Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?
-
Piotrbaz
Jeśli w przyszłym sezonie rzeczywiście będziemy chcieli powalczyć o Eligę to jest nam potrzebny jeszcze jeden klasowy obcokrajowiec i jeden punktujący młodzieżowiec. Dlatego uważam, że nie byłoby głupim pomysłem ściągnięcie do Lublina choćby Piotrka Swiderskiego z Rawicza. Dawid Stachyra raczej nie będzie jeszcze w przyszłym sezonie jeździł tak jakbyśmy sobie tego życzyli, potrzeba na to przynajmniej jeszcze dwóch lat. Tomek Chrzanowski to bardzo dobry pomysł, ale nie wiem czy realny. I oczywiście nie byłoby dobrze, gdyby Grzesiek Knapp powrócił do Grudziądza. Transferowa karuzela dopiero nabierze rozmachu, miejmy jednak nadzieję, że dla nas będzie szczęśliwa.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
A ja wolałbym żeby Tż wzmocnic jakims krajowym seniorem zamiast jeździc mecze 2 drogimi obcokrajowcami bo bedzie to bardzo kosztowne.
A co do wzmocnien to przyszedł mi do głowy jeszcze Grzegorz Walasek - w końcu rekordzista toru, bo nie zdziwiłbym sie jak by dostał "kopa" od działaczy z częstochowy.
A co do wzmocnien to przyszedł mi do głowy jeszcze Grzegorz Walasek - w końcu rekordzista toru, bo nie zdziwiłbym sie jak by dostał "kopa" od działaczy z częstochowy.
bkasup napisal:
Wiesz wsumie nie ma co patrzec na przykrosc, emocje itd.
Najwieksza to chyba zrobiono Derze, i chodz nasi dzialacze postapili glupio (w sensie obiecali, potem sie wycofali) wyszlo nam to na dobre...
W przyszlym sezonie mamy sie wzmocnic, Seba nie gwaratuje nam lepszego winiku niz Knapp wiec... Jedynie zawodnik ktory bedzie jechal lepiej od Knappa bedzie wzmocnieniem. Tylko jechal naprawde...
mysle ze seba przydalby sie w nastepnym sezonie poniewaz gdyby przytrafily nam sie kontuzje w skaldzie to np. truminski moglby wystartowac z rezerwy:?:

Wiesz wsumie nie ma co patrzec na przykrosc, emocje itd.
Najwieksza to chyba zrobiono Derze, i chodz nasi dzialacze postapili glupio (w sensie obiecali, potem sie wycofali) wyszlo nam to na dobre...
W przyszlym sezonie mamy sie wzmocnic, Seba nie gwaratuje nam lepszego winiku niz Knapp wiec... Jedynie zawodnik ktory bedzie jechal lepiej od Knappa bedzie wzmocnieniem. Tylko jechal naprawde...
mysle ze seba przydalby sie w nastepnym sezonie poniewaz gdyby przytrafily nam sie kontuzje w skaldzie to np. truminski moglby wystartowac z rezerwy:?:
Uważam,ze Dados nie będzie zainteresowany wystepami w TŻ-cie...
Jesli zdecyduje siÄ™ na jazdÄ™ w I lidze to pewnie w GTÅ» GrudziÄ…dz.....
A zresztÄ… jak czulibyÅ›cie siÄ™ gdyby przed waznym meczem Robert WYÅÄ„CZYÅ KOMÓRKĘ I POJECHAÅ NA SPACER DO LASU.......??
Głosowałem na Chrzanowskiego.Ten zawodnik gwarantuje w I lidze zdobycz przynajmniej 9-10 pkt.
Jesli zdecyduje siÄ™ na jazdÄ™ w I lidze to pewnie w GTÅ» GrudziÄ…dz.....
A zresztÄ… jak czulibyÅ›cie siÄ™ gdyby przed waznym meczem Robert WYÅÄ„CZYÅ KOMÓRKĘ I POJECHAÅ NA SPACER DO LASU.......??
Głosowałem na Chrzanowskiego.Ten zawodnik gwarantuje w I lidze zdobycz przynajmniej 9-10 pkt.
Ja zaglosowalem natomiast na Andy'ego Smitha. Jezdzil w WKM i jak wszyscy widzieli robil komplety moze nie zawsze ale ponizej 9-10 pkt nie schodzil, mysle ze mozna by bylo na niego liczyc i napewno wspomoglby nasza ekipe teraz tylko rzecz taka jakie Andy mialby wymagania finansowe, ale myslac jak WKM byl jeszcze przed upadkiem a Andy przyjezdzal wiec chyba tak drogo sie nie ceni 
mailto:gracek105@wp.pl
gg: 2190460
gg: 2190460
Andy Smith jak sie nie mylę jest chyba własnością Piły, jak wiemy Piła spadła do I ligi i na pewno bedzie chciała aby Smith został, choć ktoś wspomniał że on nie pojedzie w barwach Polonii, nawet jeśli tak to beda chcieli wycisnąć od kupującego jak najwiecej kasy, aczy to sie nam opłaci 
-
bartexs1
TZ SIPMA LUBLIN
heja!! jeśli chodzi o wzmocnienie naszej ekipy sipmy lublin to kolejnosc z mojej strony byłby taka
1) tomek chrzanowski
2) andy smith
3) piotr dym.
POZDRAWIAM KIBIC Z LUBLINA

1) tomek chrzanowski
2) andy smith
3) piotr dym.
POZDRAWIAM KIBIC Z LUBLINA
- Sprawiedliwy
- Szkółkowicz
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
A mnie Smith nie przekonuje. Może i będzie zdobywał troche punktów w meczu, ale to kolejny emeryt...
Kiedyś ludzie z Grudziądza mówili o jeździe Piszcza (tylko bez skojarzeń
) : "wjeżdza motorem tam gdzie inni boją się koło wsadzić". I takich zawodników nam trzeba. A czy stać na to Smitha?
Kiedyś ludzie z Grudziądza mówili o jeździe Piszcza (tylko bez skojarzeń
Gracek pisze:W sumie po co Pile zawodnik, ktory juz przed startami deklaruje ze nie bedzie jezdzil, wiec mysle ze pilska polonia nie bedzie chcial na sile zatrzymywac tak doswiadczonego zawodnika jakim jest Andy Smith. A wiec zatem wszystko okaze sie pod koniec listopada moze pazdziernika
Wszyscy wiemy jaki pilski klub jest pazerny na kase, w tamtym sezonie gotowali sie przy transferze Jarka Hampela, ile było kłopotów z tym aby "Mały" jeździł w Pile. Teraz beda jeździli w I lidze i na pewno tanio zawodnika nie sprzedają do drużyny która bedzie ich rywalem w zmaganiach ligowych, takie jest moje zdanie, ale najpierw trzeba sie zastanowić czy na pewno on byłby w Lublinie wartościowym zawodnikiem
No tak Smith emeryt a Dados i Chrzanowski walczaki - śmieszne trochę. Samą sylwetką na motocyklu nie wyprzedza się rywali jakby ktoś nie zauważył. Ja nie patrzę w metryki tylko na skuteczność, według takiego myślenia Huszcza już powinien nie żyć a co dopiero jezdzić na żużlu. Chodzi nam o awans w miaręmozliwosci najmniejszym nakładem sił i finansów - czyż nie? Taki Smith nie zostanie u nas na zawsze.
Gelo pisze:Chodzi nam o awans w miarę mozliwosci najmniejszym nakładem sił i finansów - czyż nie?
Awans i niskie koszty to rzeczy wykluczające sie i zapowiadające co najwyżej przecietniactwo - tudżiez dzaidostwo
Jesli mierzymy wysoko (i o ile nas bedzie stac) to trzeba sięgać rownie wysoko - Jędrzejak, Pecyna, Chrzanowski, Miśkowiak, Kuciapa ew. Dados to wg mnie mozliwe kandydatury z listy. Reszta gwarantuje emocje na poziomie Grzesia K.

Ja bym bral Kuciepe po pierwsze jest to zawodnik ,ktory ma najblizej do Lublina i jest naprawde bardzo skuteczny i jezeli Knapp opusci nasz druzyne to rowniez Smitha jezeli by bylo dwoch obcokrajowcow to pozostaje nam sciagniecie solidnego obcokrajowca gwarantujacego zdobycz 12 punktow w meczu na silniejsze druzyny i na wyjazdy