#94 Postautor: halu_uche » 31 lipca 2006, o 11:08
No cóż. Trzeba by coÅ› napisać. Mecz nudny jak cholera. WiÄ™kszych smutów to chyba na MDMP nie byÅ‚o. Co do Lublina to Grzesiu Knapp - dla mnie rewelacja. Upadek wybil go z rytmu. Pierwsze dwa biegi super. W trzecim, gdy zaatakowaÅ‚ prowadzÄ…cego Rymela zanotowaÅ‚ upadek. Znajomy mówiÅ‚, że miaÅ‚ wtedy niezÅ‚y strach w oczach, ale na szczęście go omineli. W czwartym przegraÅ‚ start strasznie. SiedziaÅ‚em na drugim Å‚uku, na przeciwko sektoru TÅ»-u i tam byÅ‚o ewidentnie widać, że zaspaÅ‚, a piÄ…ty start znowu trzy punkty. Jacek RempaÅ‚a - bardzo dobrze ze startu, sÅ‚abo dystans. Na trasie straciÅ‚ dużo punktów. Tomek Åukaszewicz udowodniÅ‚, że Jacek nie potrafi zrobić sprzÄ™tu, gdyż po tym jak zrezygnowaÅ‚ z jego usÅ‚ug w koÅ„cu punktuje. Tomicek - bardzo dobrze w juniorce, a później już nie istniaÅ‚. Polak - ewidentnie sÅ‚aby sprzÄ™t, brak umiejÄ™tnoÅ›ci. Klimek natomiast sÅ‚aby sprzÄ™t, umiejÄ™tnoÅ›ci duże. PrzydaÅ‚by siÄ™ taki wychowanek w KroÅ›nie.
Szkoda, że Wasi działacze to kompletni olewacze. Nie wiem dlaczego nie przyjechali inni zawodnicy, ale wydaje mi się, że można było ściągnąć ze dwóch zawodników. Spokojnie mogliście wygrać wczoraj, co udowodnili Knapp z Rempałą. Nie wiem czy byliby zadowoleni, gdyby musieli wypłacić swoim zawodnikom za 70 punktów, gdybyśmy przyjechali juniorami. W sumie to nam to na rękę, gdyż mamy dwa puntky za free, ale olewanie swoich kibiców, którzy przyjechali do Krosna powinno poruszyć działaczy.