Okrzyki dopingujÄ…ce
a mam taki mały pomyślik i propozycjie. chodzi o zakończenie sezonu. Jak już bedzie ostatni biegi i pierwszy zawodnik bedzie zaczynał ostatnie kółko to moze zacznijmy odliczac
10, 9,8....3,2,1 koniec!!!! i niech to cały stadion korzyczy
fajnie by to wyszło a potem tż tż tż lalalalalalaalallalalalalalala
. Jeszcze pomysle i jak na coś wpadne to do pisze moze akurat komuśspodoba się pomysł
żyleta rulez
i sektor obok z marianem 
żyleta rulez
nio spoksio, moze jeszcze coś się wykmini. ktoś pisał o racach kiedyś, ale to już na nowy sezon raczej za mało casu a jak by ta osoba to sprawila to by była masakra. Niech kazdy pisze co uważa i wybierze się najwłaściwsze okrzyki czas mamy do soboty włącznie. wię jak sie spręzymy to się uda nam. ja jestem za skandowaniem nazwisk i tym "choćcie do nas"
można tez podczas prezentacji jak Kwiek będzie mówił iie to my nazwisko 
kurde a w jakiej cenie są?? trzeba by było to szybko załatwiać ja pare grozy mogę sypnąć. jak by się z 10 osób zlożyło to dało by rade ale to najpuźniej jutro, a i jeszcze jedna sprawa jest z tego co się oriętuję to trzeba mieć zgode od kogoś na wniesienie rac itp. Tylko nie wiem od kogo dokładnie:(
mnie jedna żecz na żylecie denerwuje, a mianowice to sektor na którym rob sie doping i jakoś tam atmosfere przyjda czasem jakeis dziadki albo ludzie którzy niechca podneiśc dupy i jak tu zrobic dobra oprawę. Ostatnio spotkałe ise z tym z eczłenio jakiemus kolesiowi kazał siaść bo nic nie widizał to po co przychodzi na zylete niech siadze na łuk albo pod krytą. trzeba wybrac miejsce na którym kazdy kto siadz ebedzie dopingował tezet
j
male sprostowanie.juz kolejny raz..........zyleta to jes w warszawie na stadionie legii.a nazwa ta pochodzi o tego ze znajdowaly sie tam reklamy polskich zyletek za czasow prl.u ans mowi sie o trybunie od bystrzycy..to tak w maire formlanosci)))))
a propozycje okrzykow to jak dla mnie powinny zwaierac slowo motor ...ten caly tz brzmi jakog .........glupio.mam takie pytanie czy dla was w ogole nie liczy sie to jak nazywa sie klub jego historia ,barwy herb .czy liczy sie tylko to czy ekipa wygrwa?jak wygrywa to jestescie jak nie to nie...............????
a propozycje okrzykow to jak dla mnie powinny zwaierac slowo motor ...ten caly tz brzmi jakog .........glupio.mam takie pytanie czy dla was w ogole nie liczy sie to jak nazywa sie klub jego historia ,barwy herb .czy liczy sie tylko to czy ekipa wygrwa?jak wygrywa to jestescie jak nie to nie...............????
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Dzieki za pozdrowienia Ru$eK ja Cie rowniez pozdrawiam
Hehe 
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2003, o 17:08 przez Apocalips, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
d
ja chodizlem od 1988 sezon w sezon na mecze .ale w ostnim seoznie juz mi jakos przechodiz.chodiz o tomze nie ma klimatu na meczach.motor to jednak motor .jak jest sie nanoznej to jednak czuje sie ze sa tu ludzie gotowi dac sie pokroic za klub.ze przypomne taka akcje ze kibice klila la temu zbierali akse aby oplacic dopuszczenie ekipy do rozgrywek,wyrzucono zarzad zlodziji,przywrocono historyczna nazwe.a na zuzlu kazdy mila klub w dupie .pamietam jak lkz dostawal od rawicz czy krosna.to bylo urongajace.pamietam takie mecz deszcoze jak z kolejazrem rawicz czy przerwany z wlokniazrem czy wiele innych jak bodjze ze slaskiem sw.tam na meczach byli 200 osob. a teraz wszyscy pisze pierodly typu tz king i takie tam .wystarczy ze pojawily sie wyniki to juz cala zgraja leci .nie bylo wynikow to akzdy mial zuzel w dupie.przykre to ale prawdziwe
Zgadzam sie w pełni z rks.Niestety taka jest rzeczywistosc, ze wiekszasc przychodzi na zuzel jak sa wyniki.A najsmutniejsze jest to, ze najwierniejszymi kibicami sa te stare pryki, ktore jeszcze przed rozpoczecienm meczu narzekaja na wszystkich zawodnikow i dzialaczy.Ci panowie sa jednak w wiekszasci na wszystkich meczach i chodza na nie juz od dobrych kilkunastu lat.Niestety moje pokolenie(mam troche ponad 20 lat)juz dawno nie mialo okazji zobaczyc wiekszych sukcesow naszej druzyny i zyje wspomnieniami sprzed 10 lat!!!!! A co maja powiedziec najmlodsi kibice, ktorzy nawet tamtych czasow nie pamietaja?! Dla nich najwiekszyy sukces zuzla w Lublinie nastapil 2 lata temu po awansie do I ligi.Jak mozemy od nich wymagac aby byli z tą druzyna na dobre i na zle, skoro oni mieli przyjemnosc z ogladania tej druzyny dopiero drugi sezon, wczesniej niestety byly tylko same rozczarowania.Teraz jest najlepsza okazja by tych najmlodszych kibicow zwiazac z lubelskim zuzlem na dlugie lata.Dlatego dobrze sie dzieje ze klub sie tym zajął (bo my na tym forum niestety nie dalismy rady sie zorganizowac) i wyszedl na przeciw oczekiwaniom kibicow.Mam nadzieje ze styczniowe spotkanie bedzie owocne i kibice zuzla w Lublinie pokarza na co ich stac( a patrzac na poprzedni sezon to bylo widac ze stac ich na bardzo wiele).
Takich ludzi nazywam " sezonowymi kibicami ". Przykre to. Jednak z drugiej strony nie ma co na nich tak psioczyć. Co mają pamiętać ?
Ludzi przyciÄ…gajÄ… wyniki i reklama.
Mnie też wnerwiają złote myśli co niektórych erudytów, ale jakaś tam część z nich zostanie tymi pawdziwymi kibolami i zastąpią w przyszłości starych pryków.
PS. Mogę się pochwalić, że sam stworzyłem takich dwóch.
Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych starych pryków zasiedlających stadiony żużlowe na całym świecie
Ludzi przyciÄ…gajÄ… wyniki i reklama.
Mnie też wnerwiają złote myśli co niektórych erudytów, ale jakaś tam część z nich zostanie tymi pawdziwymi kibolami i zastąpią w przyszłości starych pryków.
PS. Mogę się pochwalić, że sam stworzyłem takich dwóch.
Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych starych pryków zasiedlających stadiony żużlowe na całym świecie
[.Dlatego dobrze sie dzieje ze klub sie tym zajÄ…Å‚ (bo my na tym forum niestety nie dalismy rady sie zorganizowac) i wyszedl na przeciw oczekiwaniom kibicow.Mam nadzieje ze styczniowe spotkanie bedzie owocne i kibice zuzla w Lublinie pokarza na co ich stac( a patrzac na poprzedni sezon to bylo widac ze stac ich na bardzo wiele).[/quote]
Oświeć mnie co za spotkanie
Oświeć mnie co za spotkanie
d
wchodze w to ,jestem dawac kase mam troche ponad 20 lat.ale ja kocham motor a nie tz.dla mnie tz to tylko zmiana nazwy dla zosatwienia dlugow.podoba mi sie to co jest na montexie,ze mimo iz zmieniono nazwe to dalej dla kibicow jest mks montex.to sie szanuje.dlatego jednym slowem wchdoze w doping klubu tz motor .jesli to ma byc cos w rodzaju tz simpa czyli przy okazji reklamy sponsora i tkaiego czegos jak ma meblotap chelm ze ten fan club chodiz po sznurku,spiewa ir obi co mu kaza to ja dziekuje.dla mnie wzorem jest to co robi sie na monexie
Re: d
rks pisze:wchodze w to ,jestem dawac kase mam troche ponad 20 lat.ale ja kocham motor a nie tz.dla mnie tz to tylko zmiana nazwy dla zosatwienia dlugow.podoba mi sie to co jest na montexie,ze mimo iz zmieniono nazwe to dalej dla kibicow jest mks montex.to sie szanuje.dlatego jednym slowem wchdoze w doping klubu tz motor .jesli to ma byc cos w rodzaju tz simpa czyli przy okazji reklamy sponsora i tkaiego czegos jak ma meblotap chelm ze ten fan club chodiz po sznurku,spiewa ir obi co mu kaza to ja dziekuje.dla mnie wzorem jest to co robi sie na monexie
Czy naprawde uwazasz, ze skandowanie nazwy "Montex" nie jest skandowaniem nazwy sponsora [juz co prawda bylego, ale jednak]
d
znam osoby z recznej,mks i mks montex to 2 rozne kluby,montex nie dal nazwwy montex kupil zespol.czyli tak jak np bayer levercusen.a sipma jest tzw sponsorem tytularnym.a to co innego.zebynie mowic ze jestem nawiedzonym fantykiem.zobacz ze w rybniku dopiinguja row a nie rkm,w zielonej falubaz a nie zkz,w warszawie gwargie a nie wkm.jak w warszawie byla hoop polonia tyo nikt nie dopingowal hoopu,w lodzi na lksie ptaka itd.zauwaz ze w sporcie w polsce zmienianie nazw to nielza zabawa.a chodiz tylko i wylacznie o kaase.dlatego powstal tz.gdy tak wiodlo sie lkz-towi to tez by zostal.i tak kazdy ma to daleko,gdyby upadl tz zrobilo by lubelski klub motorowy lub stowzyszenie zuzlowe lublin.a jaki to ma sens sam sobie odpowwiedz.kiedys maek kepa powiedizla wazna rzecz .ze takie zmienianie nazw klubow jest bez sensu co chwila bo klub zby zyskac serce kibica potzrebuje wilelu lat przywizania tego kibica do siebei.motor ma tkaich kibicow .tz niegdy miec nie ebdize