Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
JAG
Senior

#126 Postautor: JAG » 27 czerwca 2006, o 09:39

mikas pisze:Nie jestesmy stowarzyszeniem jeszcze, były plany ale na razie nie mamy kasy na rejstracje w sądzie, wrócimy do tematu w przerwie miedzy sezonami, ale dziekujemy za chęc pomocy :)

to moze kolega pomoże nam finansowo w rejestracji stowarzyszenia?
tak na poczÄ…tek

żebysmy nawet na głowach stanęli to jak ludzie nie chca kibicować to super efektu nie osiągniemy.grunt że wogóle kibicujemy.

PS:nie wiedziałam że te kartony dadzą taki fajny efekt przy tak małej frekwencji także na "fanklubowym"sektorze
:),czasami :(

JAG
Senior

#127 Postautor: JAG » 27 czerwca 2006, o 09:43

bkapusta pisze:Rozpieszczacie nas ;)

A moze inne gadzety? Smycze [i kagance:P],

to wcale nie głupi pomysł szczególnie jesli się ma suczkę o żużlowym imieniu Jawa :wink: :wink:
:),czasami :(

szakes
Szkółkowicz

#128 Postautor: szakes » 27 czerwca 2006, o 14:32

JAG pisze:to moze kolega pomoże nam finansowo w rejestracji stowarzyszenia?
tak na poczÄ…tek

żebysmy nawet na głowach stanęli to jak ludzie nie chca kibicować to super efektu nie osiągniemy.grunt że wogóle kibicujemy.

Ile kosztuje zarejestrowanie stowarzyszenia :?:

szakes
Szkółkowicz

#130 Postautor: szakes » 27 czerwca 2006, o 20:32

No to w tym przadku musicie sie sami zorganizowac. Rozmawialem z ksiegowa i powiedziala ze nie da kasy bez papiera potwierdzajacego dofinansowanie :?

wojteko
Senior

#131 Postautor: wojteko » 27 czerwca 2006, o 20:37

szakes pisze:No tow tym przadku musicie sie sami zorganizowac. Rozmawialem ksiegowa i powiedziala ze nie da kasy bez tego papieru :?

bez urazy ale takich i innych sytuacji w historii dzialalnosci FanKlubu bylo juz na peczki............. nie to abysmy niechcieli pomocy z "zewnatrz".... ale wszyscy chca dobrze a konczy sie jak zwykle :cry:
P.S nauczylismy sie juz przez kilka lat ze najlepiej to polegac na sobie :!: pozdrawiam

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#132 Postautor: bkapusta » 27 czerwca 2006, o 20:41

Hehe trzeba bylo z nia rozmawiac w kominiarce z batonem w reku. ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#133 Postautor: mikas » 27 czerwca 2006, o 21:18

szakes pisze:No to w tym przadku musicie sie sami zorganizowac. Rozmawialem z ksiegowa i powiedziala ze nie da kasy bez papiera potwierdzajacego dofinansowanie :?

Nic nie szkodzi, przez zime może uda się zebrac trochę kasy gdy nie ma takich wydatków jak w ciągu sezonu i jakoś sobie poradzimy :wink:

Wojtku nie zapominaj że jednak kilka osób nam pomagało. Zresztą sam kilka takich spraw załatwiałeś, także tak tragicznie nie jest ;) A że były też osoby które naobiecywały i na tym sie skonczyło to juz tak musi być niestety.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

wojteko
Senior

#134 Postautor: wojteko » 27 czerwca 2006, o 21:28

mikas pisze: A że były też osoby które naobiecywały i na tym sie skonczyło to juz tak musi być niestety.

no tak :cry: taki bartex na ten przyklad........ zapytal na poczatku sezonu czy chcemy flagi angielskie :?: odpowiedzielismy ze tak ........... minelo ze 2 tygodnie wiec zapytalem na forum czy dalej oferta aktualna :?: :?: wyskoczyl na mnie z ryjem ze zlicytowal je na allegro bo cos tam.......... :cry: zdziwilo mnie to zachowanie bardzo :cry: po c...j obiecywac a pozniej z geby dupe robic ????? wlasnie dlatego jestem uczulony na pseudo pomagierow :!: bez uogolnien oczywiscie :wink: pozdrawiam

P.S juz bartexowi ktos łeb rozwalil kiedys (obserwujac jego szrame na glowie) pewnie za walenie w ciula :cry: lecz niewyciagnal z tego logicznych wnioskow :!:

Ge(L)o
Trener

#135 Postautor: Ge(L)o » 28 czerwca 2006, o 17:39

Do ludzi z fanklubu : dlaczego dopingując naszą drużynę krzyczycie : Motor ? Przecież taka drużyna na żużlu już dawno nie jeździ. Motor gra w piłkę (i to nie za dobrze w dodatku). Zacząłem się zastanawiać na ostatnim meczu, czy kibice piłkarscy (Motoru) właśnie nie przenieśli się na żużel... Zaraz napiszecie mi pewnie coś o tradycji, przywiązaniu do niej itp. Rozumiem, też pamiętam fajne czasy kiedy jeździł Motor z Hansem w składzie i też darłem się wtedy Motor (kurczę jak to dawno było). Był LKŻ śpiewaliśmy kto najlepszy w Polsce jest ? LKŻ, LKŻ... Teraz jest TŻ i warto dopingować tą (tę ?) drużynę. Przecież nikt nie krzyczy Sipma !
Wydawało mi się, że te okrzyki Motor pojawiły się w większej ilości w meczu ze Stalą, wcześniej dopingowaliście raczej TŻ (jeśli się mylę to mnie poprawcie). Teraz przyjechali chłopaki ze Stali (jeden miał fantastyczne dresy :lol: ) i nagle Motor, Stal i Motor oooo.
Aha i te piosenki o Falubazie i Rzeszowie. Po co one komu ? Kibolom piłkarskim na meczu żużlowym mówię NIE ! (chociaż pewnie będę w tym odosobniony).
Poza tym fajna oprawa. Szacunek za to, że Wam się chce!
Ale niestety jesteście fanklubem drużyny, która nie isnieje : TŻ Motor Lublin ?? Chyba, że to swoisty kompromis między TŻ i Motor - pewnie tak jest. Pozdro fanklubowcy.

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#136 Postautor: Speedway » 28 czerwca 2006, o 17:43

I znów się zaczyna.....

Ileż razy ten temat był już poruszany to chyba nikt nie zliczy.

Osobiście zdecydowanie wolę Motor. Jest Falubaz :evil: , jest Sparta więc niech będzie i Motor. Będziemy śpiewać o Teżecie, a dwa lata później przerobią na jakieś WTK albo LTŻ.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#137 Postautor: bkapusta » 28 czerwca 2006, o 17:45

I glupio brzmia slowa przeciwko kibolom pilkarskim na zuzlu osoby, ktora ma w nicku symbol pilkarski ;-)

A co do piosenek o Fabulazie i Rzeszowie to nie wiem jak Ci sie udalo je powiazac z kibolami pilkarskimi. Akurat to typowo zuzlowy konflikt kibicowski ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Ge(L)o
Trener

#138 Postautor: Ge(L)o » 28 czerwca 2006, o 17:53

Dlatego napisałem kibolom, a nie przeciwko kibicom. Bo kibic piłkarski (nie kibol) nie zaśpiewa je... tą czy inną drużynę. A ja naiwny miałem nadzieję, że żużel jest wolny od takich konfliktów. No cóż idźmy w ślady tych piłkarskich, a będzie coraz 'weselej'.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#139 Postautor: mikas » 28 czerwca 2006, o 17:56

Sprawa wałkowana 1000 razy i nie ma co tu wyjaśniać. Fan Klub (chociaż nie wszyscy jego członkowie) forsuje raczej nazwe Motor z kompromisem w postaci "TŻ" (patrz logo) i tego się będziemy trzymać. Dyskusja już była na ten temat wiele razy na tym forum, więc możesz sobie poszukać.
W ostatnią niedzielę było mniej osób i udawało nam sie przebić z Motorem częściej niż poprzednio gdy czasami inne grupy ludzi z tego sektora inicjują doping krzycząć TŻ i tylko z powodu słabej frekwencji Motor był lepiej słuszany, bo poprostu w przeciwienstwie do innych osób zasiadających na sektorze ludzie z FK są na meczu zawsze jeśli nie mają jakichś bardzo ważnych spraw. Duża część reszty kibiców, jak widac, po słabych wynikach dużyny sobie chodzenie na mecze odpuszcza.

I jeszcze jedno. Co Cie obchodzi jak ktoś sie ubiera. Nie liczy się ubiór tylko co w głowie, a zapewniam Cie że ten chłopak jest naprawde w porządku. Pozdro Siwy ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#140 Postautor: grzesieck » 28 czerwca 2006, o 18:05

mikas pisze: Pozdro Siwy ;)

:lol: :lol: :lol: :lol:

sorry

Elo Gruby :idea:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#141 Postautor: piwo__ » 28 czerwca 2006, o 18:13

To jest bardzo ciekawy temat ;)
Krzyczmy Tżżżżż, albo lepiej sipma... Za rok bedziemy krzyczec Krż albo Idea... A za kolejne pare ŻŻŻ Dany... To takie fajne bedzie ;) Pozdrawiam
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#142 Postautor: Hans » 28 czerwca 2006, o 18:15

Może lepiej Lui, albo Bogumił.... :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#143 Postautor: mikas » 28 czerwca 2006, o 18:29

grzesieck pisze:
mikas pisze: Pozdro Siwy ;)

:lol: :lol: :lol: :lol:

sorry

Elo Gruby :idea:

No elo, joł itd. to zostawiam dla Ciebie, akurat do Twojego wieku pasuje :)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#144 Postautor: sadychor » 28 czerwca 2006, o 21:27

Ge(L)o pisze:(...)Przecież nikt nie krzyczy Sipma ! (...)

Gówno prawda, ja z Łoptymistą (i chyba ktoś jeszcze) krzyczałem ale reszta nas, pionierów, przykryła.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#145 Postautor: grzesieck » 28 czerwca 2006, o 22:54

mikas pisze:No elo, joł itd. to zostawiam dla Ciebie, akurat do Twojego wieku pasuje :)

za to "pozdro" jest zarezerwowane jedynie dla 25-latkow :idea:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#146 Postautor: bkapusta » 28 czerwca 2006, o 23:22

sadychor pisze:

Gówno prawda, ja z Łoptymistą (i chyba ktoś jeszcze) krzyczałem ale reszta nas, pionierów, przykryła.

A moze pokryla? ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

meesha
Trener
Kontakt:

#147 Postautor: meesha » 29 czerwca 2006, o 00:14

sadychor pisze:

To nawet ma pokrycie z wyjściem ze stadionu przed końcem pewnego meczu, który się niedawno odbył :P 8) Nie to żebym zię w tym doszukiwał jakiegoś głębszego sensu :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#148 Postautor: Radzio » 5 lipca 2006, o 13:07

baranek
Junior

#149 Postautor: baranek » 5 lipca 2006, o 13:39

sorry że sie czepiam, ale w linkach jest podany link do strony darka śledzia a nie do Daniela Jeleniewskieg :?

Speedway-Mati
Zawodowiec

#150 Postautor: Speedway-Mati » 5 lipca 2006, o 13:44

baranek pisze:sorry że sie czepiam, ale w linkach jest podany link do strony darka śledzia a nie do Daniela Jeleniewskieg :?

Już kiedyś było o tym pisane że jak się wchodzi na danieljeleniewski.com to włącza się strona D.Śledzia ale co z tego wyszło to nawet niewiem.
Obrazek