TZ Motor Lublin - Iskra Ostrow Wlkp. 07.07.2006 godz. 18:30
-
Zaratustra
- Kadrowicz
sledzio pisze:Ostrów poprostu boi się nas i na tym koniec, bo tak modza że nie wiem co !
Rzoumiem, że chcesz podgrzać atmosferę na forum
kaka440 pisze:Ostrow szanuje kazdego przeciwnika i chce sie jak najlepiej przygotowac w przeciwienstwie do coniektorych druzyn, ktore juz przed sezonem widzialy sie w e-lidze
Jeśli mowa o nas, to myśmy w e-lidze przed sezonem widzieli przede wszystkim Ostrów. Można sprawdzić
Co do meczu, to cóż, jak już pisałem, wielkich nadziei nie mam. Będę całkowicie usatysfakcjonowany, jak Jeleń objedzie Jędrzejaka, jak dwa lata temu robił to Piszcz
Wszystkim, którzy rzadko jak ja jeżdżą na mecze wyjazdowe, życzę, by choć raz przeżyli taką sytuację, jak my w Ostrowie 2 lata temu. I ten bunt miejscowej publiczności po meczu, wrzuta na Ogóra...
... a ja mam nadzieje, że zarząd zrobi wszystko i mecz z Ostrowem odbędzie się po meczu z Gnieznem, układ 7.07 Ostrów, 9.07 Gniezno jest dla nas bardzo niekorzystny tym bardziej że 8.07 Adam ma mecz w EL.
wygrana z Gnieznem daje spokojny awans do czwórki i to musi być priorytet...
PS
a 15 lub 16.07 nie można jechać z Ostrowem?
wygrana z Gnieznem daje spokojny awans do czwórki i to musi być priorytet...
PS
a 15 lub 16.07 nie można jechać z Ostrowem?
Dziś, tuż przed godziną 11:00 do Klubu Motorowego przyszedł faks, w którym lublinianie zgodzili się rozegrać zaległy mecz dziesiątej kolejki pierwszej ligi w dniu 7. lipca (piątek). Przypomnijmy, że od dłuższego czasu obydwa kluby nie mogły dojśc do porozumienia w kwestii ustalenia terminu. W ostatnim czasie ostrowianie przesłali do Lublina faks z propozycją rozegrania meczu siódmego, bądź też piętnastego lipca. Dziś klub z Lublina odpowiedział, przychylając się do pierwszej daty.
za http://www.km.osw.pl
widać że jest problem z terminami, jednak 15 z Ostrowem chyba jest optymalnym rozwiązaniem bo bedziemy po Gnieźnie i Grudziądzu i będzie wiadomo o co jedziemy, a 7.07 z Ostrowem? ryzyko kontuzji przed Gnieznem no i nawet wygrana z Ostrowem nie załatwia tematu pierwszej czwórki, a to że Adam jedzie 16 w Rybniku tym bardziej przemawia za tym żeby jechać 15 z Ostrowem,
Już mnie zaczyna wkurwiać to kombinowanie z terminami
(przepraszam za bluzg ale inaczej się nie da dosadnie powiedzieć
)Po ch** było to otwarcie rynku, kontraktowanie po 20-30 zawodników żeby teraz przekładać bez przerwy mecze z powodu absencji jednego czy dwóch
Wiadomo, że takie są czasy - zawodnicy jeżdżą na okrągło od poniedziałku do niedzieli więc trzeba brać pod uwagę, że parę razy w sezonie wyjdzie taka sytuacja, że któryś nie będzie mógł pojechać bo mu wypadną w danym terminie zawody "wyższego rzędu"
Sezon jest długi, sport kontuzjogenny - trzeba beać to pod uwagę konstruując kadrę przed sezonem...
Wiadomo, że takie są czasy - zawodnicy jeżdżą na okrągło od poniedziałku do niedzieli więc trzeba brać pod uwagę, że parę razy w sezonie wyjdzie taka sytuacja, że któryś nie będzie mógł pojechać bo mu wypadną w danym terminie zawody "wyższego rzędu"
Sezon jest długi, sport kontuzjogenny - trzeba beać to pod uwagę konstruując kadrę przed sezonem...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ponieważ zauważ, że Ostrów zakontraktowało ogólnie mało zawodników:
Matej Ferjan (SLO)
Tomasz Jędrzejak (PL)
Peter Karlsson (SWE)
Mikael Max (SWE)
Joe Screen (GB)
Michał Szczepaniak (PL)
Mariusz Węgrzyk (PL)
-----
Sebastian Brucheiser (PL)
Roger Lewandowski (PL)
Marcin Liberski (PL)
Henrik Moeller (DK)
Robert Pettersson (SWE)
Morten Risager (DK)
Piotr Tajchert (PL)
Jeżeli przyjechaliby 9 lipca to bez pogrubionych zawodników, czyli skazani byliby na pożarcie i możliwe nawet, że na utratę bonusa. A teraz to już będzie mecz na styku.
Proponuję taki skład:
1. Louis
2. Knapp
3. Shields/Norris
4. Brhel
5. Rempała
6. Pavlić/Messing
7. Tomicek
8. Jeleń
Może się uczepiłem, ale w końcu musi Norris musi pojechać. Z tego co się orientuje to został za kontraktowany na 5 meczów, więć w końcu może jechać, bo Adam już jeździ. A on byłby dużym wzmocnieniem. Pozdrawiam
Matej Ferjan (SLO)
Tomasz Jędrzejak (PL)
Peter Karlsson (SWE)
Mikael Max (SWE)
Joe Screen (GB)
Michał Szczepaniak (PL)
Mariusz Węgrzyk (PL)
-----
Sebastian Brucheiser (PL)
Roger Lewandowski (PL)
Marcin Liberski (PL)
Henrik Moeller (DK)
Robert Pettersson (SWE)
Morten Risager (DK)
Piotr Tajchert (PL)
Jeżeli przyjechaliby 9 lipca to bez pogrubionych zawodników, czyli skazani byliby na pożarcie i możliwe nawet, że na utratę bonusa. A teraz to już będzie mecz na styku.
Proponuję taki skład:
1. Louis
2. Knapp
3. Shields/Norris
4. Brhel
5. Rempała
6. Pavlić/Messing
7. Tomicek
8. Jeleń
Może się uczepiłem, ale w końcu musi Norris musi pojechać. Z tego co się orientuje to został za kontraktowany na 5 meczów, więć w końcu może jechać, bo Adam już jeździ. A on byłby dużym wzmocnieniem. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2006, o 20:34 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
Szkoda, że nie mają w ogóle tylko 8 zawodników
A czy to moja wina, że nie pomyśleli o ławce 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:Już mnie zaczyna wkurwiać to kombinowanie z terminami(przepraszam za bluzg ale inaczej się nie da dosadnie powiedzieć
)Po ch** było to otwarcie rynku, kontraktowanie po 20-30 zawodników żeby teraz przekładać bez przerwy mecze z powodu absencji jednego czy dwóch
![]()
Przełożenie meczu jest usazadnione w momencie startu któregoś z zawodników w tym samym terminie w zawodach wyższej rangi. Drabinkę opisuje Art. 4 Pierwszeństwo terminów
Pierwszeństwo do terminów mają zawody w następującej kolejności:
1. mistrzostwa świata
2. Puchary Åšwiata
3. mistrzostwa Europy
4. Puchary Europy
5. mecze międzypaństwowe
6. indywidualne mistrzostwa Polski
7. zawody ligowe
8. pozostałe zawody o mistrzostwo Polski
9. zawody o nagrody PZM
10. zawody międzynarodowe
11. zawody okręgowe
12. zawody klubowe.
meesha pisze:Wiadomo, że takie są czasy - zawodnicy jeżdżą na okrągło od poniedziałku do niedzieli więc trzeba brać pod uwagę, że parę razy w sezonie wyjdzie taka sytuacja, że któryś nie będzie mógł pojechać bo mu wypadną w danym terminie zawody "wyższego rzędu"![]()
Urok niedogadywania terminów w głównej mierze wynika, ze startów zawodników w innych ligach (czyli zawodach równorzędnych). Ale niestety, dla większości stranieri polska liga priotrytetową nie jest.
Snys pisze:Pokemon pisze:Ale z Ostrowem ustalone że 7 lipca!
Dodam że o 17:30
Dobrze, ze tym razem zawody sa o jakiejs przyzwoitej godzinie.
Zapowiada sie ciekawy mecz, dla widowiska dobrze sie stalo, ze Ostrow najprawdopodobniej pojedzie w najmocniejszym zestawieniu.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...