Działalność klubu - kłopotów cd....

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#226 Postautor: Cz@rek » 26 czerwca 2006, o 22:15

Kurcze a ja naiwnie myślałem że ta konstrukcja powstała do osłony
słupka maszyny startowej przy ewentualnym zderzeniu z zawodnikiem 8)

BR
Senior

#227 Postautor: BR » 26 czerwca 2006, o 22:30

Cz@rek pisze:Kurcze a ja naiwnie myślałem że ta konstrukcja powstała do osłony

miałem podobne myśli
Torsen pisze:4) Reklama nachalna, zbyt głośna, irytująca, przysłaniająca zmagania sportowe itd wobec kibiców obecnych na stadionie spełnia rolę przeciwną do zamierzonej. Podobnie było wczoraj z tą cholerną reklamą restauracji, nie pamiętam nawet nazwy. Ja wiem, że głusi też chodzą do restauracji, ale bardziej dla nich odpowiednią formą dotarcia z reklamą byłoby umieszczenie jej w programie zawodów. Reszta usłyszałaby tego spota nawet jak by go puścić ze dwa razy ciszej.

przesadzili "lekko" z głośnością, tak samo jak na poprzednim meczu tyle że teraz w drugą stronę
moze przydałby sie jakis akustyk, albo chociaz przed meczem jedna osoba obeszla by stadion i sprawdziła jak to wszytko działa,

dziwi mnie także niewykorzystanie takiego potencjału medialnego jakim jest telebim + naglosnienie
filmy, reklmy, muzyka, teledyski, animacje, fotografie zawodników, a nawet podglad z kamery tego co sie dzieje w parku maszyn!! - jest tyle mozliwosci, a jedyne co widzimy podczas kilkuminutowego równania i polewnia toru to wynik meczu albo 3 zdjecia zmieniajace sie co kilka sekund :?

PS. generalnie to reklama restauracji jest pozytywna i lepsza niz czytane z kartki suche informacje

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#228 Postautor: Speedway » 26 czerwca 2006, o 22:47

Torsen pisze:Podobnie było wczoraj z tą cholerną reklamą restauracji, nie pamiętam nawet nazwy. Ja wiem, że głusi też chodzą do restauracji, ale bardziej dla nich odpowiednią formą dotarcia z reklamą byłoby umieszczenie jej w programie zawodów. Reszta usłyszałaby tego spota nawet jak by go puścić ze dwa razy ciszej.

"Poczuj klimat Esencji" czy jakoś tak. Przynajmniej wryło się w pamięć :lol:

Mam pytanie, jak siÄ™ nazywa ta pioseneczka puszczana kilka razy w czasie meczu :?: Nawet wpada w ucho...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#229 Postautor: Gelo » 27 czerwca 2006, o 00:30

Speedway pisze:
Torsen pisze:Podobnie było wczoraj z tą cholerną reklamą restauracji, nie pamiętam nawet nazwy. Ja wiem, że głusi też chodzą do restauracji, ale bardziej dla nich odpowiednią formą dotarcia z reklamą byłoby umieszczenie jej w programie zawodów. Reszta usłyszałaby tego spota nawet jak by go puścić ze dwa razy ciszej.

"Poczuj klimat Esencji" czy jakoś tak. Przynajmniej wryło się w pamięć :lol:

Mam pytanie, jak siÄ™ nazywa ta pioseneczka puszczana kilka razy w czasie meczu :?: Nawet wpada w ucho...

"Kiedy odejdziesz" zespół Tipsy Train

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#230 Postautor: sadychor » 27 czerwca 2006, o 00:32

Jak ktoś zna tytuł tej melancholijnej piosenki o której wspomina speedway to proszę napisać i się nie wstydzić. Mamy plan żeby nauczyć się słów i śpiewając trzymać się za ręcę i kołysać się się w rytm muzyki.
Co do reklamy: dziwnie to brzmi - panowie mieli dylemat gdzie postawić kloca :?
I mógłby ktoś zabierać spikerom mikrofon podczas meczu przynajmniej na 10 minut :?: Albo przynajmniej przyciszyć fonię. Za dobre nagłośnienie nam MOSiR zafundował, świdruje ucho jak diabli.
edit
Dzięki Gelu
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#231 Postautor: Hans » 27 czerwca 2006, o 00:49

Gawrzyk czy mógłbyś nas wszystkich zgromadzonych na forum oświecić jakie decyzje zapadły na dzisiejszym zebraniu zarządu :?: :wink:

JAG
Senior

#233 Postautor: JAG » 27 czerwca 2006, o 08:38

Cz@rek pisze:Kurcze a ja naiwnie myślałem że ta konstrukcja powstała do osłony

to ja byłam lepsza bo myslałam że to toj toj :wink:,a na dodatek nie pamietam reklamy żadnej restauracji :lol:
:),czasami :(

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#234 Postautor: wojtas » 27 czerwca 2006, o 09:39

Gelo pisze:"Kiedy odejdziesz" zespół Tipsy Train

A czy mozesz jeszcze w jakis sposob zapodac nam slowa?? Bo nigdzie nie moge znalezc :cry:
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#235 Postautor: Gelo » 27 czerwca 2006, o 09:51

wojtas pisze:

A czy mozesz jeszcze w jakis sposob zapodac nam slowa?? Bo nigdzie nie moge znalezc :cry:

Mogę. Jednakże trochę sie dziwie, że mając do dyspozycji 11 utworów wybiera się ten, który ma się nijak do żużla i nie za bardzo jest reprezentatywny dla twórczości zespołu. Jak rozumiem chodzi o to, że "kiedy odejdziesz" to jedyna balladka na płycie, a pozostałe mogłyby wymieść ludzi z trybun :D Nie wszystkich oczywiście :wink: stay heavy!!!

Czarek
Trener

#236 Postautor: Czarek » 27 czerwca 2006, o 11:39

Gelo pisze:
wojtas pisze:

Jak rozumiem chodzi o to, że "kiedy odejdziesz" to jedyna balladka na płycie, a pozostałe mogłyby wymieść ludzi z trybun :D Nie wszystkich oczywiście :wink: stay heavy!!!

Nie przesadzaj. Death metalu czy gridcore'a przecież nie gracie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#238 Postautor: Cz@rek » 27 czerwca 2006, o 20:28

Gawrzyk pisze:T. Waryszak zrezygnował ze stanowiska prezesa i miejsca w zarządzie.

Zaproponował kogoś na swoje miejsce :?: Podobno miał jakiegoś kandydata.

Awatar użytkownika
Gonzo

#239 Postautor: Gonzo » 27 czerwca 2006, o 20:37

.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2010, o 13:05 przez Gonzo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zdradziecka
Kontakt:

#240 Postautor: zdradziecka » 28 czerwca 2006, o 23:08

Mogę. Jednakże trochę sie dziwie, że mając do dyspozycji 11 utworów wybiera się ten, który ma się nijak do żużla i nie za bardzo jest reprezentatywny dla twórczości zespołu. Jak rozumiem chodzi o to, że "kiedy odejdziesz" to jedyna balladka na płycie, a pozostałe mogłyby wymieść ludzi z trybun :D Nie wszystkich oczywiście :wink: stay heavy!!!

Grzesiu ja i tak jestem za "Wulkan" i mam nadzieje,że pamietasz dlaczego...
Dziś pan K. powiedzial ze juz nie będa Waszej muzyki puszczac....takie tam jego gadanie :)

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#241 Postautor: bartosch » 28 czerwca 2006, o 23:21

o! a ja dzisiaj w Łęcznej bylem...
to tak a pro pose tematu:)
carpe diem!

meridol

#242 Postautor: meridol » 9 lipca 2006, o 18:48

no i po sezonie... co dalej?
jesli sie nie znajda pieniadze to znow bedzie lipa. powiem szczerze ze Kasinski powinien zostac i miec czas na stworzenie nowego zespolu. moze znajdzie jakiegos sponsora z prawdziwego zdarzenia i zmieni troche sklad. glupota jest zmieniac wszystko co sezon. rewolucja juz byla teraz czas na korekty.

rob7
Senior

#243 Postautor: rob7 » 9 lipca 2006, o 18:57

Kasiński zostać? zapowiadał walkę o e-ligę a będzie walczył o utrzymanie się w I lidze, w normalnym biznesie prezes/dyrektor gdy popełnia błąd
jest odwołany... miał szanse, nie wykorzystał, dawanie kolejnej za duże ryzyko

max3
Zawodowiec

#244 Postautor: max3 » 9 lipca 2006, o 19:04

Mozna powiedziec ,ze sezon w Lublinie sie juz skonczyl -szkoda.Kasinskiego bym zostawil jednak .Teraz nam pozostaje budowa zespolu od zaraz na nowy sezon.1.zadaniem jest strategiczny sponsor -Azoty .Drugim lider zespolu -Karlsson i zostawic koniecznie juniorow.

janek
Kadrowicz

#245 Postautor: janek » 9 lipca 2006, o 19:04

Kasiński na taczkę a za nim ci którzy zawiedli!!!.
Zostawić Messinga,Knappa, może Rempałę (coś w końcu wywalczył na naszym torze, przynajmniej indywidualnie).
Jeleń wiadomo --- zawodnik naszego toru, trudno powiedzieć czy go zosytawiać?????.

BR
Senior

#246 Postautor: BR » 9 lipca 2006, o 19:10

Kasiński powinien zostac i wyciagnac wnioski z tego sezonu.
Po co nam ktos nowy ktory bedzie powielal bledy?

naprawic to co nie wyszlo, pozostawic to co sie udalo zrobić
mysle ze organizacyjnie tez sezon jednak nie był zły
pewna koncepcja zawiodla, dpopadl nas pech
ale nie ma co burzyć wszystkiego i od nowa stawiac fundamenty, bo to bez sensu

max3
Zawodowiec

#247 Postautor: max3 » 9 lipca 2006, o 19:10

a zapomnialem dodac zatrudnic trenera.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#248 Postautor: kilar » 9 lipca 2006, o 19:13

A kto przyjdzie za Kasinskiego ?? Wedlug mnie rowniez powinien zostac, ale pod warunkiem, ze bedzie sie zajmowal sprawami finansowymi, organizacyjnymi itp Od ustalania skladu jest trener, a nie dyrektor czy tam manager i dlatego trzeba koniecznie kogos zatrudnic w przyszlym roku.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#249 Postautor: Gelo » 9 lipca 2006, o 19:13

janek pisze:Kasiński na taczkę a za nim ci którzy zawiedli!!!.
Zostawić Messinga,Knappa, może Rempałę (coś w końcu wywalczył na naszym torze, przynajmniej indywidualnie).
Jeleń wiadomo --- zawodnik naszego toru, trudno powiedzieć czy go zosytawiać?????.

W normalnych warunkach, jeżeli ktoś deklaruje, że bierze na siebie odpowiedzialność za wynik, którego potem nie ma - powinien podać sie do dymisji. Zostawić Knappa? A po co, skoro jezdzi gorzej niż dla Grudziadza? Rempałę, ktory punktuje tylko ze skrajnych torów, Messinga, bez sprzętu? Ktoś wspominał o korekcie. Korekcie poddaje się coś dobrego, żeby było bardzo dobre. A my niezaleznie kto by nie jezdzil wciaż jestesmy jedną z najgorzej jeżdżących na wyjezdzie druzyn w Polsce.

meridol

#250 Postautor: meridol » 9 lipca 2006, o 19:38

tak jak czesto zgadzam sie z Gelem to teraz mam troche inne zdanie.
po pierwsze Grzesio Knapp musi zostac u nas. pokazal tyle razy ze ma serce do walki i ambicje ze choc by za to trzeba go zostawic. zaraz napiszecie ze to za malo zeby cos osiagnac.zgoda ale przy lepszym sprzecie Gelo bedzie wymiatal.
jesli chodzi o pana Kasinskiego. Facet zmontowal sklad jakiego dawno nie bylo w Lublinie. mozna mowic ze to emeryci i nikt ich nie chcial ale na Boga nie robmy rewoucji co sezon bo znow ktos przyjdzie kto nie zna naszego toru, klubu,frekwencji,pieniedzy i realiow panujacych w Lublinie itd... Pan Kasinski ma juz jakies pojecie o tym wszystkim i niech na spokojnie juz teraz zacznie wszystko planowac na nowy zespol. Zaczac od trenera, skladu, zgrupowania, sprzetu itd.
Mowiac krotko ja moglbym dac panu Kasinskiemu kredyt zaufania na nastepny sezon i mozliwosc wyciagniecia wnioskow...
co do sponsora to chyba bedzie trudno, nie ma wyniku to i nie ma argumentow... ale wlasnie moze tu pan Kasinski przyda sie najbardziej.