtedy miednicę). Rafał wtedy startował jako ozdoba zawodów. Już wtedy dał się poznac jako przyszłościowy jeździec.

Sprawa druga. Regdal: jest strona oficjalna Rafała, na której powinny znajdowac się wszelkie informacje dla kibiców. Oficjalne wiadomości, ogłoszenia teamu Klimków i samego zawodnika. DjRafix zniknął z forum (a przynajmniej zmienił nicka?), to samo polecam i Tobie. Wiem, ze forum jest dla kazdego, więc na forum słuzy i Tobie. Ale dobra rada z zakresu PR: wdawanie się w dyskusje nie buduje wizerunku Firmy (teamu). To co macie do powiedzenia światu, mówcie albo postawą na torze, zachowaniem w parku maszyn, działalnością pozasportową oraz w postaci zwięzłych a treściwych komunikatów na STRONIE OFICJALNEJ RAFAŁA. Dbajcie także, aby nieodpowiednie osoby nie były kojarzone z teamem Klimków, bo robią Wam krecią robotę. Budujcie wizerunek. Nie dyskutujcie.

Regdal. Moja propozycja: nie baw się w rzecznika Rafała na forum. Tutaj się to nie opłaca. A jesli nawet komuś uda się zdenerwowac Ciebie i się uniesiesz, to psujesz tylko relacje z otoczeniem.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#480 Postautor: Fork » 8 sierpnia 2006, o 21:23

Gawrzyk pisze:dziś Rafał 14 pkt (2,2,3,2,2,3)
Karol (0,0,0,0,0,0)

Dziś były jakieś zawody?
EDIT:
Faktycznie w Częstochowie.

Ogólnie dobry występ.

A i czy Rafał wygrał z Szyszkiem, czy nie?
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#481 Postautor: czaszka » 8 sierpnia 2006, o 22:36

Sledzio
Trener
Kontakt:

#482 Postautor: Sledzio » 9 sierpnia 2006, o 00:20

Rafał Bardzo ładnie, widać gołym okiem ze ma papiery zostać dobrym żużlowcem ale karol to już porażka, co on chce w przyszlości zdobyć ? jeżdząc na końcu stawki !?

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#483 Postautor: Regdal » 9 sierpnia 2006, o 02:00

Czytam z uwagą wszystkie wpisy w tym temacie i jestem gotów nie brać dalszego udziału w tej dyskusji, ale niech mi ktoś wyjaśni jak można przejść obojętnie obok kłamliwych i krzywdzących wizerunek Klimek Team słów napisanych przez niejakiego Korzenia,który napisał:

Tak na marginesie, na tym calym naszym nieszczesciu, braku awansu bardzo duzo zyskal wlasnie "Klimek Team" Wynegocjowali niezwykle korzystny dla nich kontrakt, ale dlaczego przystano tylko na roczny

Mówiąc krótko - kolego Korzeń rozsiewasz nieprawdziwe i niczym niepoparte informacje na tym forum i działasz na szkodę Klimków,więc wypadałaby abyś wyjaśnił na jakiej podstawie udzielasz takich wypowiedzi.Nie zmyślaj,nie prowokuj,nie okłamuj.Zastanów się 3 razy zanim coś napiszesz.To jest dla ciebie wielka kompromitacja.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#484 Postautor: ravajas » 9 sierpnia 2006, o 10:10

Regdal pisze:Czytam z uwagą wszystkie wpisy w tym temacie i jestem gotów nie brać dalszego udziału w tej dyskusji, ale niech mi ktoś wyjaśni jak można przejść obojętnie obok kłamliwych i krzywdzących wizerunek Klimek Team słów napisanych przez niejakiego Korzenia,który napisał:

Regdal, normalnie. Od informacji PRAWDZIWYCH I RZETELNYCH jest strona oficjalna Rafała Klimka. PR-u nie buduje się poprzez dyskusje tylko poprzez realne działania. Zobacz: jeśli uważasz, ze to co tu się mówi jest w wiekszości nieprawdą, to niech to nie bedzie Twój problem. Plotka umrze śmiercią naturalną. Jeszcze raz podam przykład Rafała: zniknął z forum. I nie mówi, że jest dobry, tylko śmiga dwucyfrówki. A jak w meczu ligowym przywozi po 1 - 3 punkty, to też się nie załamuje i nie robi tragedii. Niech psy szczekaja, najwazniejsze, zeby karawana jechała dalej.
Tego życze Rafałowi, a Tobie sugeruję. Twoje niezabieranie głosu w sprawie - nawet kłamliwych i wymyslonych - informacji tylko oczyści atmosferę wokół Klimek Team. Naprawdę. Jesli jest jakieś wydarzenie, jakieś sprostowanie, wyjaśnienie, usprawiedliwienie, prośba czy komunikat, który jest w 100% zgodny z prawdą i wypływa od samych Klimków i ich otoczenia, to - powtarzam - od tego niech będzie strona oficjalna. Pozdrawiam Cię serdecznie.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#485 Postautor: Gelo » 9 sierpnia 2006, o 11:02

Dokładnie - dyskusja w dodatku przeważnie podszyta agresją wywołuje skutek odwrotny do zamierzonego - czyli niechęć kibiców do samego Rafała. A po co? Niech się chłopak broni swoją jazdą.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#486 Postautor: $korzen$ » 9 sierpnia 2006, o 11:48

Czy kompromitacja to sie jeszcze okaze, kazdy obserwuje i analizuje na swoj sposob. Kolego Regdal, pozyjemy .. zobaczymy. Jeszcze wspomnisz/wspomnicie moje slowa ogladajac Rafala w barwach Wroclawia czy innego Rzeszowa. Jezeli bedzie inaczej, tutaj w tym temacie przyznam wam racje bijac sie w piers, ale na to moim zdaniem narazie sie nie zanosi.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#490 Postautor: grzesieck » 10 sierpnia 2006, o 18:43

w kolejnym swoim starcie przjechal trzeci, wiec jak na razie 3,1
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#491 Postautor: RadeKas » 10 sierpnia 2006, o 18:50

A w trzecim, kolejna 3.

10. Klimek, Musielak, Mitko, Fleger

Swoja droga to narazie z 12, w 4 wyscigach nie bylo upadku czy defektu :lol:
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Koper
Trener
Kontakt:

#492 Postautor: Koper » 10 sierpnia 2006, o 19:06

Jednym słowem Rafał jest na jak najlepszej drodze aby awansować do finału.

Ge(L)o
Trener

#493 Postautor: Ge(L)o » 10 sierpnia 2006, o 19:08

Jeszcze ze dwa punkty i będzie finał. Ale teraz chyba pojedzie z trudniejszymi rywalami.

Koper
Trener
Kontakt:

#494 Postautor: Koper » 10 sierpnia 2006, o 19:21

Zwraca uwagę ładna postawa rodowitego rywiczanina Marcela Kajzera i juniora PSŻ Poznań Macieja Piaszczyńskiego, który swoją przygodę z żużlem zaczynał w wieku 10 lat na minitorze w Pawłowicach i podobnie jak Rafał Klimek uważany jest za super talencik:)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#495 Postautor: grzesieck » 10 sierpnia 2006, o 19:26

Mikorski wykluczony za spowodowanie upadku Kajzera który karetką został odwieziony do parkingu.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#496 Postautor: Fork » 10 sierpnia 2006, o 19:56

Rafał dziś w kratke.
Ogólnie przyzwoity występ.

Finał tych rozgrywek będzie prawdziwym sprawdzianem dla Klimka.
Oby był szczęśliwy :wink:

Niespodziewanie słabo spisał się Kamil Brzozowski. Zaskoczeniem był występ Marcela Kajzera.
To tyle...
trening czyni mistrza.

max3
Zawodowiec

#498 Postautor: max3 » 10 sierpnia 2006, o 21:27

Brawo Rafal teraz przygotowac silniczki na tor w Opolu i miejsce na podium czeka.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#499 Postautor: Hans » 10 sierpnia 2006, o 21:35

Nie no nie przesadzajmy, podium jeszcze nie w tym roku, są inni kandydaci( Gomólski, Szczepaniak, Jędrzejewski, Piaszczyński, Liberski , Karpov, Pawlaszczyk).
Myślę, że Rafała stać na miejsce 8-10, miejsce wyższe będzie jego dużym sukcesem.

meridol

#500 Postautor: meridol » 11 sierpnia 2006, o 09:13

ach jak by bylo fajnie gdyby jeszcze Kacper jezdzil w parze z Rafałem... w przyszlym sezonie mielibysmy pare mlodych do pozazdroszczenia przez inne kluby...