TZ Motor Lublin - Iskra Ostrow Wlkp. 07.07.2006 godz. 18:30
-
Holly
Holly pisze:Ja nie czytam forum , więc nawet nie chciało mi sie zwrócić uwagi na temat w którym poniekąd jest godzina rozpoczęcia zawodów.
A bilety pewnie są po 18 zł ??? tak są po 18 zł bo teraz właśnie dotarła do mnie reklama zawodów , ale czy ja dobrze widziałem , program po 1zł ?
Co rozumiesz przez "poniekad"* ???
Program po 4zl.
* poniekad = prawie, w pewnym stopniu - sjp.pwn.pl
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Holly
A ja mam inne pytanie
Czy ktoś może będzie w czasie meczu na czacie naszym lubelskim żużlowym siedział
Bo szukam towarzystwa do "oglÄ…dania" meczu 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Holly
meesha pisze:A ja mam inne pytanieCzy ktoś może będzie w czasie meczu na czacie naszym lubelskim żużlowym siedział
Bo szukam towarzystwa do "oglÄ…dania" meczu
Hehe. Chetnie bym potowarzyszyl ale akurat po 18.00 uda mi sie wkoncu wyrwac z Warszawy [a mojej kobicie z roboty] i bedziemy radosnie pomykac w kierunku Lublinaa. Jak mnie na Polnocnej szybko zalatwia to moze nawet zdaze na ostatni bieg
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Holly pisze:Czy był by ktos w stanie kupić mi program z dzisiejszego meczu??
A co na mecz sie nie wybierasz ? to jaki z ciebie kibic ???? i co znów będzie z 1000 osób bo nikomu sie nie chce sponsorować klubu , wstyd !!!
Bycie na meczu to twój obowiązek , czy ci sie to podoba czy nie !
No niestety jestemprawie 500 km od lublina wracam dopiero w Niedziele.To jak był by ktos w stanie mi kupić czy nie bardzo!!
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Nie liczcie na Mateja, że zrobi wiele
to już nie jest ten sam zawodnik, który jeździł w Krośnie w tamtym sezonie
zresztą widać po wynikach. W poprzednim sezonie wygrywał prawie wszystkie biegi, a w tym już tak dobrze mu nie idzie
Podejrzewam, że zrobi góra 7-8 pkt
tak więc licze, że pokonacie Ostrów 49-41
Pozdro
Pozdro

- kezman
- Kontakt:
RodzyN pisze:Nie liczcie na Mateja, że zrobi wieleto już nie jest ten sam zawodnik, który jeździł w Krośnie w tamtym sezonie
zresztą widać po wynikach. W poprzednim sezonie wygrywał prawie wszystkie biegi, a w tym już tak dobrze mu nie idzie
Podejrzewam, że zrobi góra 7-8 pkt
tak więc licze, że pokonacie Ostrów 49-41
![]()
Pozdro
Zwróć uwagę na fakt, że w tym sezonie I liga jest "trochę" mocniejsza.
Na razie, z tego, co czytam - bo na stadionie dzisiaj być nie mogę - wygląda na to, że Ferjan ostatecznie załatwił nam sprawę pierwszej czwórki. Ciekawe, co powiedzą świadkowie zdarzenia, ale portale relacjonujące mecz podały, że Słoweniec wywrócił Shieldsa, temu zaś prawdopodobnie odnowiło się złamanie miednicy i w tym sezonie już sobie pojeździ najwyżej palcem po rurce od cewnika.