Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Åšmieszna dyskusja
Druga edycja może bedzie a moze nie
jak już to pod koniec wakacji albo na jesieni
Szkoda meridol że nie jestes taki cwany na żywo. Przyjdz do nas przedstaw sie,wypijemy piwo i pogadamy i zobaczysz jak jest naprawde a nie pierdolisz za przeproszeniem głupoty zza monitora.
Swoją drogą pozdrówki dla dwóch forumowiczów którzy wczoraj zawitali po meczu do TQ i mieliśmy okazje ich poznać.
Ktos pytał o race, koszt jednej to 15zł
Druga edycja może bedzie a moze nie
Szkoda meridol że nie jestes taki cwany na żywo. Przyjdz do nas przedstaw sie,wypijemy piwo i pogadamy i zobaczysz jak jest naprawde a nie pierdolisz za przeproszeniem głupoty zza monitora.
Swoją drogą pozdrówki dla dwóch forumowiczów którzy wczoraj zawitali po meczu do TQ i mieliśmy okazje ich poznać.
Ktos pytał o race, koszt jednej to 15zł
grzesieck pisze:pytasz z ciekawosci czy jestes zainteresowany rozbiciem skarbonki?
Powiedzmy że moge (i kilka innych firm w lbn) wam pomóc finansowo, pozostaje tylko kwestia prawna, czy jestescie prawna organizacja (lub stowarzyszeniem) i czy wydacie mi dokument stwierdzający, iż was dotuję
Ale najpierw chciałbym zobaczyć więcej zaangażowania w doping
Mawiik pisze:Moim zdaniem to dobrze ze mlodzi luzie sie pasjonuja zuzlem,ze ciagle przybywa nowych mlodych kibicow,gdyby na zuzel przychodzili ciagle ci sami starzy kibice to po pewnym czasie zainteresowanie zuzlem by zaniklo
Z swojej strony pozdrawiam mlodego czlowieka Mawiika, ktorego plecy
moglem ogladac przez prawie caly mecz
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
mikas pisze:Druga edycja może bedzie a moze niejak już to pod koniec wakacji albo na jesieni
Cos krecisz w zeznaniach Mikasie

wojtas pisze:Z tymi wszystkimi pierdolkami jest taki problem ze trzeba by w to wszystko zainwestowac a potem albo sie kasa zwroci albo i nie, a na to nas nie stac, bo jakos sobie nie wyobrazam zamowien na forum w sprawie kubeczkow czy zapalniczek
Oj tam nie stac was... Sprzedajcie Honde Mikasa
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
wojtas pisze:mikas pisze:Druga edycja może bedzie a moze niejak już to pod koniec wakacji albo na jesieni
Cos krecisz w zeznaniach MikasieZ tydzien temu mowiles mi co innego, acz mozesz jednak nie pamietac
Ja tylko wleje nadzieje w serca tych skwapliwie oczekujacych i powiem ze szanse na druga edycje jeszcze w lipcu sa chyba dosyc spore
Kłamałem
Na wakacjach nie ma sensu robić, bo ludzie wyjezdzają. Myślę,że koniec sierpnia, początek wrzesnia będzie najlepszym terminem na drugą edycje.
Zuzia pisze:mikasie ja tez słyszałam o drugiej edycji w lipcu :> obiecałeś!
poza tym mógłbyś zrobić lenią, damską edycję koszulek wiązanych na szyi, na ramiączkach, albo w ogóle bez ramiączek
Moze wogole bez koszulek
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
luCas pisze:Moze wogole bez koszulekwystarcza plakatowki na gole cialo
rotfl Nie bedzie narzekan, ze material nie taki, za za mala/duza itd
Tak wyglada patent luCasa w przypadku "koszulek" druzyn ktore zagraly lub nadal graja na Mundialu
http://www.sex-worldcup2006.com/groups.php
bkapusta pisze:Mawiik pisze:Moim zdaniem to dobrze ze mlodzi luzie sie pasjonuja zuzlem,ze ciagle przybywa nowych mlodych kibicow,gdyby na zuzel przychodzili ciagle ci sami starzy kibice to po pewnym czasie zainteresowanie zuzlem by zaniklo
Z swojej strony pozdrawiam mlodego czlowieka Mawiika, ktorego plecy
moglem ogladac przez prawie caly mecz
rowniez pozdrawiam