Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#51 Postautor: wojtas » 25 czerwca 2006, o 20:57

Jako ze niedobry Grzesiecek zamknal temat o fanklubie :wink: to pisze tutaj bo jestem bardzo ciekaw:
szakes - jak wyobrazasz sobie zachowanie FanKlubu zebys byl radosny i czy zechcesz dac nam dobry przyklad i poprowadzic doping na nastepnym meczu za pomocÄ… megafonu ?? 8)
Obrazek

szakes
Szkółkowicz

#52 Postautor: szakes » 25 czerwca 2006, o 21:00

Wysłany: Nie 25 Cze, 2006 Temat postu: Fanklub

--------------------------------------------------------------------------------

Aktywniejsi tzn. co?? Mamy ganiac po sektorze wymachujac szalikami, tanczyc kankana, organizowac grupowe zdzieranie koszulek z piersi czy cos innego?? Jesli jestes taki aktywny to wez megafon (mozemy Ci pozyczyc zapewne) i organizuj doping na calym stadionie.

Z tymi szalikami to nawet nie głupie :wink:, ale proponuje wiecej śpiewu (załóżcie nowy temat ŚPIEWNIK), dopingu, krzyków. Skoro macie megafon to używajcie go :!: Niech zawodnicy i cały stadion poczują, że tutaj są najlepsi kibice wschodu :!:

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#53 Postautor: wojtas » 25 czerwca 2006, o 21:07

Zeby mozna bylo prowadzic jako taki doping potrzebna jest wola i zaangazowanie wiekszosci stadionu, a nie tak jak dzisiaj na okrzyk "kto wygra mecz" slychac bylo pojedynczy odzew kilku gosci po prawej od naszego sektora i zagubiony - pojedynczy glos z oddali odbijajacy sie echem gdzies z wejscia w pierwszy wiraz :)
Obrazek

szakes
Szkółkowicz

#54 Postautor: szakes » 25 czerwca 2006, o 21:14

Nie ma was za dużo ale skoro macie megafon to już połowa skucesu, teraz trzeba wam jakiegoś wariata który by prowadził całą "impreze" :wink: i gdybyście pokrzyczeli jakieś 70% meczu to byłbym zadowolony :) , a dziś faktycznie stadion świecił pustkami :(

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#55 Postautor: RadeKas » 25 czerwca 2006, o 21:21

Oj takiego wariata to chyba mozna latwo znalesc.

FAALAAAAAAAAAAAAA KURCZE PIECZONE FALAAAAAAAAAAAAAAAAA :twisted: :twisted:.

Mysle, ze z checia koles wzialby megafon, bo nie musialby przynajmniej gwizdac na ludzi z sektora na prawo :D.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

szakes
Szkółkowicz

#56 Postautor: szakes » 25 czerwca 2006, o 21:28

No to macie już megafon i operatora narzędzia głośnomówiącego, jeszcze tylko trochę chęci, teraz załużcie "śpiewnik" i jazda. Musicie się poprawić na kolejnym spotkaniu.

POZDRAWIAM

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#57 Postautor: Metalliczny » 25 czerwca 2006, o 21:43

szakes pisze:No to macie już megafon i operatora narzędzia głośnomówiącego, jeszcze tylko trochę chęci, teraz załużcie "śpiewnik" i jazda. Musicie się poprawić na kolejnym spotkaniu.

POZDRAWIAM

Ja wychodze z założenia, że my nic nie musimy. Cieszę się z tego, że jakikolwiek doping jest, adekwatny do postawy naszych zawodników.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2006, o 21:44 przez Metalliczny, łącznie zmieniany 1 raz.

meesha
Trener
Kontakt:

#58 Postautor: meesha » 25 czerwca 2006, o 21:43

Ale ja nie bardzo widzę sens jak to nazywasz "śpiewania" podczas meczu. Przecież oni i tak słyszą nas tylko w przerwach między biegami. Kilka prostych okrzyków zdecydowanie wystarczy za repertuar... Przeplatane ewentualnie jakimiś hasłami okolicznościowymi (Gdzie są te bandy, Pruszkowski gdzie są te bandy :?: ) 8)

W samym FanKlubie ciężko o aż tak żywiołowe "darcie ryja" zważywszy, że średnia wieku to ok. 25 lat :) więc czasami po prostu nie przystoi :wink:
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2006, o 21:43 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#59 Postautor: wojtas » 25 czerwca 2006, o 21:49

Bez przesady. Kolega od fali jest dobry na wlazenie na barierki (zastanawiam sie zawsze jak on stamtad nie spadnie) i na gwizdanie na palcach ale nie na megafon i prowadzenie dopingu.

Nie jestesmy banda mlokosow ze srednia wieku 12 chetnych na notoryczne wydurnianie sie publicznie. Na stadionie swiat sie nie konczy.

szakes pisze:Musicie się poprawić na kolejnym spotkaniu.

Gwoli scislosci - nic nie musimy. To ze FK istnieje zalezalo od dobrej woli kilku osob ktore go niegdys zakladaly i kilkunastu ktore niegdys go zasililo (i nie mowie tu w zadnym razie o sobie bo moje zaslugi, o ile mozna to tak nazwac, sa zadne).
Obrazek

Awatar użytkownika
Zuzia

#60 Postautor: Zuzia » 25 czerwca 2006, o 21:56

szakes pisze:No to macie już megafon i operatora narzędzia głośnomówiącego, jeszcze tylko trochę chęci, teraz załużcie "śpiewnik" i jazda. Musicie się poprawić na kolejnym spotkaniu.

POZDRAWIAM

kim Ty jesteś, żebyś nam mówił/pisał co MY mamy lub czego nie mamy robić albo jak i co organizować? sponsorujesz nas, żeby czegoś wymagać? sam pewnie siedzisz w kucki pocichutku i tylko w wygranych biegach ruszysz tyłek do góry! a jak taki cwaniak jesteś to na następnym meczu zapraszam przyjdź i pokaż jak to się robi, jestesmy otwarci na nowe pomysły i CZYNNE ZAANGAżOWANIE A NIE FORUMOWE NARZEKANIE ;]

POZDRAWIAM ;]
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#61 Postautor: bkapusta » 25 czerwca 2006, o 22:02

Chcialem osobiscie podziekowac za dzisejsze haslo o bandach skierowane do Jego Wysokosci Pruszkowskiego ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Speedway-Mati
Zawodowiec

#62 Postautor: Speedway-Mati » 25 czerwca 2006, o 22:09

meesha pisze:
W samym FanKlubie ciężko o aż tak żywiołowe "darcie ryja" zważywszy, że średnia wieku to ok. 25 lat :) więc czasami po prostu nie przystoi :wink:

Ooo ja zaniżam średnią :) :D

-------------------------------------

A to co do niektórych: Ja do FanKlubu nic nie mam i dziwie się że niektórzy mają takie pretensje: że FK nie krzyczy, że nie śpiewa (co jest oczywiście bzdurą). Pytanie a co inni robią :?: A staruchy to nawet dupy do wali nie chcaą podnieść .... tego nie widzicie :?:

PS:. Mój post był kierowany do autora tematu (nie tego tylko poprzedniego).

Pozdrawiam :!:

meesha
Trener
Kontakt:

#63 Postautor: meesha » 25 czerwca 2006, o 22:17

bkapusta pisze:Chcialem osobiscie podziekowac za dzisejsze haslo o bandach skierowane do Jego Wysokosci Pruszkowskiego ;-)

Nie ma za co 8) :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#64 Postautor: bkapusta » 25 czerwca 2006, o 22:20

meesha pisze:
bkapusta pisze:Chcialem osobiscie podziekowac za dzisejsze haslo o bandach skierowane do Jego Wysokosci Pruszkowskiego ;-)

Nie ma za co 8) :D

Jest, jest ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

meesha
Trener
Kontakt:

#65 Postautor: meesha » 25 czerwca 2006, o 22:22

To od dziś moje nowe hasło przewodnie :D Ileż można "pozdrawiać" sędziego i pytać Mikasa o koszulki :?: 8) :wink:

Awatar użytkownika
ciapek
Kontakt:

#66 Postautor: ciapek » 25 czerwca 2006, o 22:24

A jakby nie było Fan Klubu to co by było :?: :?: :!: :!: Zaraz odpiszecie ,zeby powstał by inny,to czego kiedyś nie powstał :shock: a zreszta wkurwił mnie ten temat ,jak jestescie tacy madrzy to na nastepny raz FK siada sobie koło barku z piwkiem a ty i twoji koledzy pokażcie nam jaka powinna być oprawa ,dyrygowac to kurwa orkiestrą ,ale nie nami :!:

wiem ,że bzdury napisałem i ,ze sie pewnie powtarzają ,ale napisałem to z biegu ..pzdr
-->~Tż LuBlIn~<--
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#67 Postautor: bkapusta » 25 czerwca 2006, o 22:25

meesha pisze:To od dziś moje nowe hasło przewodnie :D Ileż można "pozdrawiać" sędziego i pytać Mikasa o koszulki :?: 8) :wink:

Zawsze mozna pytac o szaliki ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Speedway-Mati
Zawodowiec

#68 Postautor: Speedway-Mati » 25 czerwca 2006, o 22:26

bkapusta pisze:
meesha pisze:To od dziś moje nowe hasło przewodnie :D Ileż można "pozdrawiać" sędziego i pytać Mikasa o koszulki :?: 8) :wink:

Zawsze mozna pytac o szaliki ;-)

Otóż to :wink:

A i krzyknąć coś na Rzeszów, nigdy nie zaszkodzi :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#69 Postautor: wojtas » 25 czerwca 2006, o 22:27

bkapusta pisze:Zawsze mozna pytac o szaliki ;-)

Nie mozna, jest to ustawowo zabronione
Obrazek

Awatar użytkownika
Zuzia

#70 Postautor: Zuzia » 25 czerwca 2006, o 22:31

gdzie sÄ… szaliki, hej wojtas gdzie sÄ… szaliki? ;]
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#71 Postautor: wojtas » 25 czerwca 2006, o 22:37

No to zacznij sie bac bo kara Cie spotka ;]

P.S. Zapomnialem Ci powiedziec ze dzisiaj jakos bardzo bylas letnio/wczasowiczowo ubrana, z zalewu prosto jechalas czy co?? :lol: Tak mi sie jakos skojarzylo :wink: i musialem sie tym podzielic :D
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#72 Postautor: meesha » 25 czerwca 2006, o 22:39

ciapek pisze:na nastepny raz FK siada sobie koło barku z piwkiem a ty i twoji koledzy pokażcie nam jaka powinna być oprawa
Swoją drogą kiedyś będę musiał spróbować tak zrobić żeby w końcu zobaczyć jak to wszystko wygląda "z drugiej strony" :)

Jedno pytanie szakes - o której dla Ciebie zaczyna się mecz taki jak dzisiaj :?: O 15 :?: 14 :?: Dla mnie np. zaczął się przed południem a przygotowania do każdego meczu nawet kilka dni... I to wszystko tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji :idea: My jako FanKlub nie mamy żadnych przywilejów - darmowych czy ulgowych biletów, sponsorowanych wyjazdów, czasem jakiś sponsor wspomoże rolkami do kas czy materiałem na flagi ale generalnie to wszystko co robimy finansujemy sami dodatkowo poświęcając na to wiele godzin czasu. A przecież my nie jesteśmy "z zawodu kibicami". Pracujemy, uczymy się, studiujemy, mamy rodziny (niektórzy to już prawie wnuki :wink: ) więc trudno żebyśmy byli we wszystkim doskonali :roll:

Ale zapraszamy serdecznie zarówno na spotkania FK (każda sobota - Pub Tequila na Zachodniej 3) jak i na nasz sektor - im więcej aktywnie dopingujących w jednym miejscu tym lepiej, a przysłowiowych rąk do pracy naprawdę czasem brakuje jak trzeba jednocześnie odpalać pirotechnikę, wymachiwać flagami, rzucać serpentyny i rozwinąć pasy...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#73 Postautor: grzesieck » 25 czerwca 2006, o 22:49

Speedway-Mati pisze:
meesha pisze:

Ooo ja zaniżam średnią :)

a ty niby w FK jestes?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Speedway-Mati
Zawodowiec

#74 Postautor: Speedway-Mati » 25 czerwca 2006, o 22:54

grzesieck pisze:
Speedway-Mati pisze:
meesha pisze:

Ooo ja zaniżam średnią :)

a ty niby w FK jestes?

Fakt :!:

Moja pomyłka, nie doczytałem dokońca. Mój błąd :!:

wojteko
Senior

#75 Postautor: wojteko » 25 czerwca 2006, o 22:55

meesha pisze: Pracujemy, uczymy się, studiujemy, mamy rodziny (niektórzy to już prawie wnuki :wink: )

meesha niezabardzo zaczailem czy to aluzja do mnie :?: czy do kogos innego o sugerowanym przez Ciebie nazwisku :?: :wink: :shock: pzdr