Start Gniezno - TÅ» Motor Lublin (09.07.2006)
... aby marzyć o czwórce to w Gnieźnie trzeba wygrać, kim Suchankiem?
Kasiński niech bierze za telefon i prosi o przyjazd Louisa i Norrisa to wówczas może coś z tego będzie...
Brhel jutro ma eliminacje w Tarnowie to w Gnieżnie będzie jego piąty dzięń jazdy non-stop, Jeleń na wyjazdach taki sobie to kto ma te 46 pkt. zdobyć?
Kasiński niech bierze za telefon i prosi o przyjazd Louisa i Norrisa to wówczas może coś z tego będzie...
Brhel jutro ma eliminacje w Tarnowie to w Gnieżnie będzie jego piąty dzięń jazdy non-stop, Jeleń na wyjazdach taki sobie to kto ma te 46 pkt. zdobyć?
rob7 pisze:... aby marzyć o czwórce to w Gnieźnie trzeba wygrać, kim Suchankiem?
Telefon? To jest najważniejszy mecz w sezonie, trzeba się nawet wybrać do Eastbourne i przekonać Norrisa, bo myślę, że z Louisem nie będzie problemu.
Dziś cały zespół pokazał kawał "zęba"
Czy jakoś tak to się mówi.
Ale nie ma co popadać w hurraoptymizm.
Faktycznie Gnieźnianie są zdziesiątkowani kontuzjami czy urazami ale w Lublinie pod tym względem nie jest najlepiej.
Nie wolno zapominać, ze jadą "u siebie" i wiadomo, komu pomogają ściany.
Oby jednak wszystko poszło w dobrą strone.
Jak to dziś powiedział pewien Pan który siedział obok mnie...
"Tylko jak Pan Jezus opuści Ostrowian to wygramy"
Czy jakoś tak to się mówi.
Ale nie ma co popadać w hurraoptymizm.
Faktycznie Gnieźnianie są zdziesiątkowani kontuzjami czy urazami ale w Lublinie pod tym względem nie jest najlepiej.
Nie wolno zapominać, ze jadą "u siebie" i wiadomo, komu pomogają ściany.
Oby jednak wszystko poszło w dobrą strone.
Jak to dziś powiedział pewien Pan który siedział obok mnie...
"Tylko jak Pan Jezus opuści Ostrowian to wygramy"
trening czyni mistrza.
portek pisze:No wlasnie. Czemu niektorzy wierzÄ… jeszcze w to ze Norris pojedzie w naszych barwach? Jezeli do tej pory tego nie zrobil to juz tego nie zrobi.
bo po kontuzji Adama tylko przekonanie Norrisa do jazdy w Gnieźnie na krótkim "angielskim" torze daje nadzieję na zwycięstwo, bo chyba nikt nie wierzy, że dzisiejszy skład uzupełniony Suchankiem wygra w Gnieźnie,
Ja wierzÄ™
Ale tym się nie należy przejmować gdyż ja całkiem normalny nie jestem
Ale tym się nie należy przejmować gdyż ja całkiem normalny nie jestem
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
szafirek
Skąd to wiesz?Hans pisze:Louis będzie raczej na bank, chyba za jelenia pojedzie suchanek........
Mi się zdaje, że Louisa też w niedziele nie będzie.
Albo pogodzić się trzeba ze Świstem, albo Suchanka wstawić do składu.
Norris na bank nie będzie jeździł, jego menadżer już o to zadba:( po 2 wypadkach Shieldsa.
Więc wybieramy skład z...
Polak, Michaluk, Klimek, Messing, Rempała, Brhel, Jeleniewski Knapp. (akurat 8
Jeszcze na myÅ›l mi przychodzi… Mordel, ale raczej to szaÅ‚ rozpaczy niż realna propozycja. Jurkowi dać motor od Jacka RempaÅ‚y i niech spróbuje jutro zrobić kilka kółek, a nuż coÅ› z tego wyjdzie i chyba troszkÄ™ lepiej pojedzie niż Michaluk lub Polak.
I tak nie zmienia to faktu że do Gniezna jadę z wiara na jakiś... chyba już w tym przypadku cud
Radzio pisze:Skąd to wiesz?Hans pisze:Louis będzie raczej na bank, chyba za jelenia pojedzie suchanek........
Mi się zdaje, że Louisa też w niedziele nie będzie.
Albo pogodzić się trzeba ze Świstem, albo Suchanka wstawić do składu.
Norris na bank nie będzie jeździł, jego menadżer już o to zadba:( po 2 wypadkach Shieldsa.
Więc wybieramy skład z...
Polak, Michaluk, Klimek, Messing, Rempała, Brhel, Jeleniewski Knapp. (akurat 8)
Jeszcze na myÅ›l mi przychodzi… Mordel, ale raczej to szaÅ‚ rozpaczy niż realna propozycja. Jurkowi dać motor od Jacka RempaÅ‚y i niech spróbuje jutro zrobić kilka kółek, a nuż coÅ› z tego wyjdzie i chyba troszkÄ™ lepiej pojedzie niż Michaluk lub Polak.
I tak nie zmienia to faktu że do Gniezna jadę z wiara na jakiś... chyba już w tym przypadku cud
Jezeli mamy tam pojechac po wygrana - to koniecznie z Louisem i raczej tez z Pavliciem. Rafal za malo zna obce tory i przeciwko mocnym juniorom Gniezna za duzo nie wywalczy. Tak jak pisalem w innym topicu - sciagnac Chorwata i miec nadzieje, ze podpasuje mu nawierzchnia.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Speedway Fan
- Senior
Wg komunikatu GKSZ Pavlic ma terminy startow w LBN jeszcze tylko na 14.07 i 27.08. Nie znam sie na takich sprawach kompletnie wiec daje link dla zainteresowanych : http://www.pzm.pl/pdf/komunikat%206.pdf
pojawiający się (przypuszczalnie) skład (układ par przypadkowy)
1.Louis
2.Suchanek/Jeleniewski
3.Knapp
4.Brhel (piąty kolejny dzień startów)
5.Rempała
6.Klimek
7.Messing
8.Jeleniewski/Suchanek
ma niewielkie szanse na zwycięstwo, warto chyba pogadać z Adamem na temat wypożyczenia sprzętu, nie wiem dla Messinga? Suchanka?Brhela?
żeby te szanse zwiększyć bo jak ktoś pisał (Gawrzyk?) na próbie toru czasy miał na pograniczu rekordu toru a najlepiej przekonać Norrisa do startu chociaż w tym jednym meczu bo nie ma ludzi którzy nie zmieniają zdania szczególnie jak jest to ich zawód i pewne sprawy są kwestią ceny
1.Louis
2.Suchanek/Jeleniewski
3.Knapp
4.Brhel (piąty kolejny dzień startów)
5.Rempała
6.Klimek
7.Messing
8.Jeleniewski/Suchanek
ma niewielkie szanse na zwycięstwo, warto chyba pogadać z Adamem na temat wypożyczenia sprzętu, nie wiem dla Messinga? Suchanka?Brhela?
żeby te szanse zwiększyć bo jak ktoś pisał (Gawrzyk?) na próbie toru czasy miał na pograniczu rekordu toru a najlepiej przekonać Norrisa do startu chociaż w tym jednym meczu bo nie ma ludzi którzy nie zmieniają zdania szczególnie jak jest to ich zawód i pewne sprawy są kwestią ceny
warto chyba pogadać z Adamem na temat wypożyczenia sprzętu, nie wiem dla Messinga? Suchanka?Brhela?
żeby te szanse zwiększyć bo jak ktoś pisał (Gawrzyk?) na próbie toru czasy miał na pograniczu rekordu toru
Jesteś pewien,że w Gnieźnie ten sprzęt pojedzie ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Zapowiedz jutrzejszego meczu:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=133414
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=133414