29.06.2006 Półfinał IMP w Lublinie
Racja..... Wypowiedz Golloba przed jutrzejszym półfinałem:
http://espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=10476
http://espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=10476
Może zróbmy taki malutki typerik, najlepsza osemka !!
Według każdego
Według mnie tak będzie to wyglądać:
1. Tomasz Gollob
2. Wiesław Jaguś
3. Robert Kościecha
4. Marcin Rempała
5. Damian Baliński-o jednego za dużo:D
6. Jacek Rempała
7. Damian Baliński
8. Tomasz Chrzanowski
R1 . Tomasz Jędrzejak
Według każdego
1. Tomasz Gollob
2. Wiesław Jaguś
3. Robert Kościecha
4. Marcin Rempała
5. Damian Baliński-o jednego za dużo:D
6. Jacek Rempała
7. Damian Baliński
8. Tomasz Chrzanowski
R1 . Tomasz Jędrzejak
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2006, o 12:52 przez Hans, łącznie zmieniany 2 razy.
Hans pisze:Może zróbmy taki malutki typerik, najlepsza osemka !!
Według każdego![]()
1. Tomasz Gollob
2. Wiesław Jaguś
3. Robert Kościecha
4. Marcin Rempała
5. Damian Baliński
6. Jacek Rempała
7. Damian Baliński
8. Tomasz Chrzanowski
R1 . Tomasz Jędrzejak
o jednego Balińskiego za duzo
METHANOL ADVENTURE TEAM
Apocalips pisze:Dam sobię rękę uciąć, że Gollob jutro nie wygra. Stawiam na Jagusia albo na Balińskiego. Oni zawsze dobrze czuli się na lubelskim torze.
No to będziesz bez ręki! Ja tam stawiam na Golloba!
Gollob dobrze czuję się na każdym torze co było widać na GP Danii
W meczu ligowym
Tofi pisze:Apocalips pisze:Dam sobię rękę uciąć, że Gollob jutro nie wygra. Stawiam na Jagusia albo na Balińskiego. Oni zawsze dobrze czuli się na lubelskim torze.
No to będziesz bez ręki! Ja tam stawiam na Golloba!
Gollob dobrze czuję się na każdym torze co było widać na GP Danii![]()
W meczu ligowym
Tofik nie wygłupiaj sie - idź normalnie
Cz@rek pisze:Szkoda że tylko mało ludzi wie o tych zawodach.
Plakatów nie widziałem,dzisiejszy KL milczy a więc wiedzą tylko Ci którzy
chodzą na wszystkie zawody.Więc na moje oko 1000 luda to max(obym się mylił i daj Boze aby było ze dwa razy tyle),w końcu kasa w klubie jest
bardzo potrzebna
wczoraj słyszałem jak 5 letnie dzieci gadały "ze jutro będzie ten gollob na zygmuntowskich będzie"
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
-
meridol
Gratulacje dla Jacka. Rzutem na tasme, nie wiem w jakim stylu ale jednak wyalczyl awans
Czekam na relacje naocznych swiadkow. A pokico ciesze sie, ze zawodnik TZ Lublin pojedzie w finale IMP.
Swoja droga kiedy ostatnio mielismy swojego zawodnika w finale IMP i z jakim wynikiem?
Swoja droga kiedy ostatnio mielismy swojego zawodnika w finale IMP i z jakim wynikiem?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Ostatnio mielismy w 2003 roku Darka Sledzia ktory byl rezerwowym
A jeszcze wcześniej w 1993 roku Jerzy Mordel zajął 5 miejsce z dorobkiem 9 punktow.
Gratulacje Jacek !! Zawiódł mnie moj idol Robert Wardzala, liczylem na wiecej punktow z jego strony. Według mnie slabo pojechal Gollob, zawiódł Kościecha. Bardzo podobali mi sie Jagus, Skórnicki,Baliński i Słaboń. Liczylem tez ze Paluch pojedzie troszeczke lepiej. Ogólnie zawody mi sie podobaly.
Gratulacje Jacek !! Zawiódł mnie moj idol Robert Wardzala, liczylem na wiecej punktow z jego strony. Według mnie slabo pojechal Gollob, zawiódł Kościecha. Bardzo podobali mi sie Jagus, Skórnicki,Baliński i Słaboń. Liczylem tez ze Paluch pojedzie troszeczke lepiej. Ogólnie zawody mi sie podobaly.
Zawody calkiem ladne.
Szkoda ze Zkurniki (te dlugie wlosy, ten zarost, te fredzle [pozdro spiker
] ) nie wygral, ale Jagas (ponownie pozdro spiker
) dzisiaj byl nie do pokonania. Nawet nie musial wyjezdzac na ostatni bieg, co moglo sie skonczyc zle dla Jacka Rempaly, bo Buczek doszedl do biegu barazowego wlasnie dzieki wycofaniu sie Wieslawa (ach ten filigramowy zawodnik
). Fajnie, ze bedzie mozna obejrzec Jace w finale IMP. Mam nadzieje, ze zaprezentuje sie tam lepiej niz dzisiaj u nas pojechali Wardzala i Jamrozy (czuje, ze dzisiaj by go bez problemu Klimek pojechal).
Szkoda ze Zkurniki (te dlugie wlosy, ten zarost, te fredzle [pozdro spiker
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Jacek troche mial dzisiaj pecha. W 14 biegu urwal mu sie haczyk co wykluczylo go z walki w tym biegu. Uciekly wiec punkty i dlatego potem trzeba bylo jechac dodatkowy wyscig. Na szczescie wygral i przy owacji na stojaco lubelskich kibicow wjechal do finalu
a wlasnie, co dzisiaj spiker dawal
grand prix IMP albo cos tam cos tam cos tam Wiesiu (o Jagusiu) 
a wlasnie, co dzisiaj spiker dawal
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2006, o 20:14 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.