śliwek pisze:Teraz Lee jeździ w e-lidze,a Peter(nie wiem czemu)jeździ w pierwszej.
Jezeli nie wiesz o co chodzi to zapewne chodzi o pieniÄ…dze.
śliwek pisze:Jednak jeśli ktoś z tej dwójki miałby przyjść do Lublina,to chyba prędzej Peter,bo Lee raczej nie odpadnie z GP.
Drabol pisze:A jak się skończy zobaczymy, ale propozycja jest dobra, bo zawodnik napawde na poziomie tylko mówie, ma jakąs blokade po tym fatalnym zlamaniu.

Drabol pisze:W tej chwili na miejsce Lee zaczajony jest już Simon Stead więc nie wiem do końca czy masz racje. Zapewne Simon lepiej jezdzic nie będzie, ale gorzej raczej też nie, a przynjamniej idzie do przodu. BSI jest gotowa podjąc taka decyzje, rok temu juz wpuścili Iversena.
Koncepcja zmieniłaby się, ale raczej ten przepis w życie nie wejdzie. Pozatym dowiemy sie o tym, znajać polskie wladze, dopiero w grudniu, jak dobrze pójdzie.
śliwek pisze:
Mi się wydaje,że Richardsson też się rozwija i że zostanie w Grand Prix zostanie,bo jest młody perspektywistyczny,a co najważniejsze lepszy od Steada.
meridol pisze:i wlasnie widac jak mu to tuningowanie wychodzi... gdyby w przeszlosci z papa w stodole nie robili silnikow to pewnie mialby tego mistrza.
sting126 pisze:śliwek pisze:Mi się wydaje,że Richardsson też się rozwija i że zostanie w Grand Prix zostanie,bo jest młody perspektywistyczny,a co najważniejsze lepszy od Steada.
Åšrednie w Anglii:
15. Simon Stead 2,125
35. Lee Richardson 1,692
Faktycznie bije Steada na glowe... Nie wspominajac o tym,ze jest o 3 lata starszy wiec jesli ktorys z tej dwojki jest mlody i perspektywiczny jak to napisales to jest nim Simon, a nie Lee.