Działalność klubu - kłopotów cd....
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Jeżeli wolno mi dorzucić 3 grosze - o geniuszu taktycznym Cieślaka trudno mówić - umie "dostosować" tor pod swoich jak nikt, ale czy zmiany taktyczne są jego geniuszem? Sądzę, że mając w składzie Crumpa. Andersena, Hampela, Klindta, Jamrożego (we Wrocławiu) każdy z lubelskich forumowiczów byłby geniuszem. Mi chodzi o to, żeby mając określony potencjał w pełni go wykorzystać, a nie świadomie (lub mniej świadomie) go ograniczać. W tym kontekście uważam, że w tym roku mogliśmy z tym składem awansować do Ekstraligi, a przegraliśmy w Grudziądzu grzebiąc sezon.
Ge(L)o pisze:To wytłumacz mi czym w żużlu jest taktyka ? Bo jesli chodzi o to kiedy i za kogo wprowadzić zmianę albo jak ustawić pary to są zbyt proste rzeczy, żeby nazywac je "taktyką" moim zdaniem.
A czy pamiętasz czasy Motoru lat 90-92?? I co w tym temacie powiesz o taktyce?? A czy coś mi mówi określenie Wielki Mag??
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
W LSE jest wywiad z Wojciechowskim, ktory twierdzi (
) ze na 90% w przyszłym sezonie bedzie duży sponsor (dwa warunki sponsora : cel ekstraliga i nie mieszanie sie w obecne zaległości klubu), a takze ze umowa z Kasińskim nie bedzie przedłuzona.
Nie wrzuce skana bo tylko odwaliłem prasówke w leclercu
Nie wrzuce skana bo tylko odwaliłem prasówke w leclercu
Ostatnio zmieniony 18 września 2006, o 13:32 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.
TŻ to nie nazwa, ino skrótGe(L)o pisze:przywiązałem się trochę do nazwy TŻ ?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
A ja coraz bardziej zaczynam żałować ze kupiłem karnet
A obietnice były takie:
http://www.tzlublin.com/?action=fullnew ... s=1&id=407
A obietnice były takie:
http://www.tzlublin.com/?action=fullnew ... s=1&id=407
w dzisiejszym magazynie sportowym na tvp3 honorowy prezio deklarowal ze na 99 % pewne jest wejscie w sponsoring duzej firmy, jako sponsora strategicznego i ze na koniec wrzesnia/poczatek pazdziernika maja zostac dopiete ostatnie szczegoly.
ponadto dodal ze ciagle rozmawia z 3ma miedzynarodowymi firmami ..
no ciekawe co z tych jego rozmow i deklaracji na 99 % wyjdzie ... nic tylko czekac w nerwach
ponadto dodal ze ciagle rozmawia z 3ma miedzynarodowymi firmami ..
no ciekawe co z tych jego rozmow i deklaracji na 99 % wyjdzie ... nic tylko czekac w nerwach