Chris Louis
Speedway pisze:Tak, wszyscy wiemy, ze Peter nokautuje całą resztę od paru lat ale po prostu nie było na niego stać klubu. I kropka.
harry pisze:Karlssonowi dawaliśmy tyle ile chciał ale tyle samo dawał Ostrów i tam wolał zostać.
Jak widać chodzi nie tylko o pieniądze. Podobnie było z Joonaszem

-
radeklublin
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
http://www.chrislouisracing.co.uk/profile.htm , tam kliknijcie w Timeline
Zerknijcie jakie bylo najwazniejsze wydarzenie w sezonie 2006 w karierze Chrisa Louisa.
P.S. Gdyby nasz klub nieprzerwanie nosił jedną nazwę np. Ogniwo czy Motor to nie byłoby problemów z utrwaleniem sobie takiej nazwy i nie byłoby kwiatków typu ""Simpla".
Zerknijcie jakie bylo najwazniejsze wydarzenie w sezonie 2006 w karierze Chrisa Louisa.
P.S. Gdyby nasz klub nieprzerwanie nosił jedną nazwę np. Ogniwo czy Motor to nie byłoby problemów z utrwaleniem sobie takiej nazwy i nie byłoby kwiatków typu ""Simpla".
Koper pisze:http://www.chrislouisracing.co.uk/profile.htm , tam kliknijcie w Timeline
Bo nasz klub to bardzo prosty klub
Za rok będzie TZ Perła Lublin a może coś innego jak obiecuje Pan W.
Zacierajmy ręce obecny okres transferowy będzie okresem TZ "coś" Lublin poprostu oczy nam wyjdą i szczęki opadną ze zdziwienia .... hahahah
Koper, Goolman o ile mnie pamięć nie myli to reklamuje się na stadionie w Gnieźnie

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
luCas pisze:Ja Proponuje innego sponsora:
TZ Wódka Żołądkowa Gorzka Lublin
Mam nadzieje, ze Palikot zmieni zdanie w sprawie sponsoringu zuzla.
Palikot nie jest już właścicielem Polmosu więc nie ma nic do gadania.
A jeśli na żużlu zna się tak jak na polityce to chroń Boże TŻ przed Palikotem
---------------------------
***Piotrek STEC***
***Piotrek STEC***
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A po co ma sie znac na zuzlu sponsor zuzla?:) Jak wyłoży swoje pieniadze to i sie na pewno zainteresujestecu pisze:A jeśli na żużlu zna się tak jak na polityce to chroń Boże TŻ przed Palikotem![]()
Koper pisze:A po co ma sie znac na zuzlu sponsor zuzla?:) Jak wyłoży swoje pieniadze to i sie na pewno zainteresuje![]()
palikot w politykę łoży taką kasę jakiej TŻ nigdy nie widział i jakoś nie idzie za tym jego wiedza odnośnie działania zachowań politycznych i funkcjonowania w życiu publicznym. Myślę, że z żużlemy było by jeszcze gorzej
Choc z drugiej strony nie jestem do końca obiektywny, bo na co dzień widze co Poseł Palikot zrobił z lubelskiej PO więc moze zakończę swoje wypowiedzi odnośnie tej osoby...
---------------------------
***Piotrek STEC***
***Piotrek STEC***
A ja obstawiam, ze pojedzie w gora 2 meczach, albo i wcale. Chyba ze Gdansk dopadnie plaga kontuzji, ale chyba i wtedy nie beda mieli problemow, skoro zakontratowali 18 (sic!) zawodnikow.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A ja obstawiam, ze pojedzie w gora 2 meczach, albo i wcale. Chyba ze Gdansk dopadnie plaga kontuzji, ale chyba i wtedy nie beda mieli problemow, skoro zakontratowali 18 (sic!) zawodnikow.
My w poprzednim sezonie też mieliśmy podobną liczbe zawodników, a potem jeżdziliśmy ZZ mecz w mecz
Czytam z 10 raz na SF wywiad z Maroszkiem i chyba dodam sobie link do ulubionych bo poprawia mi humor prawie każde słowo