7 urodziny forum
-
Piotrbaz
-
Speedway Fan
- Senior
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
keram
- Łoptymista
- Trener
OczywiÅ›cie, literówki zdarzajÄ… siÄ™ wszystkim, ale uważam, że Pokemon ma racjÄ™. Przypadkowe przestawienie liter jest banalnym błędem, ale na oficjalnej (?) stronie internetowej robi wrażenie braku profesjonalizmu. Wystarczy przecież przed wysÅ‚aniem na serwer wrzucić tekst do edytora tekstowego. ÅÄ…cznie z ewentualnÄ… edycjÄ… nie zajmie to wiÄ™cej niż 15 sekund.
Zanim ktoś mi zarzuci, że tzlublin.com nie jest stroną oficjalną, chciałbym zauważyć, że mimo wszystko jest tak traktowana w całej żużlowej Polsce i z pewnością trudno ją nazwać stroną jedynie hobbystyczną.
"Na pocieszenie" należy dodać, że wiadomości publikowane na tej stronie stoją, w zasadzie, w porównaniu do wielu portali żużlowych, na bardzo wysokim poziomie językowym. Sportowychfaktów często nie da się czytać. Mieszanie czasów przeszłego z teraźniejszym w relacjach z meczów oraz zdania typu "wychodząc z domu padał deszcz" są tam na porządku dziennym. Zastanawiam się, czy portal ten jest redagowany przez dzieci czy przez ludzi słusznie nie dopuszczonych do matury.
Zanim ktoś mi zarzuci, że tzlublin.com nie jest stroną oficjalną, chciałbym zauważyć, że mimo wszystko jest tak traktowana w całej żużlowej Polsce i z pewnością trudno ją nazwać stroną jedynie hobbystyczną.
"Na pocieszenie" należy dodać, że wiadomości publikowane na tej stronie stoją, w zasadzie, w porównaniu do wielu portali żużlowych, na bardzo wysokim poziomie językowym. Sportowychfaktów często nie da się czytać. Mieszanie czasów przeszłego z teraźniejszym w relacjach z meczów oraz zdania typu "wychodząc z domu padał deszcz" są tam na porządku dziennym. Zastanawiam się, czy portal ten jest redagowany przez dzieci czy przez ludzi słusznie nie dopuszczonych do matury.
Ciągle nie wiem, czy tzlublin.com jest znów stroną oficjalną Klubu, czy też nie, ale jeśli tak, to proponowałbym umieszczenie na niej oferty dla sponsorów. Poza oficjalną ofertą, do której pewnie kolejki nie ma
można by pomyśleć o możliwości reklamowania się za mniejsze pieniądze właśnie na stronie. Tak zdobyte środki można by np. przeznaczyć na szkółkę. Co Wy na to?
brawa za aktualizacje , wkoncu , jak ogladam inne stronki , innych zespolow to jest na biezaco , Ja bym tego lepij nie zrobil albe mozna by bylo wiecej informacji (czesciej , bardziej na biezaco )podawac .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 9 sierpnia 2006, o 19:30 przez Arti83, łącznie zmieniany 1 raz.