TZ Motor Lublin - Iskra Ostrow Wlkp. 07.07.2006 godz. 18:30
-
Danio
Oczywiście naiwnością jest porównywanie meczów w Anglii do Polski. Co z tego ze Shields i Louis nie schodza tam ponizej 10 pkt w meczach a nawet walą komplety
skoro w Polsce Adam dopiero poznaje nasze tory i uczy się a Louis przyjeżdza na wycieczki do Polski
jeżdżąc dla zabawy
Niestety stranieri Ostrowa obcykani są świetnie na Polskich torach a nasz tor im pasuje
Jeżeli nasi stranieri znów pojadą na 7-8 pkt to nawet choćby Jeleń, Rempała, Knapp walczyli to nie wystarczy na pokonanie Ostrowa
Mam duuże obawy o wynik tego meczu 
-
intarlazur
Witam,
Myślę, że mecz będzie bardzo zacięty i wygra lepszy (czyt. KMO
). Oto trzy wersje wyników (licze na to, że sprawdzi się wersja pesymistyczna
):
a)Optymistyczna:
1.Mariola- 13pkt.
2.Cyber Mike- 7pkt.
3.Ogór- 7pkt.
4.Matej- 10pkt.
5.Karlik- 13pkt.
6.Libero- 1pkt.
7.Brusiu (?)- 2pkt.
8.Szczepan- 1pkt.
Razem: 54pkt.
b)Pesymistyczna:
1.Mariola- 11pkt.
2.Cyber Mike- 3pkt.
3.Ogór- 6pkt.
4.Matej- 9pkt.
5.Karlik- 13pkt.
6.Libero- 2pkt.
7.Brusiu (?)- 1pkt.
8.Szczepan- 1pkt.
Razem: 46pkt.
c)Realna:
1.Mariola- 12pkt.
2.Cyber Mike- 4pkt.
3.Ogór- 6pkt.
4.Matej- 9pkt.
5.Karlik- 13pkt.
6.Libero- 2pkt.
7.Brusiu (?)- 1pkt.
8.Szczepan- 0pkt.
Razem: 47pkt.
Pozdrawiam
Myślę, że mecz będzie bardzo zacięty i wygra lepszy (czyt. KMO
a)Optymistyczna:
1.Mariola- 13pkt.
2.Cyber Mike- 7pkt.
3.Ogór- 7pkt.
4.Matej- 10pkt.
5.Karlik- 13pkt.
6.Libero- 1pkt.
7.Brusiu (?)- 2pkt.
8.Szczepan- 1pkt.
b)Pesymistyczna:
1.Mariola- 11pkt.
2.Cyber Mike- 3pkt.
3.Ogór- 6pkt.
4.Matej- 9pkt.
5.Karlik- 13pkt.
6.Libero- 2pkt.
7.Brusiu (?)- 1pkt.
8.Szczepan- 1pkt.
c)Realna:
1.Mariola- 12pkt.
2.Cyber Mike- 4pkt.
3.Ogór- 6pkt.
4.Matej- 9pkt.
5.Karlik- 13pkt.
6.Libero- 2pkt.
7.Brusiu (?)- 1pkt.
8.Szczepan- 0pkt.
Pozdrawiam
intarlazur pisze:Witam,
Myślę, że mecz będzie bardzo zacięty i wygra lepszy (czyt. KMO). Oto trzy wersje wyników (licze na to, że sprawdzi się wersja pesymistyczna
):
a)Optymistyczna:
1.Mariola- 13pkt.
2.Cyber Mike- 7pkt.
3.Ogór- 7pkt.
4.Matej- 10pkt.
5.Karlik- 13pkt.
6.Libero- 1pkt.
7.Brusiu (?)- 2pkt.
8.Szczepan- 1pkt.
b)Pesymistyczna:
1.Mariola- 11pkt.
2.Cyber Mike- 3pkt.
3.Ogór- 6pkt.
4.Matej- 9pkt.
5.Karlik- 13pkt.
6.Libero- 2pkt.
7.Brusiu (?)- 1pkt.
8.Szczepan- 1pkt.
c)Realna:
1.Mariola- 12pkt.
2.Cyber Mike- 4pkt.
3.Ogór- 6pkt.
4.Matej- 9pkt.
5.Karlik- 13pkt.
6.Libero- 2pkt.
7.Brusiu (?)- 1pkt.
8.Szczepan- 0pkt.
Pozdrawiam
no nie wiem...

-
meridol
mysle ze kluczem do wygranej moze byc nie stracenie ani jednego GLUPIEGO punktu!!! dobrze wiemy ile to razy nasi jechalli po starcie na 5:1 a dowozili remis. kazdy bieg to walka o 5:1 i juz w pierwszym biegu trzeba wstrzasnac Intarem!!! Mobilizacja na 10000% i walka o kazdy metr toru, a jak przegramy po walce to pogratulujemy rywalowi...
a czemu bez Louisa? tor pewnie będzie twardy i równy więc myślę że troche punktów przywiezie, wystawianie do składu Michaluka żeby
zastępował go z założenia Jeleniewski, ryzykowna koncepcja w razie jakiejś kontużji (odpukać) to jedziemy bez rezerwowego
PS.
moim zdaniem mecz jest słobo nagłośniony, piątek późne popołudnie b.dobry termin do "przyciągnięcia" tzw. "okazjonalnych" kibiców ale trzeba zrobić z tego szum medialny i wielkie wydarzenie, plakaty klejone w ostatniej chwili to mało...
zastępował go z założenia Jeleniewski, ryzykowna koncepcja w razie jakiejś kontużji (odpukać) to jedziemy bez rezerwowego
PS.
moim zdaniem mecz jest słobo nagłośniony, piątek późne popołudnie b.dobry termin do "przyciągnięcia" tzw. "okazjonalnych" kibiców ale trzeba zrobić z tego szum medialny i wielkie wydarzenie, plakaty klejone w ostatniej chwili to mało...
-
sledzio
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
sledzio pisze:Ostrowem jest w czwartek
Oficjalna strona KM Ostrów: http://www.km.osw.pl/news.php?newsid=1686
kilar pisze:Brusiu, Mariola![]()
fajne ksywki
![]()
Ciekawe jak u nas pojedzie Rempi i Knapi![]()
![]()
albo Brchel (ktos tak kiedyś napisał) hehe
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=132917
Ciekawe czy zwycięski skład z meczu ze Stalą Gorzów, poradzi sobie z bardzo mocną ekipą z Ostrowa. Szkoda, ze nie będę mógł obejrzeć tego widowiska na żywo jednak będę z naszą drużyną sercem.
Mam nadzieję, że mecz będzie na styku i wygramy minimalnie.
Ciekawi mnie również czy w składzie nie pojawi się Louis.
Obstawiam 46:44.
Pozdrawiam
Ciekawe czy zwycięski skład z meczu ze Stalą Gorzów, poradzi sobie z bardzo mocną ekipą z Ostrowa. Szkoda, ze nie będę mógł obejrzeć tego widowiska na żywo jednak będę z naszą drużyną sercem.
Mam nadzieję, że mecz będzie na styku i wygramy minimalnie.
Ciekawi mnie również czy w składzie nie pojawi się Louis.
Obstawiam 46:44.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Tia, tylko za kogo mialby Louis jechac? Za Michaluka i w ten sposob pozbawic miejsca swietnego u siebie Jelenia? Za ktoregos z innych seniorow, ktorzy ostatnio zaprezentowali sie dobrze? Mysle, ze w Polsce Chris nie pojedzie lepiej od zadnego z zawodnikow ze skladu, co najwyzej podobnie, wiec szczerze mowiac nie widze wielkiej roznicy w naszej sile, czy jedziemy z Anglikiem czy tez bez niego.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ja jednak wolalbym w skladzie Louisa niz Michaluka. Jezeli ktos sie nie sprawdzi zmieni go Jeleń. Jezeli pojechalibysmy bez Louisa i gdyby ktorys z zawodnikow doznal kontuzji i nie moglby jechac, to zakladając ze Jeleń zmienia Michaluka, zawodnika kontuzjowanego musialby zmienic junior! W takim wypadku jechalibysmy bez rezerwy! Chociaz... nie wazne kto pojedzie, wazne zeby TŻ wygral!
Jakis dobrze poinformowany człowiek twierdzi na stronie Ostrowa,ze w piatek zabraknie na pewno Screena i Maxa ktorym nie pasuja terminy.Za Maxa ma wskoczyc Szczepaniak a na rezerwe Kling.W takim ukladzie otwiera sie realna szansa na 2 pkt i warto sciagnac na ten mecz Louisa.Chociaz z drugiej strony wazniejszy jest mecz niedzielny a watpie zeby przystal na obydwa terminy.
Zastanawiam sie tez czy nie lepiej by bylo pojechac tak jak z Gorzowem para Messing- Klimek a nie stawiac na niepewnego po kontuzji Tomicka,ktory w kliku ostatnich startach notuje w wiekszosci zera

Zastanawiam sie tez czy nie lepiej by bylo pojechac tak jak z Gorzowem para Messing- Klimek a nie stawiac na niepewnego po kontuzji Tomicka,ktory w kliku ostatnich startach notuje w wiekszosci zera