29.06.2006 Półfinał IMP w Lublinie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Snys
Zawodowiec

#151 Postautor: Snys » 29 czerwca 2006, o 20:07

Ten Gollob jakiś dziwny, nikomu nie chciał dać autogafu.... :roll: szkoda ze wszedł do finału :wink:
Zawody całkiem fajne, ciesze sie wygrał Jaguś. Skora też pokazał kawałek niezlego zuzla.
No i gratulacje dla Jacka :!:

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#152 Postautor: Kiry » 29 czerwca 2006, o 20:11

A mogły takie fajne zawody, tylko zabił je zbyt twardy tor :(
Do tego ciągneły sie jak flaki z olejem i od czasu do czasu kał z głośników, ehh :evil:
Same zawody w zasadzie bez niespodzianek, no może poza odpadnięciem Kosciechy choc nigdy nie uważałem go za wybitnego zawodnika.
In plus Słaboń i "metalista" Skórnicki.
Rozczarowali mnie Ogór (oby tak za tydzień w piątek) i Buczek.
Postawy Tomka nie komentuje - wiadomo startował po kontuzji i przez 3 pierwsze starty męczył sie niemiłosiernie, by później pokazać ułamek talentu. Brawo za hart ducha.
Zastanawia mnie jedno jak taki Jamroży potrafi zdobywać punkty w e-lidze, skoro tutaj ma problemy z płynną jazdą!!!
BTW
Marcin Rempała jak widać zaczyna podążać słuszną droga wyznaczoną przez starszych, doświadczonych braci, gratulacje.
Tyle na gorÄ…co
Obrazek

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#153 Postautor: Fork » 29 czerwca 2006, o 20:31

Zawody ogólnie "miłe" dla oka :wink:
Było kilka mijanek.
Najbardziej podobał mi się atak Chrzanowskiego z czwartej pozycji na ostatnim łuku.
Efekt- na mecie zameldował się na drugiej pozycji.
Brawa dla Wieśka Jagusia ("filigranowego" zawodnika :lol: ) oraz Damiana Balińskiego.
Po 3 seriach zanosiło się na sensacje, Gollob miał wtedy "tylko" 4 oczka.
Jednak w kolejnych biegach pokazał klase i wygrał je bez problemu.
Słowa pochwały należą się też Adamowi Skórnickiemu czy jak kto woli "Skórniki" :wink:
Pokazał, że jest najlepszym zawodnikiem na "drugim froncie".
Nie powiedział bym, że jeździ w drugiej lidze.

Rzutem na taśme awansował Jacek Rempała. Mam nadziej, że w finale będzie miał więcej szczęścia.
Słabiej spisał się Kuciapa i Marcin Rempała.

Jak zwykle rozśmieszał spiker swoimi małymi błędami.

To chyba tyle...
trening czyni mistrza.

Mateusz111
Junior

#154 Postautor: Mateusz111 » 29 czerwca 2006, o 20:34

Snys pisze:Ten Gollob jakiś dziwny, nikomu nie chciał dać autogafu....

Jak to nikomu :?: Mi dał :D Sam bym uciekał jakbym miał takiej zgraji dzieci dawać autografy. Tylko Hans Nielsen ma do tego cierpliwość :wink:

Mam pytanie, Chrzanowski miał 2,2,3,2,1 :?: bo mam już strasznie nasrane w programie :?

Gratulacje Jacek :!:

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#155 Postautor: Fork » 29 czerwca 2006, o 20:37

Tomasz Chrzanowski 2;2;3;2;1
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#156 Postautor: Portek » 29 czerwca 2006, o 20:37

Mateusz111 pisze:Mam pytanie, Chrzanowski miał 2,2,3,2,1 :?: bo mam już strasznie nasrane w programie :?

Tak. Przynajmniej tak wynika z mojego programu :D

tomunneck

#157 Postautor: tomunneck » 29 czerwca 2006, o 20:40

bo skornicki w drugiej lidze to jezdzi przez przypadek , przeciez to zawodnik extraligowy :wink: przydalby nam sie taki zamiast swista :lol:
tomek po 3 biegach stwierdzil ze nie ma co sie opierdalac i pokazal co potrafi , jagus poza konkurencja :D

Mateusz111
Junior

#158 Postautor: Mateusz111 » 29 czerwca 2006, o 20:40

Dzięki, bo ten Mariusz Stypuła (sprawozdawca :D ) namieszał mi w głowie, powiedział że w biegu dodatkowym walcza o 7,8 i rezerowe miejsce :roll:

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#159 Postautor: Portek » 29 czerwca 2006, o 20:44

Ten nasz spiker sam nie wie co mowi :twisted: Nawet nazwiska zawodnika nie umie powiedzieć bez błędu. Ale i tak nie przebil jeszcze spikera z Łęcznej ktory kiedys powiedzial cos w stylu "Górnik Zabrze podejmuje Legie Warszawa" :shock: :lol: :twisted: Toż to mistrzostwo świata :shock:

Speedway-Mati
Zawodowiec

#160 Postautor: Speedway-Mati » 29 czerwca 2006, o 20:54

Mateusz a ja z Tobą siedze i patrze w ten twój program.... :twisted:
Ahh Ty niezdaro, już się cieszyłem że ani Kuciapa, ani Chrzanowski nie awansował :twisted:

Brawo Jacek :!:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#161 Postautor: papi » 29 czerwca 2006, o 20:54

bo początkowo tak powiedział :lol:

Dziś bardzo dobrze zaprezentowali się Baliński, Jagas( :P ), Skóra i Słaboń (bardzo chętnie widziałbym go za rok w naszych barwach). Postawą "metala" 8) jestem wręcz zszokowany. Nie spodziewałem się, że jest jeszcze w stanie jeździć tak skutecznie. Zgodze się, że mimo awansu rozczarował Jędrzejak, Jamroży no i trochę Gollob. Cieszy awans Jacka, mógł zapewnić sobie już po 4 seriach, ale miał pecha, na szczęście w biegu dodatkowym odbił sobie niepowodzenie :wink:

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#162 Postautor: Hans » 29 czerwca 2006, o 20:58

A po pierwszych wyścigach myślałem,że gollob moze nie awansować, ale najważniejsze jest to, że mam z nim zdjęcie :lol:

Mateusz111
Junior

#163 Postautor: Mateusz111 » 29 czerwca 2006, o 21:05

Speedway-Mati pisze:Mateusz a ja z Tobą siedze i patrze w ten twój program.... :twisted:
Ahh Ty niezdaro, już się cieszyłem że ani Kuciapa, ani Chrzanowski nie awansował :twisted:

Brawo Jacek :!:

Hehe sorry :D . Trzeba było prowadzić program a nie na kareczce wszystko zapisywać :D Ważne że Kuciapa nie awansował :wink:

Co do Jagusia to zaskoczył mnie, jakby nie podnosił koła na dystansie byłby nowy rekord toru :wink:

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#164 Postautor: Apocalips » 29 czerwca 2006, o 21:05

Apocalips pisze:Dam sobię rękę uciąć, że Gollob jutro nie wygra. Stawiam na Jagusia albo na Balińskiego. Oni zawsze dobrze czuli się na lubelskim torze.

A nie mówiłem ? :lol: :wink:

Fajne zawody, ale to co ten spiker dzisiaj odwalał to przechodziło ludzkie pojęcie. Pijany, na kacu ? Jak to z nim było ? Do jego "mowy pogrzebowej" to już się przyzwyczaiłem, ale powtarzanie po 5 razy o 5 miejscu Mordela w 94' czy o frędzlach Skórnikiego to już przesada. Odebrać mu mikrofon !

Jacek zrobił swoje, gdyby nie pech w postaci oberwanego haka to ten bieg dodatkowy byłby nie potrzebny. Gratulacje.

Kiedy finał ? Możnaby się wybrać do Tarnowa. :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Snys
Zawodowiec

#165 Postautor: Snys » 29 czerwca 2006, o 21:10

Mateusz111 pisze:
Jak to nikomu :?: Mi dał :D Sam bym uciekał jakbym miał takiej zgraji dzieci dawać autografy. Tylko Hans Nielsen ma do tego cierpliwość :wink:

Jesli chodzi o mnie to podszedłem do niego jak siedział z zatyczakmi w uszach i podstawiłem mu pod nos program i długopis.Pokiwał głową na "nie", a skoro autografów nie odmawiał to moze pomyslal ze chce mu ten program dać ? :lol: Choroba....ja to mam pecha

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#166 Postautor: Portek » 29 czerwca 2006, o 21:11

Apocalips pisze:Kiedy finał ? Możnaby się wybrać do Tarnowa. :)

15,08 - tak mi sie wydaje :wink:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#167 Postautor: papi » 29 czerwca 2006, o 21:15

jak co roku 15.08 i jak co roku na torze aktualnego DMP :wink:
a spiker :lol: Portek słusznie przypomniał, nikt nie przebije tego z Łęcznej - "a dziś na stadionie w Łęcznej, Górnik Zabrze podejmuje Legię Warszawa" :lol: :lol: ale trzeba się zgodzić, dziś nie dośc że uciążliwy w powtarzaniu wiadomości, to jeszcze walił błędy w nazwiskach :x

Mateusz111
Junior

#168 Postautor: Mateusz111 » 29 czerwca 2006, o 21:16

Snys pisze:
Mateusz111 pisze:

Jesli chodzi o mnie to podszedłem do niego jak siedział z zatyczakmi w uszach i podstawiłem mu pod nos program i długopis.Pokiwał głową na "nie", a skoro autografów nie odmawiał to moze pomyslal ze chce mu ten program dać ? :lol: Choroba....ja to mam pecha

A ja przebilem sie przez te wszystkie dzieci i jak juz wchodzil do budynku stanalem w drzwiach ze zdjeciem i dlugopisem i nawet nie musialem nic mowic, sam z łaską coś nabazgrolil :wink:

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#169 Postautor: Speedway » 29 czerwca 2006, o 21:22

Apocalips pisze:Dam sobię rękę uciąć, że Gollob jutro nie wygra. Stawiam na Jagusia albo na Balińskiego. Oni zawsze dobrze czuli się na lubelskim torze.

Szacunek :P
Czlowieku, marnujesz się na tym forum. Proponuję założyć firmę bukmacherską :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#170 Postautor: Hans » 29 czerwca 2006, o 21:22

To wy, macie naprawdę pecha.... Ja mam jego trzy normalne autografy, trzy na zdjęciach (każde zdjęcie inne) i jeszcze fotkę w kevlarze i plastronie :D
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2006, o 22:24 przez Hans, łącznie zmieniany 29 razy.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#171 Postautor: $korzen$ » 29 czerwca 2006, o 21:26

Na temat zawodow najwazniejsze juz wszyscy napisali, chcialem tylko powiedziec cos na temat Jedrzejaka. Boze co sie z tym zawodnikiem stalo :shock: ? Po przejsciu do I ligi zrobil sie takim sredniakiem ze glowa mala. Patrzac na niego przypomnial mi sie Ogor za czasow WTS-u i z kilku meczow w barwach Ostrowa, nie ma zadnego porownania. Szkoda bo darze go ogromna sympatia, taki fighter byl :cry:

sledzio

#172 Postautor: sledzio » 29 czerwca 2006, o 21:31

Nie no ten nasz spiker jest poprostu cudowny !!!

Nie wiedzialem ze Witold Szwędrowski zdobył IMP w 91 i 95 roku buhahahaha weżcie zróbcie z nim porządek bo nieda sie tego sluchać takich pierdół ! i do tego jeszcze ta muzyka !!!!!! niema nic innego do sluchania tylko ciągle to samo ?

Czarek
Trener

#173 Postautor: Czarek » 29 czerwca 2006, o 21:44

Lublin wyszedł podczas tych zawodów na straszną wieś - parking wiadomo (widmo?), ludzi jak na polu w niedzielę, a przecież takich zawodów nie było od lat, spiker przemawiający jak na pogrzebie sołtysa (czy on musi tak p.....ć podczas prezentacji i tak przynudzać powtarzając się bez przerwy?).

A poza tym Wiesiek JaguÅ› rzÄ…dzi.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Mateusz111
Junior

#174 Postautor: Mateusz111 » 29 czerwca 2006, o 22:05

Co do spikera to lepszy jest już ten drugi co mówi Galeria OlYmp, Urząd Miasta LublYn i właściciel samochodu o rejestracji xxx proszony jest o przestawienie samochodu, ponieważ samochód przeszkadza innym samochodom :lol: :lol: :lol:

meridol

#175 Postautor: meridol » 29 czerwca 2006, o 22:17

no to i ja cos dodam:
myslalem ze tylko mi przeszkadza ten spiker. Kur... wywalcie go z tej budy bo koles pierd... jak poparzony!!! albo niech nie dodaje nic od siebie tylko obsade biegu i czas, jeszcze do tego przeciÄ…ga jakos tak dziwnie... KOSZMAR
co do Golloba to gratuluje awansu mimo kontuzji ale burak to z niego calkowity. po biegu jako jedyny nie gratulowal kolegom z toru do tego jeszcze te autografy, a jak siedzial na tym swoim foteliku to wygladal jakby byl co najmniej Mistrzem Swiata. Jezu jak ja go nie lubie!!!